Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот honda » 13 дек 2015 10:24

Shaka написа:
alexdb написа:
Какво да четеме? Ей сега се заравям да търся дисциплинарния правилник от 2013 г. Не знам какво е пишело в него и какви наказания са били възможни. В този за този сезон нито има глоба от 500 лв., нито има възможност за последно и предпоследно предупреждение

Член 28 е непроменен. http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... U_2013.pdf това ве правилника за съответния сезон.

Прецедентът http://cbfc.jpdstudio.eu/news/653-izvad ... -v-grupata показва че наказанието е по една от алинеите и в двата случая отпада наказание според алинея 1.

Правото в Европа ( в това число и в България ) не е прецедентно- не може да се позоваваш на "прецедент".
Второ двата случая не са идентични- единия е между 2-я и 3-я в най-високото ниво на професионалния футбол, а другия е в аматьорския футбол. Разликата е , че единия го има в почти всички букмейкърски къщи,а другия - едва ли. Коефицентите да не завърши мач между 2-я и 3-я са много високи. Точно заради това под натиск на УЕФА е включено това правило (чл 28 и чл 37) за изваждане от групата при прекъсване и незавършване на даден мач. От това ,което разбирам решението за съдбата на Литекс реално ще бъде взето от УЕФА,а не от БФС. А в момента УЕФА имат други неща на главата. Също ще се направи проверка дали има някъде направен залог мача да не завърши. Ако има направен такъв залог ,няма земна сила която да спаси Литекс( това разбира се на този етап е само хипотетично ). Но определено ,ако за напускане на терена се присъжда само служебна загуба то тото мафията може абсолютно безнаказано да си прави каквото си иска,а УЕФА е обявила "zero tolerance" към тото-мафията.
Между другото в качеството му на какъв се произнася Г.Камишев, след като ДК не се е събирала и произнесла по случая. Към по-малдите фенове да напомня кой е Г.Камишев, когато Г.Камишев беше председател на СК пред мач на Левски с Литекс (оп изненада ;) ) от Левски обявиха ,че съдията им е искал пари за да ги подпре срещу Литекс,беше му предоставена разпечатка от телефона на въпросния съдия(тогава Мтел беше спонсор и реално и собственик на Левски), същия Г.Камишев не направи нищо, и въпросдния съдия закла Левски във въпросния мач.
Последна промяна от honda на 13 дек 2015 10:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 дек 2015 10:26

валкареджио написа:Минев е трябвало да бъде изгонен,на Бедоя е трябвало да бъде показан жълт картон.
Аз пък ще кажа,че в Ловеч съдията е тряб вало да признае гола на ”Левски”
Е съдията е този който решава и няма връщане назад.
Бития бит,е.а.ия е.ан,а ”Левски” дели първо место с Лудогорец и това е истината,другото всичко е размисли на болни м...ци.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ.
Пролетния сезон ще въдем мноооооого по силни,МАЧКАЙ ЛАВИНА.

А на тези които реват по форуми и радио ефири за засадата в Ловеч, само ще им кажа, че всяка събота и неделя в първенствата в цяла Европа има поне 50 грешно отсъдени или неотсъдени засади ! Но, тази в Ловеч беше най-фудаменталната в историята на футбола, може би по-скандално отсъждане е само зачетения "гол" за Англия на финала срещу Германия през 1966 г.
Между другото, какво е решението за действията на сините пумпени в Ловеч, а кога и какво ще е решението за удар с камък на делегата на мача снощи ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 дек 2015 10:34

мили написа:
korteneca написа:
мили написа:Литекс няма да бъде изваден от А ПФГ!
Литекс отпада от борбата за титлата!
Литекс и да се бори, вече ще има сили, които ще го изтласкат от борбата за титлата!
Вчерашния им съперник е наказан предварително!
Вчерашния им съперник колкото и да го тласкат нагоре, те са наказани да бъдат седми!
Хайде Берое, в разредена среда се диша спокойно!

А ти си наказан от Господ да не те слуша главата. 8-)

Аз съм от ония змеи с няколко глави - все едната ще ме "слуша", при все че, главите не са да слушат, а да заповядват.
Нали казах, че ще има сили, които ще изтласкат Литекс надолу, а съперника им нагоре, някои дребни силици вече започнаха:

"Димо Момиров: Съдиите се справиха добре
днес, 08:00
Съдийският наблюдател на дербито между "Левски" и "Литекс" Димо Момиров коментира скандалите от двубоя на Герена. След края на срещата той говори ексклузивно пред "7 дни спорт".

"Съдиите се справиха добре, ще им поставя оценка, каквато заслужават. Червените картони са червени картони. Единствените ми претенции са, че той не показа жълт картон на Мигел Бедоя в 15-ата минута за провокация към Бьорн Йонсен", каза Момиров, който преди беше шеф на Съдийската комисия.

Той коментира и ситуацията с Веселин Минев в началото на срещата.

"Толкова рано в мача не може да се покаже червен картон, освен това при такова бутане, което е при спряла игра и в гръб. Това си е жълт картон и съдията правилно го показа", завърши Момиров.
Източник: Novsport.com"

Много години съм бил във футбола, никой не ми е казвал и не прочетох никъде, че "толкова рано в мача не може да се покаже червен картон". Аз съм от преди картоните да се родят и са ме учили, че състезател може да бъде изгонен и в третата секунда, дори преди началния съдийски сигнал. Кой те учи бе Момиров?

Д.Момиров е последния човек,който може да бъде заподозрян в симпатии към Левски. Трябва ли да напомням ,че точно затади Левски Д.Момиров беше махнат от шефското място на СК и че същия този Д.Момиров беше обявен за "персона нон грата" на Герена точно от Гонзо.

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 10:36

bach levskarina написа:Само преди няколко дни,се започна мащабно разследване за укрити данъци от фирми близки на джуджето от Микре.Какъв по удобен повод малко да размият ситуацията? Мръсни селски номера цял живот!!!! Вън от А група и затвор за селянчето!!!!А там в затвора да си се обединяват двете комунистически отрочета.И ти Бойко,ако искаш хората да те уважават,не им взимаи повече парите,а действаи твърдо и измети цялата тази паплач, за да заприличаме вече на европейска държава,защото останахме само селски тарикати и постоянно увеличаващата се циганска тумба!!!!!!

Баш- мутрата от Банкя и собственика ви от ДПС ли ще оправят България?????? Пиеш ли си хапчетата редовно????

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 10:37

Да се радвате на такава победа е най-жалкото нещо на земята... при резултат 0:1 и с цялата съдийска подкрепа :oops:
@ Пролетта като дойдат Везаловите дни, да не плачете отново :idea:
@ С 10 човека ги бият отново, а те се радват :lol: :lol:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 13 дек 2015 10:42

Димо Момиров и Атанас Узунов издигнати на пиедестал от сините фенове. Как изведнъж тяхното мнение стана миродвно. "Интереса клати феса" както са казали хората. И в преносния и в прекия смисъл като става дума за #КОЙ. Нека да извадят "Литекс" от групата. Щом го заслужават и щом така е по правилник нека да го направят. Интересно е какво отношение ще се вземе обаче и за петте ранени полицаи, а и сега за ударения делегат. И това при положение че си с последно предупреждение. Ще видим.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 13 дек 2015 10:48

Само аз ли мисля че в ситуацията в 15тата минута с Минев-Данило Асприля му пречеше да бие фал и преигра от лекото побутване на Минев , беше напълно резонно да поучи жълт картон само...

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 13 дек 2015 10:49

"Определени медии от доста дълго време по всякакъв начин се мъчат да компрментират г-н Гриша Ганчев и Литекс. Кой стои зад тази кампания? Щом се случва с Левски, значи собствениците на Левски. За вчера мога да кажа, че решението за изваждането на отбора беше чисто спортно-технически. Абсурд е да говорим за сливане в ЦСКА. Не знам кой болен мозък може да говори такива неща. Не съм сигурен, че Боримиров сам е стигнал до този извод. Мисля, че някой друг му е сложил тези думи в устата", завърши Стоилов.

Нещата са толкова ясни и прозрачни за вчерашният цирк на Герена , та даже и Стоилов си признава !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 10:50

honda написа:
мили написа:
korteneca написа:
мили написа:Литекс няма да бъде изваден от А ПФГ!
Литекс отпада от борбата за титлата!
Литекс и да се бори, вече ще има сили, които ще го изтласкат от борбата за титлата!
Вчерашния им съперник е наказан предварително!
Вчерашния им съперник колкото и да го тласкат нагоре, те са наказани да бъдат седми!
Хайде Берое, в разредена среда се диша спокойно!

А ти си наказан от Господ да не те слуша главата. 8-)

Аз съм от ония змеи с няколко глави - все едната ще ме "слуша", при все че, главите не са да слушат, а да заповядват.
Нали казах, че ще има сили, които ще изтласкат Литекс надолу, а съперника им нагоре, някои дребни силици вече започнаха:

"Димо Момиров: Съдиите се справиха добре
днес, 08:00
Съдийският наблюдател на дербито между "Левски" и "Литекс" Димо Момиров коментира скандалите от двубоя на Герена. След края на срещата той говори ексклузивно пред "7 дни спорт".

"Съдиите се справиха добре, ще им поставя оценка, каквато заслужават. Червените картони са червени картони. Единствените ми претенции са, че той не показа жълт картон на Мигел Бедоя в 15-ата минута за провокация към Бьорн Йонсен", каза Момиров, който преди беше шеф на Съдийската комисия.

Той коментира и ситуацията с Веселин Минев в началото на срещата.

"Толкова рано в мача не може да се покаже червен картон, освен това при такова бутане, което е при спряла игра и в гръб. Това си е жълт картон и съдията правилно го показа", завърши Момиров.
Източник: Novsport.com"

Много години съм бил във футбола, никой не ми е казвал и не прочетох никъде, че "толкова рано в мача не може да се покаже червен картон". Аз съм от преди картоните да се родят и са ме учили, че състезател може да бъде изгонен и в третата секунда, дори преди началния съдийски сигнал. Кой те учи бе Момиров?

Д.Момиров е последния човек,който може да бъде заподозрян в симпатии към Левски. Трябва ли да напомням ,че точно затади Левски Д.Момиров беше махнат от шефското място на СК и че същия този Д.Момиров беше обявен за "персона нон грата" на Герена точно от Гонзо.

В такъв случай защо Момиров е изрекъл въпиющата глупост, че червен картон не може да се показва толкова рано в срещата. Понеже било в гръб и при спряла игра било само жълт картон. Че то именно при спряла игра наказанието трябва да е по-тежко.
Помня как преди малко повече от 10 години Юнайтед разнебити Ливърпул на Анфийлд, като Сами Хупия бе изгонен заради нарушение в защита още в 4-та минута на мача (спъване на откъсващ се нападател, като последен в защитата, при това отзад и в нак. поле). Тогава пак имаше коментари от наши "вещи в занаята", че не можело толкова рано да се покаже червен картон.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 дек 2015 10:59

Vladislav написа:Димо Момиров и Атанас Узунов издигнати на пиедестал от сините фенове. Как изведнъж тяхното мнение стана миродвно. "Интереса клати феса" както са казали хората. И в преносния и в прекия смисъл като става дума за #КОЙ. Нека да извадят "Литекс" от групата. Щом го заслужават и щом така е по правилник нека да го направят. Интересно е какво отношение ще се вземе обаче и за петте ранени полицаи, а и сега за ударения делегат. И това при положение че си с последно предупреждение. Ще видим.

Нормално то е Левски да бъде също наказан- и за сблъсъците с полицията и за ударения делегат. Аз лично не се сещам за други провинения на привърженците на Левски този сезон(изключвам използването на пиротехника).

Върни се в “Литекс”