Литекс - Черно Море - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно Море - 10.09 / 20:00 часа /Тв7
Ние сме слаби, но Черно Море не е кой знае какво...имат се за герои с една победа над Левски вече са в небесата,но това е типичен Български манталитет.... 

-
емииииии....гледайте да биете моряците..., щото като се има в предвид че след това ви предстои дежурната загуба на "Герена", ако не биете Черно Море, сезонът за вас поне що се отнася до шампионската титла -приключва....та дори и третото място може да се окаже проблематично за вас 

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
urkoto написа:5:0 за Литекс, шут по гъза за моряцъте и кой откъде е
два шута за теб и победа за нас! Е..и тъпашкото мнение!
t0bl3ro_bg написа:Най-гнусните отбори след Челси и Ман С... дано да е уреден мача и да ви извадат от А група - ФАНТАЗИЯ ГОЛЯМА ИМАМ АЗ :D
0-0 за ТОТОТО
На Черно Море ли казваш гнусен отбор? На първия клуб у нас? Отбора от който тръгва историята в България? Ти чуваш ли се? Гледай си Англия и не коментирай родното първенство.,.. Най-гнусни са двата "гранда"... Да не говоря колко гнусен ми е на мен този отбор от аватара ти!
Последна промяна от MORSKI на 08 сеп 2011 14:03, променено общо 1 път.
luddeN написа:Любопитна битка - Г.Ганчев vs ТИМ !
Такъв отбор ТИМ не съществува! Отнасяйте се с малко уважение към най-старият отбор у нас! И тима с 98 годишна история! Който в последно време бие под път и над път твоя и другия "гранд"...
BOKA_PALRMO написа: ако не биете Черно Море, сезонът за вас поне що се отнася до шампионската титла -приключва....
Дооооообре
.MORSKI написа:luddeN написа:Любопитна битка - Г.Ганчев vs ТИМ !
Такъв отбор ТИМ не съществува! Отнасяйте се с малко уважение към най-старият отбор у нас! И тима с 98 годишна история! Който в последно време бие под път и над път твоя и другия "гранд"...
То и Г. Ганчев отбор не съществува, но явно някой са станали много раздразнителни, това е секция за Литекс и тук всеки си пише както реши стига да не изопачава имената на отбори, градове и играчи.
Да, ако не ТИМ, 100 годишната история няма да помогне на Черно море да оцелее, така че иска ви се или не, всеки един клуб в България е зависим от благодетелят си.

Време е за залагане на апартаментите
1,35 / 4,00 / 9,00 - Sportningbet.
1,35 / 4,00 / 9,00 - Sportningbet.

PFC Litex написа:BOKA_PALRMO написа: ако не биете Черно Море, сезонът за вас поне що се отнася до шампионската титла -приключва....
Дооооообре.MORSKI написа:luddeN написа:Любопитна битка - Г.Ганчев vs ТИМ !
То и Г. Ганчев отбор не съществува, но явно някой са станали много раздразнителни, това е секция за Литекс и тук всеки си пише както реши стига да не изопачава имената на отбори, градове и играчи.
Да, ако не ТИМ, 100 годишната история няма да помогне на Черно море да оцелее, така че иска ви се или не, всеки един клуб в България е зависим от благодетелят си.
Да, няма отбор с името Гриша Ганчев, но всеки си отговаря за защитата на неговия тим- аз си защитавам моя и няма да оставя някакви си форумни драскачи да го опорочават. Точно това правят те в тази тема, така че не ми говори небивалици.Ти си защитавай твоя тим, както си го и правиш.
Черно Море го е имало преди, ще го има и след ТИМ, така че говориш глупости. Черно Море съществува въпреки ТИМ, а не благодарение на тях! При вас не знам как е, но нашия тим винаги го е имало и ще го има най-малкото заради публиката си!
Така, че няма да оставя да се говорят глупости за отбора ми... Отделно, че и преди ТИМ имаме немалко успехи!
В момента отборите у нас са нито традиции, нито публика, така че дали даден отбор е зависим или не е адски относително.
Хайде сега да ме убедиш, че Черно море може да съществува без никакъв финансов благодетел който да дава пари и, че няма проблем феновете да издържат отборът ви?
Относно форумните защити, това ми звучи като дай си ми кукличките, ето си ти парцалките
Хайде сега да ме убедиш, че Черно море може да съществува без никакъв финансов благодетел който да дава пари и, че няма проблем феновете да издържат отборът ви?
Относно форумните защити, това ми звучи като дай си ми кукличките, ето си ти парцалките

PFC Litex написа:В момента отборите у нас са нито традиции, нито публика, така че дали даден отбор е зависим или не е адски относително.
Черно Море се издържаше 6 месеца така преди 8 години.... Това, че собствениците и на двата отбора са мутри с мръсен бизнес не значи, че трябва да се обижда отбора, нали се сещаш?
А това как на теб ти е прозвучало -