Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
doktora25 написа:Neonis написа:БНТ HD се излъчва и по ефирната цифрова телевизия
Аз съм с голям пакет от 150 канала цифрова телевизия на Близу. БНТ Х**Ди не е част от тях, а единствено от пакет с Х** Ди телевизии, за който нямам никакво намерение отделно да се абонирам.
Iceberg написа:Ей, не си взехте свестен треньорС този, толкова! Иначе като турнирен резултат не е лошо, но имайки в предвид класите на двата отбора и гола преднина за Литекс, това към края с изравняването си е оакване някакво си
! Очаквах втори гол, както Берое и... затваряне на мача, но...
doktora25 написа:dunavfc написа:Ама, аз това не мога да разбера, защо БНТ не иска да обхване всичките си потенциални зрители ? Да не говорим ,че да кажеш на Бай Петко от Мировяне да потърси мачът на БНТ HD ще се окаже, толкова трудно, колкото на мен да поправя бойлера си...
Дунаве, един път да съм много съгласен с тебе.
Това заслужава и отделна тема. От този момент нататък си връщам обратно всяка хубава дума, отправена към БНТ. Срамно е с парите на българския данъкоплатец да се правят платени канали, които да излъчват събития, предизвикващи интерес, каквито са евромачовете на нашите бойци, каквито бяха европейските игри и т.н. и т.н. Ако искат Х** Ди канали те трябва да копират съдържание от останалите, а БНТ има 3 други канала.
Мръсни печалбари!Срам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост