damnedbg написа:Нямам ама ми хареса интерпретацията. Трябва Слави да я изпее на нац. стадион като отпаднем от световното с правилни футбол на Мърди Стоилов.
то тоя да не пее мноо да не се лъзне пак в банята...
П.П. То белото не прощава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
damnedbg написа:Нямам ама ми хареса интерпретацията. Трябва Слави да я изпее на нац. стадион като отпаднем от световното с правилни футбол на Мърди Стоилов.
kris440 написа:Левскар съм и в червата, но Мъри не е треньор, Мъри е послушник, кой кво каже и Мъри го прай.
Също: Литекс или Лекс или както и да са- не са отбор, тва са люляци! СЪрмов не е играч, това е връзкар, не е спрял през живота си 1 топка, не е подал 1 топка точно напред, само в линия и назад може, вън от Левски! Да ходи в Нефтохим - помощник рафинатор! Наско Сираков не е левскар вече, беше преди да напусне левски за 1 апартамент! Славия също не е отбор, нема как да ставаш веднъж на 53 години шампион и да играеш само и само за да дадеш на ц(*ка 6 точки в шампионата!
Извинявайте че се отклоних, но тия работи си ми тежат!
tprodanov написа:По-скоро мъри не знаеше къде попада, мислеше си, че само с кинти стават нещата, но когато си в антифутболен град, с антифутболен отбор нема как да станат нещата. Мъри е един добър тактик и много страхлив. На Ловеч им трябва я ферарио, я йешич.
Sagittarius написа:Лошото е,че сега Правилния ще има цялото време на света да се съсредоточи изцяло,разберете-ИЗЦЯЛО над Националния ни отбор.
batureto написа:Сценарии за следващите 10 дена:
1.Гонят Мъри от Литекс;
2.Славия бие Левски - под давление на публиката гонят Ратко от Левски и връщат Мъри;
3.Падаме от Черна гора - Мъри го гонят и от националния;
4.Назначават Вили за треньор на националния и той напуска Славия;
5.Ратко застава начело на Славия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта