Каква злоба ,искам да видя наказание за син играч от тук на татък ,що до сега винаги минаваха между капките .
А иначе Дока си е виновен,още повече че на чужденците требва да се гледа дори с по строго око ,неможе да идваш от на майната си и да правиш каквото си искаш. (изключвам Дембеле ,мембеле и там сините утайки които са над закона ,какво и да правят остават безнаказани)
Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- POPCORN
- Контакти:
evgenimilenov написа:POPCORN написа:evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
ми дай и на тебе така да ти искам обяснение а?Да ти искам обяснение и да ти счупя главата?Надали се иска обяснение от някой като го псуваш и го дърпаш за фанелката нали?Ама ти си толкова прост и насторене в синио, че ти пречи да мислиш нормално!
Може да съм "прост" , може всякакъв да съм ама ми кажи какво е казал Дембеле на съдията - кажи ми псувнята моля те ... да ти видим френския !
само като му видиш физиономията надали му е казал, много те обичам!Също така му дръпа 2 пъти фанелката, надали иска нормално обяснение от съдията при полужение, че го дръпа нали?Дори да му крещи пак няма такива права!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- evgenimilenov
- Контакти:
PFC Litex написа:zlatan написа:ако си мислиш че имам време да чета като теб наредби и правилници ,не си познал човече ,това беше материал в Гонг и от там го знам,просто сравнявам ситуацията.А Дембеле кой го наказа,ааааааааа медиите на вашия коняр така че не ми сравнявай това на Дембеле и удара на Дока.Как не ги е срам тези от Литекс да говорят че видиш ли онзи сам се удари в Дока-СРАМ,СРАМ.
Литекс,наистина си заслужаваше наказанието Дока.-пак повтарям това е най малтртирания футболист в БГ.
Златане, тъй като хем боли, хем сърби, хем драго ми е, чети:Член 25.2
"Опит за удар, бутане, блъскане, настъпване, дърпане, плюене и други на длъжностни лица, се налага наказание ЛСП (лишаване от състезателни права) за срок от 8 срещи, считано от датата на провинението, и глоба в размер на 3000 лева"
Аз се съм адски доволен, че Дока е максимално наказан, защото така на всички са ви затворени устата и утре като се случи нещо подобно с друг футболист, ще имаме основателно право да искаме пълната сила на закона
Ти бе .... симпатяга . Я ми кажи като си толкова по правилата - защо Том след като го има на записите и на какво ли не че удря 3-ма футболиста на Левски ... като при Минев и Мюлдер най-добре се видя .... защо не беше наказан ? Нали все сте наказани . Кажи ми след като е ударил с Минев с крак в гърба и гьоза на Мюлдер мисля че помниш колко надут беше - защо Том не беше наказан дори и за 1 мач ?
-
- Контакти:
Не вярвах,че ще се случи,но съм доволен.Правилно и примнципно решение!
- shotgun blues
- Контакти:
evgenimilenov написа:PFC Litex написа:zlatan написа:ако си мислиш че имам време да чета като теб наредби и правилници ,не си познал човече ,това беше материал в Гонг и от там го знам,просто сравнявам ситуацията.А Дембеле кой го наказа,ааааааааа медиите на вашия коняр така че не ми сравнявай това на Дембеле и удара на Дока.Как не ги е срам тези от Литекс да говорят че видиш ли онзи сам се удари в Дока-СРАМ,СРАМ.
Литекс,наистина си заслужаваше наказанието Дока.-пак повтарям това е най малтртирания футболист в БГ.
Златане, тъй като хем боли, хем сърби, хем драго ми е, чети:Член 25.2
"Опит за удар, бутане, блъскане, настъпване, дърпане, плюене и други на длъжностни лица, се налага наказание ЛСП (лишаване от състезателни права) за срок от 8 срещи, считано от датата на провинението, и глоба в размер на 3000 лева"
Аз се съм адски доволен, че Дока е максимално наказан, защото така на всички са ви затворени устата и утре като се случи нещо подобно с друг футболист, ще имаме основателно право да искаме пълната сила на закона
Ти бе .... симпатяга . Я ми кажи като си толкова по правилата - защо Том след като го има на записите и на какво ли не че удря 3-ма футболиста на Левски ... като при Минев и Мюлдер най-добре се видя .... защо не беше наказан ? Нали все сте наказани . Кажи ми след като е ударил с Минев с крак в гърба и гьоза на Мюлдер мисля че помниш колко надут беше - защо Том не беше наказан дори и за 1 мач ?
какви глупосто говориш ТОМ беше наказан
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
POPCORN написа:Аз не правя нищо.Нека винаги да е така!Нямам нищо против!Всеки да получава това което заслужава!Но не е чак така както всички го описват!Първо Литекс играят най-добре!Второ съдиите не ги подкрепят толков много както всички пискат и мрънкат!И трето нито феновете на Левски нито на ЦСКА имат право да мрънкат дори да ги подкрепят, защото много повече пъти са ни подкрепяли двата отбора от който и да е!Незнам , защо ръководстото на Левски постоянно мрънкат спрямо Литекс!Не Литекс им е виновен, че са на 8 точки от тях, а те самите!
Тук съм съгласен, но ръководството на Левски имаше претенции конкретно за мача между двата отбора. Интервютата на г-н Батков съм спрял да ги чета много отдавна!Претенции имаха освен от двата "градна" и от Пирин, Славия и Локо. Литекс в момента изглежда най-добрият отбор в България, за това спор няма.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
evgenimilenov написа:Ти бе .... симпатяга . Я ми кажи като си толкова по правилата - защо Том след като го има на записите и на какво ли не че удря 3-ма футболиста на Левски ... като при Минев и Мюлдер най-добре се видя .... защо не беше наказан ? Нали все сте наказани . Кажи ми след като е ударил с Минев с крак в гърба и гьоза на Мюлдер мисля че помниш колко надут беше - защо Том не беше наказан дори и за 1 мач ?
Кой викаш не е бил наказан тогава?
За удар с крак при спряна игра на основание чл.22, ал. 1, буква Г, колона 4 и във връзка с чл. 16 ал. 2, ДК наказва Уелингтон Брито да Силва състезател на ПФК"Литекс" с ЛСП 2 срещи и глоба 800 лева.
Тая злоба един ден ще те погуби.

- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:Аз не правя нищо.Нека винаги да е така!Нямам нищо против!Всеки да получава това което заслужава!Но не е чак така както всички го описват!Първо Литекс играят най-добре!Второ съдиите не ги подкрепят толков много както всички пискат и мрънкат!И трето нито феновете на Левски нито на ЦСКА имат право да мрънкат дори да ги подкрепят, защото много повече пъти са ни подкрепяли двата отбора от който и да е!Незнам , защо ръководстото на Левски постоянно мрънкат спрямо Литекс!Не Литекс им е виновен, че са на 8 точки от тях, а те самите!
Тук съм съгласен, но ръководството на Левски имаше претенции конкретно за мача между двата отбора. Интервютата на г-н Батков съм спрял да ги чета много отдавна!Претенции имаха освен от двата "градна" и от Пирин, Славия и Локо. Литекс в момента изглежда най-добрият отбор в България, за това спор няма.
човек събота след мача на Литекс , Гонзо веднага коментира Литекс!Това не му прави чест според мене!Нали знаеш какво е влиянието на ЦСКА и Левски в БФС!Почнат ли да мрънкат и веднага става на тяхното!Не че не е заслужено наказанието просто е тъпо да коментира трети отбор!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- evgenimilenov
- Контакти:
така 2 мача ....... а е ударил 3-ма човека .... абе това е максимума ли е ? Мисля че и на него са му простили доста мачове като на Дембеле ...
Е,най-накрая някой да спази един закон в тази държава.Като удря с ръце и глави-това е,4 мача вън!Браво на тази комисия,след случая с Дембеле сега наказаха и Дока.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...