Да са му честити тез парици на мъника!
От тях ни в Литекс ни в ЦСКА ще видят стотинки.
Не се правя на пророк, а просто отчитам фактите и ги наричам с точните им имена.
Новини за Литекс !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Новини за Литекс !
То щото Лудогорец до момента е видял от милионите спечелени от ЕКТ.
Прави се тренировъчна база, но това е като да си направиш собствена къща, утре каквото и да се случи тя все си е твоя.
Стадиона ви трябваше да се строи, но нещо яко греда.
Хайде всеки да си гледа паничката.
Прави се тренировъчна база, но това е като да си направиш собствена къща, утре каквото и да се случи тя все си е твоя.
Стадиона ви трябваше да се строи, но нещо яко греда.
Хайде всеки да си гледа паничката.

Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.
Второ аз имам много сериозни съмнения относно трансферните суми,особено тази на Асприля. Аз за разлика от болшинството в този форум съм живял в ОАЕ и имам представа какво значи ОАЕ и затова се съмнявам ,че за Асприля е броена някаква сериозна трансферна сума. Просто арабите нямат навика да плащат трансферни суми,защото около 80% от европейците ( в това число включвам и американците),особено ако са християни не могат да свикнат с начина на живот и климата в тази част на света. Говорим за държава с ислямско занодателство в която има над 200 дни в годината с температатура над 38 градуса ,съчетана често с много неприятен климат и често дневната амплитуда надхвърляща 20 градуса. Просто болшинството от чужденците(изключвам индийци и филипинци) не могат да свикнат и това арабите много добре го знаят . Никой не можда каже ,дали един чужденец след няколко месеца няма да каже :"Просто не мога да остана тук, тръгвам си,фиизчески не издържам" или пък" не мога да спазвам ислямските закони". Затова арабите плащат много добри заплати и бонуси, но много се съмнявам да плащат трансферна сума понеже много лесно може да пият една студена вода.
Второ аз имам много сериозни съмнения относно трансферните суми,особено тази на Асприля. Аз за разлика от болшинството в този форум съм живял в ОАЕ и имам представа какво значи ОАЕ и затова се съмнявам ,че за Асприля е броена някаква сериозна трансферна сума. Просто арабите нямат навика да плащат трансферни суми,защото около 80% от европейците ( в това число включвам и американците),особено ако са християни не могат да свикнат с начина на живот и климата в тази част на света. Говорим за държава с ислямско занодателство в която има над 200 дни в годината с температатура над 38 градуса ,съчетана често с много неприятен климат и често дневната амплитуда надхвърляща 20 градуса. Просто болшинството от чужденците(изключвам индийци и филипинци) не могат да свикнат и това арабите много добре го знаят . Никой не можда каже ,дали един чужденец след няколко месеца няма да каже :"Просто не мога да остана тук, тръгвам си,фиизчески не издържам" или пък" не мога да спазвам ислямските закони". Затова арабите плащат много добри заплати и бонуси, но много се съмнявам да плащат трансферна сума понеже много лесно може да пият една студена вода.
- Заклет Левскар
Ай, и от мен успех на дваминцата в новите им отбори.
И да вмъкна само:
-Дано Асприля да играе на по-гостоприемни стадиони, от "Георги Аспарухов".
Думата ми е, не само да вкарва 100% голове, ами и да му ги признават, че нещо последните два мача не му минаваше номера на Герена.
И да вмъкна само:
-Дано Асприля да играе на по-гостоприемни стадиони, от "Георги Аспарухов".
Думата ми е, не само да вкарва 100% голове, ами и да му ги признават, че нещо последните два мача не му минаваше номера на Герена.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
volf написа:Да са му честити тез парици на мъника!
От тях ни в Литекс ни в ЦСКА ще видят стотинки.
Не се правя на пророк, а просто отчитам фактите и ги наричам с точните им имена.
И как точно Литекс не са видяли стотинка през годините досега ? Бази ли нямаме, заплати ли няма, условия ли, стадион ли ? Кое са факти ? Не, ти не се правиш на пророк, просто толкова ти е умствения багаж !
- paceto
- Контакти:
honda написа:Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.
Те не се притесняват да пият студена вода, защото имат пари и може да си купят всякаква такава вода дори във формата на лед и да я чакат да се разтопи.

То по тази твоя логика не би трябвало да плащат и големи заплати и бонуси, за да не се стане така, че да пият една студена вода както казваш.
Бъди сигурен, че има някакви клаузи към договорите на играчите ако толкова ги е страх от подобни неща, ама като гледам няма футболисти избягали от там и да не искат да се връщат. Все повече дори отиват в тази посока било известни или не и то именно заради парите.

Тези 3 млн. за тях са нищо и сигурно ги изкарват за 1 час, така че за тях парите поне за момента не са проблем.
Хонда, какво ти е станало не зная, но определено в последно време мненията ти повече клонят към злоба, отколкото за нещо градивно... усеща се повярвай ми.
Докато стане горещо и първенството им свърши, а щом си живял там би трябвало да знаеш повече за град Ал Аин.
Докато стане горещо и първенството им свърши, а щом си живял там би трябвало да знаеш повече за град Ал Аин.
Последна промяна от PFC Litex на 07 яну 2016 19:10, променено общо 1 път.

Колкото и да не е редно за някой по-добре да нарушат правилниците защото се вижда как отбора насила се разпада. В случая комисиите не са виновни виновен е цирка на ръководството.
Стига сте се кахъри, каквото има да става ще става.
Отборът не бъде ли умишлено унищожен (закрит) минаването ни през една група надолу ще ни направи по-силни, и точно тогава ще се преброим.
Отборът не бъде ли умишлено унищожен (закрит) минаването ни през една група надолу ще ни направи по-силни, и точно тогава ще се преброим.

paceto написа:honda написа:Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.
Те не се притесняват да пият студена вода, защото имат пари и може да си купят всякаква такава вода дори във формата на лед и да я чакат да се разтопи.![]()
То по тази твоя логика не би трябвало да плащат и големи заплати и бонуси, за да не се стане така, че да пият една студена вода както казваш.
Бъди сигурен, че има някакви клаузи към договорите на играчите ако толкова ги е страх от подобни неща, ама като гледам няма футболисти избягали от там и да не искат да се връщат. Все повече дори отиват в тази посока било известни или не и то именно заради парите.
Тези 3 млн. за тях са нищо и сигурно ги изкарват за 1 час, така че за тях парите поне за момента не са проблем.
Повярвай ми арабите далеч ,не са хора които си хвърлят парите без да мислят. Работил съм с тях достатъчно дълго време и то в компания в която последното нещо ,което липсва е пари. Това ,че едни 3 млн евро за тях са нищо, не значи ,че ще бъдат дадени ей така на този който вдига пясъка в пустинята. При арабите общо взето пари се дават само за свършена работа,затова написах че те плащат много добри заплати и бонуси ,но след като работата е свършена.
Не знам колко футболисти чужденци играещи или играли в емирствата или Катар знаеш,но май чужденците изкарали там повече от един сезон въобще не са много

Между другото ,същия клуб(Ал-Аин) е взем Р.Бабел за по-малко от 2 млн евро,според мен е малко старнно Асприля да е по-скъп от Р.Бабел. Но колкото толкова,както се казва. Парите са си на ФК Литекс и да си ги харчите както намерите за добре.
Естествено че всеки отива в Залива заради парите ,то там за друго не се ходи,освен ако някой не е мазохист. Но климата си е климат и не всеки може да свикне там..