Миодраг Йешич - треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pankin
Контакти:

Re: Литекс уволни Загорчич,сменя го с Йешич

Мнениеот pankin » 31 мар 2014 20:35

red__army написа:
CSKA69 написа:Хахаха изненадам съм от това назначение, но пак Йешич беше казал преди време, че и с Видима-Раковски ще бие Левски, така че успех му пожелавам :mrgreen:
Ушива два пъти "Агентите" и Литекс остават в играта за Европа.Очаквам Левски да изиграе само 6 истински мача в седмицата с тези преди тях,остават 4 наредени с тези след тях-пловдивските и "Гонзьо".

Много точно и ясно мнение!!
Подуенци имат 12 сигурни на 100% точки, няма нужда да споменавам за кои мачове става на въпрос.
Видяхте го Мъри на герена, сега ще видите и инженера :) :)

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 31 мар 2014 20:39

Всичко се прави в интерес на "рожденниците".Остават без купа, но ако и за Европа не се класират е погубно за тях.
Сега ще наредят жребият за купата, та на финал да са Лудугорец и Ботев, и Батковите дори и като 4-ти да играят в Европа.Няма такова първенство

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 31 мар 2014 20:49

Каквото и да се говори Литекс не играе добре при Загорчич. Спомнете ми една добра поредица от мачове спечелени от Литекс? Имаме всичко на всичко два силни мача, в Разград и Стара Загора от есента. Не броя мача с Локо Пд... Идват последователно Ботев и Левски есента, вместо да си вземем домакински победи Левски ни надиграват, а срещу уморения от евротурнирите Ботев имаме 2 удара във вратата... По-слаб Левски едва ли е имало в историята и те ни вкарват 4 гола. Старокин да ти вкара 2 гола, ако не се лъжа... Превърнахме се в съживители на умрели. Есента срещаме ЦСКА, които нямаха водена подготовка, играчите им едвам изкарват до 60-тата минута и пак загуба... Отиваме в Пловдив и спасяваме треньорския пост на Мъри... С Любимец в Ловеч някакъв луд късмет с гол 94-тата мин... В Бургас Херо събрал момчета от кол и въже, които ни надиграват отвсякъде и се разминаваме с реми... В нито един мача играта на отбора не ми хареса, ако изключа споменатите по-горе в Разград и Стара Загора. Пролетта изобщо не я коментирам, защото краските са още по-черни. Целия свят вижда, че с Джазула сме с човек по-малко, но само Заги не... Може да се отбележи, че единствените ни 2 силни мача са изиграни без него. Че имаме Пиргов за вратар е ясно, но през пролетта не се появи в игра. Илия Миланов не е влизал от не знам си кога. Миналия сезон също губехме мачове, но виждахме как момчетата се раздават докрай на терена и тогава целия стадион ги аплодираше. И тогава отпаднахме за купата от Левски, но как отпаднахме? Смазахме ги с игра и с положения и един гол не ни достигна въпреки победата с 2:1... При Стоичков младоците създаваха по 15 голови положения, пропускаха, но биеха и играта беше страхотна и душите си оставяха на терена, а след загуба плачеха на терена.

Каквото и да се говори Йешич имаше успешен сезон в Ловеч. Спечели купата. би Левски където ги хвана, отбора имаше игра, имаше заучени комбинации. За сега нека да го оставим да работи на спокойствие пък после ще коментираме. Аз също не коментирах до днес представянето при Заги, защото на един треньор му трябва време за да реализира потенциала си. Но беше ясно, че прави много тактически грешки, в нито един мач не потърси някаква изненада за противника. Но ако Йешич бие с 2 гола в Разград и назначи предсрочно Мъри в Левски съм сигурен, че ще го вдигнат на ръце :)

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 31 мар 2014 21:39

PFC Litex написа:
levski_shampion написа:Изводът от това назначение е,че литекс са аут от Европа. Колко требва си умен за да назначиш тоя сръбски некадърник.

Йешо може да е слаб, но пък няма празно срещу сините, така че си е за притеснение.

Той да изяде шамарите от Лудогорец,Морето,Ботев и Локо Пд,пък нека да продължава да няма празно срещу нас. :)

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 31 мар 2014 21:57

С Йешич малоумниците в бг футбола се увеличиха с още един през това първенство.Крайно време е да се изисква обстойна психоекспертиза поне на чужденците,които започват работа в България.За този съм почти сигурен,че се води на отчет в Сърбия.

Потребителски аватар
Йогата
Контакти:

Мнениеот Йогата » 31 мар 2014 23:54

santi_santi написа:
PFC Litex написа:
levski_shampion написа:Изводът от това назначение е,че литекс са аут от Европа. Колко требва си умен за да назначиш тоя сръбски некадърник.

Йешо може да е слаб, но пък няма празно срещу сините, така че си е за притеснение.

Той да изяде шамарите от Лудогорец,Морето,Ботев и Локо Пд,пък нека да продължава да няма празно срещу нас. :)

И Левски няма празно с Йешич, еле пък ако някой е дръпнал с 6 точки в борбата за титлата и го минеш като малка гара, и станеш шампион. :) :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 апр 2014 00:49

Литекс уволни Загорчич, той отива в Загорец :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 апр 2014 18:58

Абсолютно съм съгласен, че със Загорчич отбора ни го няма никакъв. Не съм много сигурен обаче, че Йешич е оптималния вариант. Имаме Феро все пак... Не знам. Има си хора там да решават. Дано да е за добро, колкото и да не ми се вярва !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 апр 2014 19:01

Имаше го, имаше го. И още го има. Просто не искаха да играят срещу ЦСКА. Спокойно
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2014 19:35

ehh написа:Имаше го, имаше го. И още го има. Просто не искаха да играят срещу ЦСКА. Спокойно

Сигурно заради това отбора от началото на плейофите има една спечелена точка и то срещу Черно Море в Ловеч?

Върни се в “Литекс”