На Вас пука ли Ви за Литекс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: На Вас пука ли Ви за Литекс ?

Мнениеот doktora25 » 14 юни 2015 14:58

Категорично да. Ще си цитирам мнението от една друга тема, която бе закрита:

"Аз съм твърдо за ЦСКА и Локо Сф в А група, дори с цената на компромиси, но съм и твърдо против да е сметка на друг отбор или неговия лиценз. Колкото и да не харесвам фигурите на Ганчев и Домуса трябва все пак да призная, че Литекс е едно от хубавите неща в българския футбол през последните 20 години, имат една от най-хубавите школи и развиват таланти. Добри или лоши юношите и футболистите, оставили сериозна следа в Литекс бяха гръбнакът на националния ни отбор през последните 10 години и представляваха близо 1/3 от разширения му състав. Дори и да не беше така обаче това би било подигравка на първо място с феновете (а аз многократно съм казвал, че те са най-важни) и на второ с традициите."
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 14 юни 2015 15:09

От как Ганчев искаше да купи ЦСКА,преди две години,феновете на Литекс спряха да ходят на стадиона...само жалко за школата :(

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 14 юни 2015 15:30

IvailoRz написа:Много ясно че ни пука . На мен дори малко повече отколкото за ЦСКА . Мен акъла не може да ми побере как има хора които са ок с това да се затрие един отбор с 4 титли , хубав стадион , много добре работеща школа .. за сметка на друг отбор , който и да е той . А някои дори и се кефят и нямат търпение да се случи ..после няма ли да ви е малко срам ?

Хахаха срам в армеец що е то? :lol: :lol: :lol:

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 14 юни 2015 15:30

За изкуствени отбори никога не може да ми пука.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 юни 2015 15:37

Onze_dOr написа:И защо си мислиш, че не ни пука? Ако алтернативата обаче е дали да се унищожи най- големия(и титулуван) български клуб или "Литекс" избираме второто! А колкото и да плюят по Гришата някои, той се е доказал, като финансов благодетел на спорта, и във футбола, и в борбата, и в други спортове за които не се шуми толкова много! Нищо няма да се закрие, просто "Литекс", ще стане или Ловеч или Осъм!

Само ,че отбора на ЦСКА ще бъде унищожен , отборът на Литекс просто ще се премести да играе в София и ще си смени името. Един друг отбор ще остане завинаги с 31 титли. Ако това се случи някога с Левски ще предпочитам да започнем от В група или А окръжна , отколкото да стана фен на някой друг отбор независимо кой, само защото ще се прекръсти на Левски.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 14 юни 2015 15:38

dreben23 написа:
trakia89 написа:Литекс са един от най-симпатичните клубове в България последните години заради развиването на ДЮШ и реално колкото и да ни е слаб национала, то пак Литекс допринасят той да съществува, а не ЦСКА например.

Това което е по-важно, че не е позволено отборите да мигрират в други области и този закон се спазва от доста време, а сега отново ще се покаже двоен аршин. Ако иска някой отбор да се преименува на ЦСКА, то той трябва да е от София, в А група са Левски и Славия, в Б група няма, така че се отива чак към В. Но това е само ако се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, но някои хора отново искат да ги нарушат, а по-голямата част от феновете на ЦСКА изобщо не им пука че правилата отново ще бъдат погазени, тях ги интересува само собственият интерес.

п.п. През 2010 на Ботев не бе позволено да направи такова "обединение" със Свиленград и да започне от Б група, но сега от БФС нямат нищо против. Как после да не се отвратиш от всичко...

Пука ни, разбира се, но щом се погазват за едни и за други ще ги показват, така че "Caps lock" колкото щете, не се правете на най-умните и най-спазващите законите, защото всички сме си на един хал. :cry: Освен това тази процедура не е изобщо незаконна, примери по света колкото щете, ама се иска малко акъл да имаш. :P [offtopic]Ще се чуе пак след някой друг месец като дойде време за внасяне на разните му там вноски и вадене на лицензи! :lol:[/offtopic]

Няма нощо цинично, българският футбол агонизира. Гледам го от 26 години и не мърдаме повече от 2 см, такива стъпки са абсолютно необходими за оцеляването на този спорт у нас! :)

А и два клуба умират, не един, аз съм го осъзнал това, ако вие не можете! :cry: :oops: Но пък ще се роди един по-силен! :P Цинично е за левскари и лудогорци, защото ги е страх, хубав ден на всички! :)

Ти си толкоз плиткоумен ,че не ми се коментира казвам го на всички мой приятели цесекари платете си дълговете пък после ако искате се обединете с Ювентус и ако иска тогава да ви дадат лиценз не за А-група, а ако искат и за серия А ;)

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 14 юни 2015 15:54

veni__85 написа:
Onze_dOr написа:И защо си мислиш, че не ни пука? Ако алтернативата обаче е дали да се унищожи най- големия(и титулуван) български клуб или "Литекс" избираме второто! А колкото и да плюят по Гришата някои, той се е доказал, като финансов благодетел на спорта, и във футбола, и в борбата, и в други спортове за които не се шуми толкова много! Нищо няма да се закрие, просто "Литекс", ще стане или Ловеч или Осъм!

Само ,че отбора на ЦСКА ще бъде унищожен , отборът на Литекс просто ще се премести да играе в София и ще си смени името. Един друг отбор ще остане завинаги с 31 титли. Ако това се случи някога с Левски ще предпочитам да започнем от В група или А окръжна , отколкото да стана фен на някой друг отбор независимо кой, само защото ще се прекръсти на Левски.

================

Глупости...отново. Как до сега не се сетихте, че са унищожени Берое-Олимпик, Ботев- Металик, Локомотив Пд.- Велбъжд, а изведнъж се затривал ЦСКА?! Така ви е удобно, щото цял живот сте в сянката на ЦСКА! Имате една легенда(лека му пръст) и все за нея си говорите, при нас легенди- познати на целия свят бол, направили толкова за националния отбор и България , колкото не са направили всички останали накуп. И не е нужно никой да ми обяснява как, ако не бил Паро и Д. Пенев, някой друг щял да открие футболисти от А- окръжна като Стоичков. Манипулация- пълна. Стоичков преди да го забележи ЦСКА НЕ Е ОДОБРЕН от Марица и Тракия Пд. та така..... единствено приемам аргументите на заралии- много им връзва на Армията на бивши "техни"!
=================================

АНИ, а вие защо първо не си платите ВАШИТЕ ДЪЛГОВЕ, пък после да пишете декларации, а?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 14 юни 2015 16:52

Само в сънищата на някой болни журналисти се въртят такива филми.
Няма как Гришата да хвърли в кофата всичко това което е направил в Ловеч за да тръгне да спасява някакъв друг отбор, чиито фенове утре може да го гонят с прави лопати от стадиона.
Човека никъде нищо не е казвал, а само гледа сеир по медиите.

П.П може и да помогне с нещо, ама да загроби Литекс като марка ъпсурт.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2015 16:58

Ако плановете им се осъществят, Литекс няма да умре, а ЦСКА. Литекс ще продължи да съществува, но вместо в Ловеч, ще играе в София. ЦСКА ще спре да съществува.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 14 юни 2015 17:29

И в А окръжна да са не ми пука и на финал за ШЛ да са пак не ми пука :!: Този отбор беше създаден и изграден само и единствено от Гриша Ганчев, нормално той да има последната дума за съдбата на клуба каквато и да е тя :idea:

Върни се в “Литекс”