Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот peliforewer » 04 апр 2013 13:14

terata написа:
peliforewer написа:
terata написа:
peliforewer написа:Доказателства в България естествено няма,те убийците при нас ги оправдават,пък за някакви си уговорени мачове ще си губят времето.Нищо че Златко Янков написа собственоръчно показания за уреден мач с негово участие,нищо че съдията Ахмед Ахмед е свирил тринадесет мача на отбори на Иво Тонев и шефа на Тотализатора има 12победи и 1равен,нищо че Интерпол издирва едно Коце от Пиринския край,дето го посрещаха като герой на Герена и кръстник му е най-обичания ръководител в Левски.

Еми като няма доказателства тихо. Та не разбрах ква е контузията на съдията?

Щом написано собственоръчно показание не е доказателство,то не знам тогава кое е.Съдията,според медиите е или с изкълчен или скъсани връзки на глезена или с разтежение на сухожилието,неща които в най-добрия случай се нуждаят от месец почивка.Ако следващата седмица Тодоров се появи по терените ще значи че се е случило медицинско чудо,ако отсъства по дълго време значи наистина е имал проблем и аз не съм прав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 13:17

peliforewer написа:Щом написано собственоръчно показание не е доказателство,то не знам тогава кое е.Съдията,според медиите е или с изкълчен или скъсани връзки на глезена или с разтежение на сухожилието,неща които в най-добрия случай се нуждаят от месец почивка.Ако следващата седмица Тодоров се появи по терените ще значи че се е случило медицинско чудо,ако отсъства по дълго време значи наистина е имал проблем и аз не съм прав.

Еми чакаме тогава ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2013 13:18

С интерес чакам да видя дали ще има наказание за изцепките с изстреляна ракета и факла към служебни лица и публика, при положение, че само преди дни Левски бяха наказани с лишаване от публика за същото провинение.
С гаранция Литекс ще отнесат глоба че са допуснати тези средства на трибуните, но да видим наказанието на Левски при рецидив.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 13:19

Логичен резултат се получи.

Стоичков е никой в Литекс.
Добре, че са му помощниците ... В треньорското поприще не е като да си футболист.
Това, да си добър треньор/мениджър, или го имаш, или не.
Това не се учи ... Невиждам след като Стоичков се провали в Националният, Селта и в ЮАР, как може изведнъж да си вдигне нивото.
Няма такъв филм ... Да са живи и здрави помощниците му.

Иначе наш Илиан си е "герой".
Да разполагаш с три пъти по-добри играчи от съперника и онези да те надиграват игрово ...
За щастие футболът все още е игра на голове.

Иначе, че тези от Ловеч са ниска топка си пролича в минутите след като изравниха.
Тогава Левски изненадващо тръгна да си връща преднината и онези се бяха ошашавили, въпреки комично изиграните ситуации в атака от "Сините".

Общо взето - Литекс играха добре тактически, но слабо спортно-технически
Левски пък, имат всички индивидуално спортно-технически качества да печелят всеки български мач с минимум 3 гола разлика, но са толкова боси тактически, че първото сега за сега, бива съботирано от 2-рото.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 13:25

THE G.A.M.E написа:Логичен резултат се получи.

Стоичков е никой в Литекс.
Добре, че са му помощниците ... В треньорското поприще не е като да си футболист.
Това, да си добър треньор/мениджър, или го имаш, или не.
Това не се учи ... Невиждам след като Стоичков се провали в Националният, Селта и в ЮАР, как може изведнъж да си вдигне нивото.
Няма такъв филм ... Да са живи и здрави помощниците му.

Иначе наш Илиан си е "герой".
Да разполагаш с три пъти по-добри играчи от съперника и онези да те надиграват игрово ...
За щастие футболът все още е игра на голове.

Иначе, че тези от Ловеч са ниска топка си пролича в минутите след като изравниха.
Тогава Левски изненадващо тръгна да си връща преднината и онези се бяха ошашавили, въпреки комично изиграните ситуации в атака от "Сините".

Общо взето - Литекс играха добре тактически, но слабо спортно-технически
Левски пък, имат всички индивидуално спортно-технически качества да печелят всеки български мач с минимум 3 гола разлика, но са толкова боси тактически, че първото сега за сега, бива съботирано от 2-рото.

След всяко твое мнение се чудя дали говориш за Левски или за националния отбор на Испания...
Какво значи "резултатът е логичен", а в същото време Литекс ви "надигравали игрово" (каквото и да значи това)?
Кои са тия минути, в които Левски са тръгнали да си връщат преднината? 2 минути, в които дебнеха на контра, тъй като Литекс решиха да играят "ва банк".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 апр 2013 13:26

terata написа:
peliforewer написа:Щом написано собственоръчно показание не е доказателство,то не знам тогава кое е.Съдията,според медиите е или с изкълчен или скъсани връзки на глезена или с разтежение на сухожилието,неща които в най-добрия случай се нуждаят от месец почивка.Ако следващата седмица Тодоров се появи по терените ще значи че се е случило медицинско чудо,ако отсъства по дълго време значи наистина е имал проблем и аз не съм прав.

Еми чакаме тогава ;)

И тъй като не спориш за другите спорни моменти от коментара ми,приемам че с тях си съгласен :) ,единствено не приемаш че съм заподозрял съдията в симулация.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 13:29

peliforewer написа:
terata написа:

Еми чакаме тогава ;)

И тъй като не спориш за другите спорни моменти от коментара ми,приемам че с тях си съгласен :) ,единствено не приемаш че съм заподозрял съдията в симулация.

Кво да ти кажа? Че бяхме безумно добри, че ги надиграхме ли? Ми няма как да го кажа, тъй като не е така, за съжаление. Че в първия мач съдията не се оака, ами осра всичко. Ама аз съм просто фен, радвам се че продължаваме, но не ми харесва начина по който го направихме.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 13:33

mistreated написа:След всяко твое мнение се чудя дали говориш за Левски или за националния отбор на Испания...
Какво значи "резултатът е логичен", а в същото време Литекс ви "надигравали игрово" (каквото и да значи това)?
Кои са тия минути, в които Левски са тръгнали да си връщат преднината? 2 минути, в които дебнеха на контра, тъй като Литекс решиха да играят "ва банк".

Ами разликата в индивидуалните качества на повечето играчи в Левски, и останалите, в другите отбори, е сериозна.
Така че, долу-горе така са нещата ...

Минутите след изравняването Левски опита "висока преса" ( в половината на домакините )... Веднага отнеха няколко топки, които в последствие бяха отиграни левашки.
Имам чувството, че подобно нещо ( какво да се направи, когато имаш топката пред пеналта на съперника, при числено равенство на играчите ) ... Въобще не се отренирва в тренировачният процес.

А "игрово надиграване", е това често го прави Барса, но в крайна сметка това не-винаги рефлектира върху резултата.

Със сигурност ако Литекс имаха някои от атакуващите играчи на Левски, с оглед на правилно построената им игра в атака, щяха да бият с 4-5 гола разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 13:41

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:След всяко твое мнение се чудя дали говориш за Левски или за националния отбор на Испания...

Ами разликата в индивидуалните качества на повечето играчи в Левски, и останалите, в другите отбори, е сериозна.
Така че, долу-горе така са нещата ...

Минутите след изравняването Левски опита "висока преса" ( в половината на домакините )... Веднага отнеха няколко топки, които в последствие бяха отиграни левашки.
Имам чувството, че подобно нещо ( какво да се направи, когато имаш топката пред пеналта на съперника, при числено равенство на играчите ) ... Въобще не се отренирва в тренировачният процес.

А "игрово надиграване", е това често го прави Барса, но в крайна сметка това не-винаги рефлектира върху резултата.

Със сигурност ако Литекс имаха някои от атакуващите играчи на Левски, с оглед на правилно построената им игра в атака, щяха да бият с 4-5 гола разлика ...

Нямаш спирка човек, уникален си. Най-вероятно по същият начин, като теб ще звуча, ако кажа, че в българският национален отбор индивидуалните качества на играчите са с класа над останалите отбори в нашата група, но само тактиката им пречи да побеждават всеки мач.
"Високата преса" продължи 2-3 минути. Това трябва да е признак на някаква невероятна футболна мисъл ли?
Със сигурност Левски ако имаха 9 от 11-те играчи на Литекс и те щяха да бият с 4-5 гола разлика!
Ако ми обясниш с какво изгонения от Локо ПД Илиян Йорданов е по-добър от Ваюши, Рамос от Ванжер, Гаджев от Г. Миланов, Ели и Димов от И. Миланов и Бодуров, Михелич от Славчев и т.н., ще ти бъда много благодарен.

На теб специално съм ти обръщал внимание на това колко си заблуден относно силата на твоят отбор. Винаги досега съм се оказвал прав. Запомни нещо, което ще ти кажа сега. До 5 кръга вие ще се борите да не изпаднете от тройката, а не за титлата!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 04 апр 2013 13:48

след няколко месеца пак ще има Тук пере Тампере, БАТЕ жили най-добре :) :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Литекс”