soilwork написа:Камбуров може да чисти само обувките на Никола Калинич!!
Мда Калинич е гигант просто, 3 гола за 30 мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
soilwork написа:Камбуров може да чисти само обувките на Никола Калинич!!
Dobri написа:За да е собственост на Блекбърн, трябва да е подписал доковор.
За да подпише договор се нуждае от работна виза.
За да получи работна виза трябва да се яви в посолството.
Спокойно утре или в понеделник ще подпише официално.
soilwork написа:Най-после се появи и представител на Блекбърн!! Брато на теб повече мога да вярвам отколкото на сайтчето на Литекс и разните му други измислени бълг.медии!bobo03 написа:argirov написа:http://www.pfclitex.com/site/bg/news.php?id=1543
И какво по-официално от това искате? Клубът, който продава футболиста го публикува на официалната си страница. Там е казано, че сделката ще бъде финализирана след издаването на работна виза, а това най-вероятно ще стане идната седмица. Колкото до този Джон Уилямс, не съм убеден, че него някой го пита за трансфери в този момент. Блякбърн на практика имат нов собственик, който комуникира със Сам Алардайс. Очаквайте и нови трансфери в близките дни, няма да е само Попето...
Тъй като по обясними причини следя отблизо ситуацията около ланкашърци, ще си позволя да направя някои уточнения. Първо: Блякбърн няма нов собственик. Има вероятен купувач /въпросният индиец/, който преговаря за закупуването на клуба. Очаква се сделката да е на стойност около 300 млн. паунда. Обсъжда се евентулаен 4-седмичен период, в който представители на бъдещите собственици да се запознаят с финансите на клуба и да дадат своето становище. Ако се стигне до сделка, г-н Саед възнамерява да отпусне между 80-100 млн. паунда за трансфери. Предвид наближаващия краен срок на трансферния прозорец, това ще стане вероятно през зимата. Ще бъдат отпуснати и средства за младежката школа и стадиона. Между другото, този хубостник е направил първия си милион на 18 години!
Второ: Президентът Уилямс е изключително близък до Алардайс. Ако сте гледали мачове на Блякбърн, това е човекът с мустаците който винаги седи до Алардайс. В тази връзка Уилямс да не знае за трансфера-едва лиПо-скоро нещата са в ход и можем само да се надяваме да се развият в положителна посока. Аз лично предпочитам Попето /не само като българин/ пред Бенджани и Переа.
И в заключение: Блякбърн е от малкото стабилни отбори /говоря финансово/ в Англия. Просто не се харчат пари на вятъра. Затова писания за 2,5-3 млн. паунда ми изглеждат нереални. Поради факта че нямаме пари изтървахме какви ли не играчи /някои дори свободни агенти/, така че не ми се вярва трансфера да е за повече от 1-1,5 млн. Желая успех на Попов и разбира се на Блякбърн. Дано с него заиграем малко по-красиво, че сега е една мъка
big4eto написа:в понеделник подписва договор просто се прибра да вземе виза разберете го това
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта