Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

radewski
Контакти:

Re: Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли

Мнениеот radewski » 21 апр 2013 01:24

glarus_ds написа:
radewski написа:
Tommi написа:
radewski написа: и червен картон. МАЧА СВЪРШВА май?

За такова нарушение днес изгониха Сидуел от фулъм!!!

-

Да, и червен картон
Не съм го гледал, но хващам бас, че не е точно такова нарушение. ;) Тук или е без картон или най-много жълт.

има го положението на фулъм в спортала. виж го. 95% е същото и директен червен. а фаула срещу манолев завършил отново с червен картон е 90% подобен на фаула на мулдер срещу ваюши. не се заяждам просто в нормалните първенства за такива секири хората гонят директно. затова като излезем в европа и ни гонят футболистите. справка бандаловски. за него в БГ и жълт може да няма за влизането му срещу дания. тия неща трябва да се изчистят.иначе сме обречени в европа. напоследък особенно се следи опасната игра!

Не помня скоро да са гонили играч на Левски. Май Бардон беше последния, ама това беше преди 7 години

Въпросът не е само за левки.Трябва да се наказват такива влизания,защото може да пострада някой сериозно. просто такива неща не трябва да се толерират,както е в англия примерно.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 21 апр 2013 01:25

Не съм гледал мачът, но ако положения, като това на Ели не се свирят дузпи, не знам...
Второто много интересно положение е едно влизанена Димов тип "Бранеков срещу Вутов", където всички левскари се кълнат,че си е заслужен червен картон, а сега???
Другите ситуации са си нормални.

П.П. Родригез 3ти пореден мач удря рита вратар, не се опитва да го предпази в подобна ситуация, кога ли ще го изгонят?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 апр 2013 01:26

Show Must Go On написа:Абе левскарчетата трябва да лижат на Ивчо Тонев краката (да не казвам нещо по...). Човека си им каза - "има си други начини да станем шампиони и ще станем".
Сега, който не вярва - вече може да помисли :idea:

Целта оправдава средствата. ;) Аз искам титла, а те да я взимат както искат.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 апр 2013 01:27

radewski написа:Въпросът не е само за Левски.Трябва да се наказват такива влизания,защото може да пострада някой сериозно. просто такива неща не трябва да се толерират,както е в англия примерно.

Така е, съгласен съм. Ама като наказаха Бранеков, реакцията беше - измислен ЧК, дъра бъра не знам си кво... И Галчев всеки мач е за гонене, ама и жълт не получава понякога. А за Черно море не ми се говори, яко ритане :D Локо Сф също играят грубо, но одеве с/у Ботев ня бяха толкова груби :roll: Само дето спестиха ЧК на Павлов, но както и да е :)
Последна промяна от glarus_ds на 21 апр 2013 01:27, променено общо 1 път.
CHELSEA

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 апр 2013 01:27

Изгледах кои моменти са подбрали. Хронологично:
- спряната атака - мисля, че имаше право съдията;
- грубата игра на Силва - по същия начин Гонзо стана "синя легенда" в България, пък в чужбина - ядец. Минимум жълт картон.
- грубата игра на Родригес - да речем, че не е било умишлено, макар да видя, че не може да стигне преди Пиргов до топката.
- дузпа + червен картон за Ели;
- минимум жълт картон за Димов;
- 50 на 50 за дузпа за ръката на Ели - топката е от много близо разстояние, но пък отива към вратата. Тук изцяло преценката е на съдията, не се наемам да отсъждам;
- 100% жълт картон за Йовов за нарушението отзад;
- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
- последната ситуация с Мюлдер мисля, че е извън наказателното.

П.П. Чорбарче съм, но гледам на нещата обективно. Наистина, Йорданов второто полувреме го изкара на компенсации за Литекс, с което само показа, че е осъзнал какви грешки е направил в полза на Левски през първото полувреме. Но и Литекс ги гонеше страшен карък. Като цяло владееха мача, както беше и в реванша за купата, но не си вкараха положенията. Докато противникът вкара своите...
П.П.П. Така наречения "треньор" на Левски е изключително жалко човече. Слушах го след мача, горкия не може една дума да обели. Прост, нагъл, изключителен селяндур. Като Дуци, но не толкова хитър. Нито Левски, нито който и да е клуб трябва да има такива треньори.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 апр 2013 01:28

Томи, оправдава, ама накрая идва дебелият Саид Хюсеинович и размята вашите балеринки като прасе лайнян вестник ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 01:29

motg написа:Не съм гледал мачът, но ако положения, като това на Ели не се свирят дузпи, не знам...
Второто много интересно положение е едно влизанена Димов тип "Бранеков срещу Вутов", където всички левскари се кълнат,че си е заслужен червен картон, а сега???

П.П. Родригез 3ти пореден мач удря рита вратар, не се опитва да го предпази в подобна ситуация, кога ли ще го изгонят?

Не си гледал мача, видя ли положенията за които Левскарите имат претенции? Ако и там са допуснати грешки, приемаме че съдията е ощетил и двата отбора, т.е. толко си може. Защото спора е дали има тенденция или това са възможностите на съдията.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 апр 2013 01:29

motg написа:Не съм гледал мачът, но ако положения, като това на Ели не се свирят дузпи, не знам...

Нищо общо нямат двете ситуации - Бранеков и Димов. Родригес си прибра карака, вижда се. А иса като влезна с бутоните напред срещу Илиев в Ловеч за купата как му спестиха ЖК?
Последна промяна от glarus_ds на 21 апр 2013 01:31, променено общо 1 път.
CHELSEA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 апр 2013 01:30

1982 написа:Томи, оправдава, ама накрая идва дебелият Саид Хюсеинович и размята вашите балеринки като прасе лайнян вестник ......

Не оправдавам, а казвам как са нещата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 апр 2013 01:31

onceMORT написа:
SobieskiVanilla написа:Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

Само да вметна. Живея в Младост-2 в София. В същия квартал, няколко блока по-нагоре живее и Николай Йорданов. Тази година не съм го срещал, но лятото миналата година няколко пъти го виждах, и като изключим 2-3 пъти с ежедневно облекло, останалите пъти беше със сини футболни фланелки. Не мога да кажа, че подпира Левски заради фланелките, всеки да си вади сам изводи и предположения.
Офтопик: когато след един мач ЦСКА-Левски го засякох, и пуснах кучето след него, много бързо започна да върти педалите на велосипеда :) А то кучето - болонка :))

Не си на повече от 15 години нали? Колата му каква е на цвят? Колелото? Чорапите?

Яко си спрял, и то доста преди 15-ата си година. Казвам ти какво съм видял, ти си прави изводите. Факт е, че този съдия в няколко мача е подпирал Левски, а се мотае със син екип. Дали едното има връзка с другото - не зная.

Върни се в “Литекс”