Дотук добре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Дотук добре...

Мнениеот paceto » 22 юли 2011 00:49

bigbonusprize написа:
startx написа:Дразнител ЕКТ могат да бъдат в тази фаза на турнира само на отбори, които излизат в Европа веднъж на 20 години като Берое (без да се обиждаш), но за такива като Литекс, ЦСКА и Левски след като са всяка година навънка такива мачове в такава фаза не може да е дразнител.

Е аз съм от Левски и са ми дразнител. С нетърпение чакам лятото като почват турнирите. 2ри кръг, плейофи, групи няма значение. :)

Аз съм съгласен и с двама ви до известна степен.
Според мен човека имаше предвид, че не е чак дразнител за да си напълните стадиона до дупка каквито са и всъщност намеците към Литекс :)
Интерес винаги ще има без значение в кой кръг играеш, но с всеки изминат кръг интереса и посещаемостта расте.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2011 15:06

Все едно когато Левски гостува на Барселона и феновете на Реал да им се подиграват, че не са напълнили стадионът си и то в мач от групова фаза на ШЛ.
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 22 юли 2011 19:39

Reckless написа: Колкото до публика, ми е все тая кой отбор колко фенове има. Никога публиката не ми е правила впечатление, ама никога ! Ако ще за Литекс, да сме 10 фена, ама отбора да върви напред, радостта ми няма да е по-малка.

Наистина- сериозно ли го мислиш това? Сигурно ще кажеш едно клише, че "не публиката играе на терена", но аз пък ще ти отговоря с друго- Публиката може и да е 12-тия играч на отбора.
Публиката си е фактор и част от играта. Винаги е имала значение. Все пак заради нея е измислена играта. Да, не играе на терена, но може да помага, и то много на отбора си. Аз гледам реално на нещата, и не си правя илюзии, че можем да надвикаме Висла, дори и в Ловеч. Но се надявам, поне малко, момчетата долу с оранжеви екипи да почувстват, че някой ги подкрепя, че някой стои зад тях. Това дава сили...
Не си правя илюзии и, че Висла са слаб отбор. Напротив, по-силен отбор са от нас и имат с една идея по-големи шансове да продължат напред. Все пак ще ни е нужен и късмет, надявам се и да ни подценят. Моята работа е горе на трибуните, тактики, схеми, постройки, игра са работа на треньорите и футболистите.
А футболът без феновете не е същият. На теб като не ти харесва да ходиш в блъсканицата, ходи на контроли тогава. Там пак може да си наблюдаваш играта, и никакви фенове няма да ти пречат.
[center]Изображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 юли 2011 21:22

Blagoy написа:
Reckless написа: Колкото до публика, ми е все тая кой отбор колко фенове има. Никога публиката не ми е правила впечатление, ама никога ! Ако ще за Литекс, да сме 10 фена, ама отбора да върви напред, радостта ми няма да е по-малка.

Наистина- сериозно ли го мислиш това? Сигурно ще кажеш едно клише, че "не публиката играе на терена", но аз пък ще ти отговоря с друго- Публиката може и да е 12-тия играч на отбора.
Публиката си е фактор и част от играта. Винаги е имала значение. Все пак заради нея е измислена играта. Да, не играе на терена, но може да помага, и то много на отбора си. Аз гледам реално на нещата, и не си правя илюзии, че можем да надвикаме Висла, дори и в Ловеч. Но се надявам, поне малко, момчетата долу с оранжеви екипи да почувстват, че някой ги подкрепя, че някой стои зад тях. Това дава сили...
Не си правя илюзии и, че Висла са слаб отбор. Напротив, по-силен отбор са от нас и имат с една идея по-големи шансове да продължат напред. Все пак ще ни е нужен и късмет, надявам се и да ни подценят. Моята работа е горе на трибуните, тактики, схеми, постройки, игра са работа на треньорите и футболистите.
А футболът без феновете не е същият. На теб като не ти харесва да ходиш в блъсканицата, ходи на контроли тогава. Там пак може да си наблюдаваш играта, и никакви фенове няма да ти пречат.

Не си разбрал аспекта в който съм го казал, жив и здрав !

Върни се в “Литекс”