Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: Гриша Ганчев отива в сектор "Б"

Мнениеот ЦСКА-83 » 15 юли 2010 12:12

Много ви е тъп спорът.
1.Литекс се представиха на ниво.
2.Левски-Виляреал/Лацио/Залцбург-6000/10 000/5 000/-за ква средна посещаемост от близо 7000 ми говори човека от Нови пазар.Ела слези малко при нас хората.
Цял сезон Левски и гра пред полупразни трибуни(под 1000) и ти каза некъв бисер :) .
Същото важи и за моя отбор ,но в по-малка степен.
При нас е другият феномен,че на гостуванията сме колкото и на домакинствата ;) .

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:13

може 1000 фена да сме но сме шампиони и президента не го е страх да доиде при нас а вие вечно втори и си мразите президента и ако доиде при вас ще го линчувате за това никога няма да ви направят стадион
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:15

peterx написа:
evgenimilenov написа:И си в голяма грешка

[offtopic]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0
Както и да е. Ние можем само да си мечтаем за подобни стадиони.[/offtopic]
Няма какво да си мерим агитките. В определени моменти всяка една е била повече от активна.
Аз смятам все пак, че на Левски е най-великата, но съм левскар и е нормално, нали?
Важното е, че в Ловеч се направи нещо добро за футбола и другите клубове трябва да вземат пример.

Аз не казвам , че Гришата прави нещо лошо. Точно обратното . НО се ядосвам , че допреди година всички фенове на литекс си мълчаха и се криеха в дупките си а сега не им спират устите и се мислят за най-великата публика в България . А за онова червеното прасенце дето се е опитало да ми говори - стой си последен в Лига Европа и гледай големите как го правят !
Последна промяна от evgenimilenov на 15 юли 2010 12:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:16

big4eto написа:може 1000 фена да сме но сме шампиони и президента не го е страх да доиде при нас а вие вечно втори и си мразите президента и ако доиде при вас ще го линчувате за това никога няма да ви направят стадион

Повярвай ми и ние го обичахме Батков преди 3-4 години ...... аз и още нямам нищо против него и не мисля , че той е виновен за спада на Левски ...........

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:18

евгени ами варни се само 30 години на зад и разпитаи някои дали тогава имаше един стадион в бг които да не беше пален на мачове от парвенството . в ловеч тогава се сабираха по 6-7 хиляди в Б група а на левски-спартак плевен 25 000 сащото беше и в плевен 25 000 на мач но това е минало както е минало и че вашият отбор е отбор на народа и че сте колоси в бг футбола . един колос не пада по 5 мача на полусезон у дома от средняшки отбори
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:20

вие обичате паткоф колкото чорбетата обичат кофата за боклук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за това цяла софия е залята с никролозите на паткоф и тои не идва на стадиона !!!!!!!!! аиде стига смешки гришата 13 год е шеф в ловеч и винаги е бил обичан дори след резила с видзев

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юли 2010 12:21

Абе феновете на Левски и ЦСКА са много интересни.Когато отбора бие го възнасят до небесата,а когато пада го сриват до основи.Разберете нещо много важно.Отборът се подкрепя независимо дали пада или печели нещо,което истинските фенове го знаят от много време.И трябва да свиквате ,че ще падате и че биете както всеки един друг отбор в тая игра.Пич както казах трябва да си доволен на това трето място.

[offtopic]България е 0,07 % от територията на света.Големи сме :lol:[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 15 юли 2010 12:22

big4eto написа:евгени ами варни се само 30 години на зад и разпитаи някои дали тогава имаше един стадион в бг които да не беше пален на мачове от парвенството . в ловеч тогава се сабираха по 6-7 хиляди в Б група а на левски-спартак плевен 25 000 сащото беше и в плевен 25 000 на мач но това е минало както е минало и че вашият отбор е отбор на народа и че сте колоси в бг футбола . един колос не пада по 5 мача на полусезон у дома от средняшки отбори

Бигчето ........ По тази логика и Ювентус не са колос , Милан и те , Ливърпул също , Ман Юн и те ........... и още много много примери . Такава ли ти е логиката ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 12:23

big4eto написа:може 1000 фена да сме но сме шампиони и президента не го е страх да доиде при нас а вие вечно втори и си мразите президента и ако доиде при вас ще го линчувате за това никога няма да ви направят стадион

Аз ще кажа лично за себе си. Да, мразя си президента, и то съвсем открито. Не го мисля за някакъв недостатък. Батков е един напълно доказан престъпник, и престъпленията му далеч не са само срещу Левски. Заграбени имоти, пране на пари, злоупотреби с ловни стопанства, заменки, заради които България ще плаща милиони в ЕС като глоба. Да, мразя го, защото обичам родината си, а той е вреден за нея. Щях да го мразя дори, ако ни прави всяка година финалист в ШЛ. Морала си е морал.
Гришата е абсолютно същата отрепка. Това, че ти го обичаш е позиция на плужек, но все пак е и въпрос на избор.

Parmalat ,след като и Литекс и Левски и всички останали са просто отбори на България, какво значение има от кой град са? Какво пречи на милионите фенове на Литекс от Варна и Бургас да отидат на стадиона? :mrgreen:

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 15 юли 2010 12:24

евгени кажи ми 1 от тези отбори които изреди да има 5 домакински загуби от средняшки отбори ?

Върни се в “Литекс”