Литекс - Рудар - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач

Мнениеот Parmalat » 12 юли 2010 22:32

runnersa написа:Браво тъкмо се чудех дали си пусне някой тема за мача мислех да изчакам до утре и ако никой не пусне да пусна! Както и да е прогнозата ми е 3:0 и приятна разходка до Подгорица ;)

И аз мисля че резултата ще е нещо от сорта 3 или 4 на 0 за Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Лусио
Контакти:

Мнениеот Лусио » 12 юли 2010 23:01

Rodn1 написа:200 зрители (от които половината са роднини)на стадиона и победа с 2 на 0 за Литекс!

Спокойно няма да са 200 те на контролата бяха 1000 сега може да са повече от 1000.

Лусио
Контакти:

Мнениеот Лусио » 12 юли 2010 23:06

unist_gp написа:пожелавам успех на Рудар. нечистоплътните БГ престъпници, станали олигарси не са ми симпатични. нито пък хобитата им. ако е до 90-тата мин. 0-0 няма да го има съдията да свири дузпа или да пусне засада.

Ето още един където мисли че Гриша Ганчев е подкупвал съдийте аз съм от ЦСКА но искам поне един български отбор да направи нещо.

Лусио
Контакти:

Мнениеот Лусио » 12 юли 2010 23:27

LSFC 1914 написа:Пожелавам успех на Литекс. Дано станете втория БГ отбор в групите на лигата! :) Макар, че това едва ли ще стане, но и групите на ЛЕ не са малко ;)

Добре де защо да не стане много бързо ги отписвате нещо не мислите ли.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 12 юли 2010 23:31

Лусио написа:
LSFC 1914 написа:Пожелавам успех на Литекс. Дано станете втория БГ отбор в групите на лигата! :) Макар, че това едва ли ще стане, но и групите на ЛЕ не са малко ;)

Добре де защо да не стане много бързо ги отписвате нещо не мислите ли.

Малко късмет и Литекс са в групите на ШЛ - наистина ще се радвам , ако се получи и дори ще стискам палци да се представят по-добре от нас . Още един път - късмет и успех на Литекс !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 юли 2010 23:35

добре де, не мога ли да изразя мнение, и на 6-та страница ли ще ме цитирате....
моята прогноза за утре е равен 0-0 или 1-1. няма да коментирам страничните фактори на БГ-сокереса, но кое ви кара да мислите,че Литекс ще победи убедително? не вярвам да вкарат повече от един гол и не вярвам въобще,че ще победят, обърнете внимание на контролите и облика на отбора. Червенков е същият като Кокала. очаквайте до един месец да се контузи Попето от тренировките на специалиста...
за ФК Батков също не виждам кой знае какъв оптимизъм. съмнявам се,че вкарат и един гол в четвъртък, там прогнозата ми е 2-0 за ирландците.
ако все пак има победи ще се радвам за вас феновете, а не за престъпниците и тяхната прислуга...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 13 юли 2010 01:26

Успех на Литекс !
Пожелавам им минимум участие в Лига Европа ,но все пак дано се класират за ШЛ !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юли 2010 01:54

Успех на Литекс! Мисля, че могат спокойно да победят с 3-0 :) Късмет!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2010 02:01

Успех на момчетата от Ловеч, все пак те ще ритнат канчето с вода за Европа, а и явно те са с най-обигран и готов състав. От все сърце им пожелавам едно 3-0 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2010 02:09

paceto написа:За справка на последната контрола в Ловеч преди 3 дни срещу Сливен е имало 1 000 души, което си е много добро постижение за контрола, за град като Ловеч и заради отпускарският сезон когато повечето са по морето сега :)

..Според мен стадионът ще е пълен за мача с Рудар, има много хора които искат да видят съоръжението след ремонта, а и народа в околията е зажаднял за кебапчета и зрелища :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Литекс”