28 кръг: Лудогорец - Литекс - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: 28 кръг: Лудогорец - Литекс - 3:0 FT
Важно е да се взимат другите мачове и да се запази мястото за ЕКТ.
-
- Контакти:
Този Джордан да не го правите паралелно и трибоец. Голямо добиче 

Сега гледах снимки на контузията на Кесаира от Лудогорец . Наистина много не приятна рана,но не мисля че Миро Манолов е направил нарушението с цел да контузи даден играч! От цялата ситуация , се чудя колко влиятелни са хората управляващи Лудогоретц, че си позволяват снимки в медиите ,които така любезно веднага ги качват в интернет!Питам аз, драги медии..къде бяхте когато През 2008г Мурад Хидует играещ тогава за Цска счупи крака брутално на Костадин Хазуров ,нападател тогава в Литекс! Къде Бяхте???? Но аз разбирам , нали Литекс не е Цска,Левски или Милионерите от Лудогорец!!!!Гледката как крака на Хазуров се згъна на две уплаши целия отбор, а на виновника даже и жълт картон не се показа!
Това е част от футбола, контузиите са неизбежни!От Лудогорец нека спрат да реват за всяко нещо....
Това е част от футбола, контузиите са неизбежни!От Лудогорец нека спрат да реват за всяко нещо....

-
- Контакти:
PFC Litex написа:Никакво нарушение, как не го е срам Асприля така да пада
Стоп-кадрите ти са хубави. Ама ако прегледаш видеото, ще се види, че първо Асприля изблъсква яко Моци, а той (вече падайки) инстинктивно се хваща за най-близкия обект. В случая - фанелката.
То в съвременните правилници вече правило за дузпа няма.

Съдийската комисия пък и те нищо не разбират от футбол http://gong.bg/view_article.php?article_id=414473

Очаквах да го подхванете това, но защо същата комисия не казва нищо за засадите, за влизането на Миронов, за няколкото други момента в мача? Защото всичко в България е такова! Като ще се коментират ситуации, да се коментира всичко от мача!
Аз съм от Микре Юнайтед
Какво да каже за Манолов, той получи ли си картона? - получи го.
Тази ситуация с дузпата влияе пряко на мача, но какво ли разбирам аз и съдийската комисия от футбол.
Радвайте си се там и не се занимавайте с простосмъртните.
Тази ситуация с дузпата влияе пряко на мача, но какво ли разбирам аз и съдийската комисия от футбол.

PFC Litex написа:Какво да каже за Манолов, той получи ли си картона? - получи го.
Картонът на Манолов трябваше да е червен!
Ситуациите със засадите не влияят ли пряко на мача?
Дузпа не означава гол, както и засада де

Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:PFC Litex написа:Какво да каже за Манолов, той получи ли си картона? - получи го.
Картонът на Манолов трябваше да е червен!
Ситуациите със засадите не влияят ли пряко на мача?
Дузпа не означава гол, както и засада де!
Дузпа не е 100 гол, но и резултата нямаше да стане 2:0, така че следвай хронологията.

На тия от разград трябва някой да им обясни как се използва самобръсначката. А не да се осакатяват в съблекалнята бръснейки си краката и после да се пействат в Интернет. Футболът е мъжка игра и браво на Миро, че им отговори по медиите подобаващо. Трябва да се търси сметка от Домусчиев за нападките и обидите срещу играчите на Литекс...