Новини за Литекс !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Новини за Литекс !

Мнениеот volf » 06 яну 2016 09:47

Да са му честити тез парици на мъника!
От тях ни в Литекс ни в ЦСКА ще видят стотинки.
Не се правя на пророк, а просто отчитам фактите и ги наричам с точните им имена.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2016 10:32

То щото Лудогорец до момента е видял от милионите спечелени от ЕКТ.
Прави се тренировъчна база, но това е като да си направиш собствена къща, утре каквото и да се случи тя все си е твоя.
Стадиона ви трябваше да се строи, но нещо яко греда.
Хайде всеки да си гледа паничката.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 яну 2016 11:08

Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.
Второ аз имам много сериозни съмнения относно трансферните суми,особено тази на Асприля. Аз за разлика от болшинството в този форум съм живял в ОАЕ и имам представа какво значи ОАЕ и затова се съмнявам ,че за Асприля е броена някаква сериозна трансферна сума. Просто арабите нямат навика да плащат трансферни суми,защото около 80% от европейците ( в това число включвам и американците),особено ако са християни не могат да свикнат с начина на живот и климата в тази част на света. Говорим за държава с ислямско занодателство в която има над 200 дни в годината с температатура над 38 градуса ,съчетана често с много неприятен климат и често дневната амплитуда надхвърляща 20 градуса. Просто болшинството от чужденците(изключвам индийци и филипинци) не могат да свикнат и това арабите много добре го знаят . Никой не можда каже ,дали един чужденец след няколко месеца няма да каже :"Просто не мога да остана тук, тръгвам си,фиизчески не издържам" или пък" не мога да спазвам ислямските закони". Затова арабите плащат много добри заплати и бонуси, но много се съмнявам да плащат трансферна сума понеже много лесно може да пият една студена вода.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 06 яну 2016 11:30

Ай, и от мен успех на дваминцата в новите им отбори.
И да вмъкна само:
-Дано Асприля да играе на по-гостоприемни стадиони, от "Георги Аспарухов".
Думата ми е, не само да вкарва 100% голове, ами и да му ги признават, че нещо последните два мача не му минаваше номера на Герена.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 яну 2016 15:33

volf написа:Да са му честити тез парици на мъника!
От тях ни в Литекс ни в ЦСКА ще видят стотинки.
Не се правя на пророк, а просто отчитам фактите и ги наричам с точните им имена.

И как точно Литекс не са видяли стотинка през годините досега ? Бази ли нямаме, заплати ли няма, условия ли, стадион ли ? Кое са факти ? Не, ти не се правиш на пророк, просто толкова ти е умствения багаж !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 яну 2016 21:00

honda написа:Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.
Второ аз имам много сериозни съмнения относно трансферните суми,особено тази на Асприля. Аз за разлика от болшинството в този форум съм живял в ОАЕ и имам представа какво значи ОАЕ и затова се съмнявам ,че за Асприля е броена някаква сериозна трансферна сума. Просто арабите нямат навика да плащат трансферни суми,защото около 80% от европейците ( в това число включвам и американците),особено ако са християни не могат да свикнат с начина на живот и климата в тази част на света. Говорим за държава с ислямско занодателство в която има над 200 дни в годината с температатура над 38 градуса ,съчетана често с много неприятен климат и често дневната амплитуда надхвърляща 20 градуса. Просто болшинството от чужденците(изключвам индийци и филипинци) не могат да свикнат и това арабите много добре го знаят . Никой не можда каже ,дали един чужденец след няколко месеца няма да каже :"Просто не мога да остана тук, тръгвам си,фиизчески не издържам" или пък" не мога да спазвам ислямските закони". Затова арабите плащат много добри заплати и бонуси, но много се съмнявам да плащат трансферна сума понеже много лесно може да пият една студена вода.

Те не се притесняват да пият студена вода, защото имат пари и може да си купят всякаква такава вода дори във формата на лед и да я чакат да се разтопи. :mrgreen:
То по тази твоя логика не би трябвало да плащат и големи заплати и бонуси, за да не се стане така, че да пият една студена вода както казваш.

Бъди сигурен, че има някакви клаузи към договорите на играчите ако толкова ги е страх от подобни неща, ама като гледам няма футболисти избягали от там и да не искат да се връщат. Все повече дори отиват в тази посока било известни или не и то именно заради парите. :)

Тези 3 млн. за тях са нищо и сигурно ги изкарват за 1 час, така че за тях парите поне за момента не са проблем.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2016 22:31

Хонда, какво ти е станало не зная, но определено в последно време мненията ти повече клонят към злоба, отколкото за нещо градивно... усеща се повярвай ми.
Докато стане горещо и първенството им свърши, а щом си живял там би трябвало да знаеш повече за град Ал Аин.
Последна промяна от PFC Litex на 07 яну 2016 19:10, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 07 яну 2016 15:42

Колкото и да не е редно за някой по-добре да нарушат правилниците защото се вижда как отбора насила се разпада. В случая комисиите не са виновни виновен е цирка на ръководството.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2016 19:13

Стига сте се кахъри, каквото има да става ще става.
Отборът не бъде ли умишлено унищожен (закрит) минаването ни през една група надолу ще ни направи по-силни, и точно тогава ще се преброим.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 яну 2016 18:28

paceto написа:
honda написа:Първо успех на Асприля и Попов в новите им отбори.

Те не се притесняват да пият студена вода, защото имат пари и може да си купят всякаква такава вода дори във формата на лед и да я чакат да се разтопи. :mrgreen:
То по тази твоя логика не би трябвало да плащат и големи заплати и бонуси, за да не се стане така, че да пият една студена вода както казваш.

Бъди сигурен, че има някакви клаузи към договорите на играчите ако толкова ги е страх от подобни неща, ама като гледам няма футболисти избягали от там и да не искат да се връщат. Все повече дори отиват в тази посока било известни или не и то именно заради парите. :)

Тези 3 млн. за тях са нищо и сигурно ги изкарват за 1 час, така че за тях парите поне за момента не са проблем.

Повярвай ми арабите далеч ,не са хора които си хвърлят парите без да мислят. Работил съм с тях достатъчно дълго време и то в компания в която последното нещо ,което липсва е пари. Това ,че едни 3 млн евро за тях са нищо, не значи ,че ще бъдат дадени ей така на този който вдига пясъка в пустинята. При арабите общо взето пари се дават само за свършена работа,затова написах че те плащат много добри заплати и бонуси ,но след като работата е свършена.
Не знам колко футболисти чужденци играещи или играли в емирствата или Катар знаеш,но май чужденците изкарали там повече от един сезон въобще не са много ;) . За справка и в момента в нашето първенство играят двама футболисти ,които играха в отбори от ранга на Ал-Аин(или по-богати) -М.Камбуров( в Ал-Ахли-ОАЕ) и К.Кешеру в Катар (там заплатите са доста по-високи от Емирствата) и двамата се представиха много успешно ,но и двамата не изкараха цял сезон.
Между другото ,същия клуб(Ал-Аин) е взем Р.Бабел за по-малко от 2 млн евро,според мен е малко старнно Асприля да е по-скъп от Р.Бабел. Но колкото толкова,както се казва. Парите са си на ФК Литекс и да си ги харчите както намерите за добре.
Естествено че всеки отива в Залива заради парите ,то там за друго не се ходи,освен ако някой не е мазохист. Но климата си е климат и не всеки може да свикне там..

Върни се в “Литекс”