Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот аби » 01 май 2011 13:45

Бравоооо! Сега ще чакаме победите в ШЛ и класирането на още два/най-малко/български отбора в евротурнирите,благодарение на точките спечелени от непобедимия супертим на Литекс!
Отличен на архитектите за поредната напълно заслужена титла! ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 13:46

PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Литекс си оправят стадиона защото е тяхна собственост.Забелязваш ли разликата в сравнение с другите отбори?

Чия собственост е стадиона в Ловеч, я пак?

Ти кажи?Чия собственост е стадиона в Ловеч ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 13:47

Captain Stottlemeyer написа: :lol: :lol: :lol: Младо момче, ама ти сериозно ли?! Гришата е спестил от закуски за милионите на Литекс Комерс?! :o Затова и не е пораснал?... :lol: Айде стегни се малко и тръгвай по-бързо на работа, защото вече започваш да ставаш смешен с всяка твоя тема или пост във форума! :mrgreen:

Въпросът не е кой, как е изкарал и изкарва парите си, а какво влага от тях за спорт.
Как е изкарал доходите си, кои сме аз и ти да съдим хората, за това си има НАП, следствие, това е тяхна работа, нека да разследват.
Кажи ми един честен милионер в България?

Били сме купували мачове и съдии, дай те доказателство, нали знаеш, че всеки е невинен до доказване на противното.
Цяла седмица ми се продъниха ушите и извадиха очите са слушам и чета, как Барселона са купили съдията и УЕФА, значи и те са като нас, щом купуват са жалко отборче, нали така?

В Европа била лъсвала истината, може и така да е, това значи ли, че Левски когато се резили няколко години подред, техните постижения в България са били купени и уредени?

ЕМИЛ , аз зная чия собственост е, но явно ти не. Стадионът е общински и е отдаден на концесия на клуба. За същият не плащаме наем и всички подобрения остават за сметка на клуба.
Изображение

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 01 май 2011 13:51

ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Литекс си оправят стадиона защото е тяхна собственост.Забелязваш ли разликата в сравнение с другите отбори?

Чия собственост е стадиона в Ловеч, я пак?

Ти кажи?Чия собственост е стадиона в Ловеч ?
Абе ти адвокат на Батков ли си не мога да разбера? Той твърди че общината (КОЯТО Е СОБСТВЕНИК) ремонтира стадиона - ти пък че бил частна собственост, я първо проверете нещата тогава се изказвайте не само да пълните форума с групости

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 13:52

EМИЛ стадионът ако беше собственост на клуба, дали щеше да се казва с тъпото наименование "Градски стадион"?

Всички общински решения минават през сесия, така че искам да ми покажете къде е гласувано общината да тегли кредит за да оправя стадиона http://www.lovech.bg/wps/portal/!ut/p/c ... UNzFPQjE!/ Батков ако иска и той да се порови.
Последна промяна от PFC Litex на 01 май 2011 13:53, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 13:53

Пак питам чия собственост е стадиона в Ловеч?

Щом така ме нападате значи е на Гришата . :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 13:54

ЕМИЛ написа:Пак питам чия собственост е стадиона в Ловеч?

Колко пъти да ти се отговори, чия собственост е?
След като не си съгласен, дай доказателство, че това което споделяме не е вярно?
Изображение

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 01 май 2011 13:55

ЕМИЛ написа:Пак питам чия собственост е стадиона в Ловеч?

Щом така ме нападате значи е на Гришата . :lol:

Отговарям за последно по този въпрос - Стадиона е общински и е включен в дружество ЛОВЕЧ СПОРТ в което участват общината и ЛИТЕКС КОМЕРС :!: Футболният отбор не плаща наем а всички разходи по ремонта и подражката на стадиона са за сметка на ЛИТЕКС КОМЕРС :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 13:56

PFC Litex написа:ЕМИЛ , аз зная чия собственост е, но явно ти не. Стадионът е общински и е отдаден на концесия на клуба. За същият не плащаме наем и всички подобрения остават за сметка на клуба.

Демек на Гришата.Ми така кажете.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 13:58

Определено си станал с дупето нагоре, защо въобще си губя времето да водя дискусии с подобни хора, които е явно, че освен да провокират друго съществено не правят.
Изображение

Върни се в “Литекс”