пак няма ТВ излъчване на БГ мач в чужбина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- evgenimilenov
- Контакти:
Re: пак няма ТВ излъчване на БГ мач в чужбина
Тъпото е ...... че Литекс тъкмо направиха нещата за тях перфектни и за 4 мин всичко се прееба с гола и червения картон .... сигурен съм че Попов е направил тоя фаул защото няма психика и се е ядосал .......
evgenimilenov написа:runnersa написа:evgenimilenov написа:Бравооо .... гол !
И на мен ми кипва от тебн смешник са вкарахме кво си кажеж? Вместо да отбележиж, че почнахме да ги мачкаме ми се правиш на интересен чети внимателно преди да коментираш!
Тапанар ........ достатъчно се ядосвам с мача .... а и ти ще ме дразниш сега така ли ? Кво си мислиш , че аз не искам Литекс да бият ли ве палячо ....... айде варви се скрий някъде , че си мн тъп ............ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕРВЕН КАРТОН
Си те дразня щото не осмисляш това което пиша и ме нападаш да ти го на**кам! Докато има такива идиоти като тебе си ни режат в Европа
- evgenimilenov
- Контакти:
Ето че отново пишеш неща , в които няма никакъв смисъл ..... ти си един от най-тъпите фенове с които съм говорил ( писал )
..... а за мача - нищо не е станало Литекс си вкарват 2-рия гол сега и дори и да изравнят др-те после пак си продължават наще ...... само да влезне тоя гол и всичко е наред 

evgenimilenov написа:Ето че отново пишеш неща , в които няма никакъв смисъл ..... ти си един от най-тъпите фенове с които съм говорил ( писал )..... а за мача - нищо не е станало Литекс си вкарват 2-рия гол сега и дори и да изравнят др-те после пак си продължават наще ...... само да влезне тоя гол и всичко е наред
Ти също! Стига сме водили този спор и двата сме достатъчно изнервени в момента, но всичко тръгна от това, че не разбра какво имах предвид на почивката и ме нападна незаслужено! А за мача много трудно си е при тази ситуация, но чул те Господ!

Тоя Йеленкович проеба мача! 

- evgenimilenov
- Контакти:
runnersa написа:Тоя Йеленкович проеба мача!
Прав си ....... той е обаче само един от виновниците . Другия е Ивелин Попов ...... имат шанс още ! Просто 1 гол трябва
- evgenimilenov
- Контакти:
За съжаление вече шанс няма 

runnersa написа:Тоя Йеленкович проеба мача!
Не си прав! Гришата е виновен - купува титли на Литекс, а те просто не са за Европа. Там няма съдии, които да ги подпират. Това е истината!
-
- Контакти:
Е това е смяхте се на левски колко слаби са жилина,но се доказа ,че не е така.
Те Жилина продължават да са си слаби, просто БГ футбола затъва все по-надолу