Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08
Николов,Цветанов,бразилските аматьори,френските резерви,Янев,Тоди,юношите надиграване,пчели убийци 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Николов,Цветанов,бразилските аматьори,френските резерви,Янев,Тоди,юношите надиграване,пчели убийци
Какво да правим като нямаме бойци каквито има в твоят Левски

- m.unaited forever
- Контакти:
0:3 за Динамо Киев
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Всичко е ясно,на които и да се бе паднал Динамо Киев щеше да отпадне ! Бг. Отборите нямат шансове срещу такива отбори.... видя се какъв футбол играем, показаха го както Левски така и Литекс ! Това е положението в България , каквато държавата такъв и футбола, дано поне достоино се представим и равен резултат е успех за наз! 
Не са нищо особено Динамо, може и да стане нещо. Макар че не ми се вярва много.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- paceto
- Контакти:
shotgun blues написа:Николов,Цветанов,бразилските аматьори,френските резерви,Янев,Тоди,юношите надиграване,пчели убийци
Ти лоша дума за Левски или ЦСКА ще кажеш ли някога?
Питам, защото и думичка не обелваш за срамното отпадане на Левски, а тук не спираш да хулиш?
Усещаш ли се вече, че почваш да писваш на всички?
Мога да ти кажа, че и Цветанов и юношите могат да развъртят, който и да е пред тях. Най малкото желание и способности не им липсват.
Ние ще срещнем "Динамо - Киев" а ти що не се съсредоточиш в мача ви със "Славия" ?
Пускам Мирасема ляво крило, Цветанов централен нападател /като го инструктирам смело да използва възможностите за обстрел/ и Флорес директно зад Цветанов, Жос титуляр на мястото на Николов /че много издишаме напоследък от там/ и Том отдясно и ги правим Мата Хари
По този начин ще имаме бързи, пробивни и технични крила и маневрен, бърз нападател, който умее да се освобождава от противника
Аххххх, че съм тактииииииик
Re: Литекс - Динамо Киев
PFC Litex написа:Във форума на Литекс си има тема за ЕКТ, какъв е смисъла от нова така не зная.
Единствено ме е яд, че изпускам мача в Ловечshotgun blues написа:точно този отбор не исках
пак дървари които ще отстранят ЛИТЕКС,като ще се отпада да се отпада от Селтик,Лацио,ПСВ а то пак с такива здравеняци като Динамо
бахти тъпия жребий
Твоя отбор не беше на жребия, така че не си интересен
Твоя отбор играе с коефициента на моя.Следващия жребий и ти няма да си интересен.
СПУКАНОГЪРНЕ
защо написа:Не са нищо особено Динамо, може и да стане нещо. Макар че не ми се вярва много.
Да кръгла нула са.За мача в Киев предвиждам хандбален резултат.
СПУКАНОГЪРНЕ
Бекъма написа:защо написа:Не са нищо особено Динамо, може и да стане нещо. Макар че не ми се вярва много.
Да кръгла нула са.За мача в Киев предвиждам хандбален резултат.
Май си забравил кой падаше с хандбален резултат преди време ! 16-1 ако ти говори нещо ГОВЕДО!