Литекс с прилични шансове за влизане в Шампионска лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: Литекс с прилични шансове за влизане в Шампионска лига

Мнениеот Dundy » 03 апр 2010 08:28

k_oleto написа:ами да, мисля, че той е човека, който може да спечели всички оставащи мачове до края. Вси си мисля, че мача с Монтана ще го вземем, така че..........реално нашите мачове са далече по-малко, впредвид и мача с Ботев

А от там - натам - всички тежки мачове са домакинства, с изключение на решаващия с Черноморец
Ако това се случи значи локо ще загуби поне един мач от цецка и евентуално от ЛИТЕКС, значи последния да загуби от цецка пак ще е с 5 т аванс.„Само не разбирам защо всички теми все около левски и цецка отиват в коментарите, тук маи заглавието е друго.
За евротурнирите си мисля че не ние трябва да дискутираме а играчите да са мотивирани да играят и успеха ще доиде, дано има късмет тази година, че миналата доста разочарование поради еуфорията за доста по големия шанс тогава

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 03 апр 2010 08:36

Dundy написа:
k_oleto написа:ами да, мисля, че той е човека, който може да спечели всички оставащи мачове до края. Вси си мисля, че мача с Монтана ще го вземем, така че..........реално нашите мачове са далече по-малко, впредвид и мача с Ботев

А от там - натам - всички тежки мачове са домакинства, с изключение на решаващия с Черноморец
Ако това се случи значи локо ще загуби поне един мач от цецка и евентуално от ЛИТЕКС, значи последния да загуби от цецка пак ще е с 5 т аванс.„Само не разбирам защо всички теми все около левски и цецка отиват в коментарите, тук маи заглавието е друго.
За евротурнирите си мисля че не ние трябва да дискутираме а играчите да са мотивирани да играят и успеха ще доиде, дано има късмет тази година, че миналата доста разочарование поради еуфорията за доста по големия шанс тогава

страдат от липса на внимание
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 03 апр 2010 09:10

Имам основателна причина да не искам да виждам Литекс в ШЛ , просто защото се надявам да не играят в този турнир.Ако заслужат правото и станат шампиони на България им пожелавам влизане в групите . САМО ЛОКО
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 03 апр 2010 09:40

А какви бяха миналата година шансовете срещу БАТЕ за влизане в ЛЕ ?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 03 апр 2010 09:43

Нашите отбори всяка година са с много шансове и всяка година сме в ла*ната.... Много ще се зарадвам да видя БГ отбор в ШЛ отново, който и да е той !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 апр 2010 10:10

k_oleto написа:ако Литекс загубят само един мач до края - аз си режа главата. Нещо повече - мисля да сложа на мача Литекс - Миньор Пк на Х2

Така ли ти що не си гледаш закъсалото отборче ами се заяждаш с нас а? Аз пък мисля да сложа на Цска - Монтана х2 :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 апр 2010 10:40

runnersa написа:
k_oleto написа:ако Литекс загубят само един мач до края - аз си режа главата. Нещо повече - мисля да сложа на мача Литекс - Миньор Пк на Х2

Така ли ти що не си гледаш закъсалото отборче ами се заяждаш с нас а? Аз пък мисля да сложа на Цска - Монтана х2 :lol:

Първо на теб... Ако сложиш 1Х2, 100% си спечелил ;) . Има още време до мача, помисли по идеята

За шансовете на Литекс - ще се радвам дори да додрапат до Лига Европа, но да влязят в ШЛ. Но като цяло шансовете са 10% преди спечелването на титлата в България, 5% преди жребия и после все по незначителни.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 апр 2010 10:55

Е сега аз се пошегувах защото този беше прекалил с мненията и то не по темата а за шансовете май си прав братле :(
Между другото да ти пожелая успех на мача с Челси да им вкараш поне 2 гола Бербо :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 апр 2010 11:02

runnersa написа:Е сега аз се пошегувах защото този беше прекалил с мненията и то не по темата а за шансовете май си прав братле :(
Между другото да ти пожелая успех на мача с Челси да им вкараш поне 2 гола Бербо :lol:

Радвам се че не си се засегнал от забележката... :) А за Бербо - дано... Просто се чудя на хората, които желаят той да се провали. Това ли е смисълът на живота им? Надявам се и в това си желание да НЕ успеят
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 03 апр 2010 11:18

ако станете шампиони то плейофите не ви мърдат а за там знаем .. малко късмет и добра игра и мисля че сте вътре - стискам палци на шампионна който и да е той защото от това печели и България :)
Изображение

Върни се в “Литекс”