Tommi написа:По правилник всеки отбор има право да обжалва до 24 часа. УЕФА да са си направили сметка и жребият да не се провежда по време на тези 24 часа. Абсурдно е ако не уважат някоя жалба, само защото жребият е изтеглен
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:По правилник всеки отбор има право да обжалва до 24 часа. УЕФА да са си направили сметка и жребият да не се провежда по време на тези 24 часа. Абсурдно е ако не уважат някоя жалба, само защото жребият е изтеглен
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Viktor4o_Rs написа:Глупости са това според мен , Литекс с какво показа , че е по-добрият отбор - с нищо , заслужено Дебрецен ги победи и в двата мачаМоже и да имат някакво административно основание , но не и морално , и да влязат служебно ще ядат дървото от ПСВ, Самп и Металист
А и ще е смешно , за играч влязъл в 90-та минута да реват , не знам , може и да е спекулация , ще се види ...
haha написа:Въпреки,че съм фен на Литекс се надявам това да не стане.Дебрецен ни биха 2 пъти,с нищо не заслужаваме да играем в групите на ЛЕ.Друг въпрос е,че,ако случайно попаднем там ще ни бият много лошо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта