Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hienizator
- Контакти:
Re: Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!
Вие от луната ли падате всички ... ? Ахмед бил съдия на Левски ... Ахмед си е направо централен нападател на Лудогорец ... питайте ако имате познати в съдийството да ви кажат при положение,че не сте гледали български футбол в последните година и половина! А при гола на Литекс за мен има засада,какво е свирил тоя палячо си е лично негов проблем и на помощника му естествно! Колкото до това как ще свърши мача в Ловеч ... пристигаме да ви опукаме гол или два и влезнат ли вие полуфинал няма да видите!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Ako правилниците позволяват, задължително трябва да бъде чужд съдия, та да бием Литекс.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- фифи перото
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
И с чужд и без чужд Левски продължава...
- shotgun blues
- Контакти:
И с чужд и без чужд ,ЛЕВСКИ играе отвратителен футбол
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Мятайте я тая тема в коша вече! Кюрда каза, че не искал никога чужд съдия, останалото е нагнетяване на напрежението, откровена лъжа и провокация!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Стоичков каза, че не иска чужд съдия.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Да вземат да докарат някой съдия от Турция ,ама да е кюрд ако може ,та дано тогава Иценцето е доволно 
hienizator написа:Вие от луната ли падате всички ... ? Ахмед бил съдия на Левски ... Ахмед си е направо централен нападател на Лудогорец ... питайте ако имате познати в съдийството да ви кажат при положение,че не сте гледали български футбол в последните година и половина! А при гола на Литекс за мен има засада,какво е свирил тоя палячо си е лично негов проблем и на помощника му естествно! Колкото до това как ще свърши мача в Ловеч ... пристигаме да ви опукаме гол или два и влезнат ли вие полуфинал няма да видите!
Ахмед е просто един страхлив и корумпиран глупак, който свири както за Лудогорец, така и за Левски, така и за всеки който го натисне или му даде някой лев. Големият въпрос обаче е кой назначи Ахмед да свири на Левски и Литекс при положение, че с Иво Тонев са комшии и това е публична тайна.
bufera80 написа:RIR написа:Ако това, че съдията ще е чужд елиминира всякакви коментари след мача относно честността му съм съвсем съгласен.
Последното, което искам е да ми опяват после дни, седмици, месеци, а вероятно и години, как Ахмед бил отменил чист гол на Литекс. Те играха по-добре от нас и ние победихме незаслужено. Това всеки го знае. Но всичко за отменения гол е глупост, защото съдията свири преди да има гол.
Тази медийна истерия за пореден показва, че едно грешно твърдение, повторено 100 пъти, се приема като истина. Ахмед Ахмед е некадърник. Но, той свири преди да знае, че топката ще влезе във вратата. Какво точно свири, и аз не знам.
Но, Литекс бяха ощетени от отсъден неясен фал в нападение, а не от отменен гол.
Въобще, ако съм на Боримиров и Илиев ще кажа на някой от играчите на нашите да издрънка един автогол в началото на мача и да се продължава спокойно да се играе. Или пак ще мрънкате, че гола на чужд терен е друга работа?
Добре искам да те питам нещо!бил свирил преди гола?А защо след като вкараха гола Литекс ръката му показва ГОЛ?Тоест сочи центъра на терена!
когато фаула е свирен за ЛЕВСКИ/друг е въпроса че няма фаул/ на къде да сочи ръката на съдията?