Сектор "А": 1 600
Сектор "Б": 1 220
Сектор "В": 3 500
Сектор "Г": 1 180
Това са седящите места без виповете
Да, стадионът е лицензиран и отговаря за групова фаза и на двата на турнира.
Каква категория е не зная.
Нека не забравяме, че ремонтът не е приключен и следващата година предстои трети финален етап.
"Градски стадион Ловеч"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонт на "градски стадион Ловеч"
PFC Litex написа:Сектор "А": 1 600
Да, стадионът е лицензиран и отговаря за групова фаза и на двата на турнира.
Каква категория е не зная.
Нека не забравяме, че ремонтът не е приключен и следващата година предстои трети финален етап.
Мисля, че това са верните цифри. Доста отбори преувеличават капацитета на стадиона си. То нашия стадион дето си е бая висок има около 11200 седящи места, от които 4000 са в А сектор и ми е смешно стадиони с по 10 реда да обявяват капацитети по над 15000.
Като довършите двата ъглови към А, капацитета може би ще е около 8000, което е минималното за да се лицензира 4 категория стадион от УЕФА. Поне така е според презентация за ремонта на стадиона на Лудогорец.
gong/viewtopic.php?f=34&t=84345&start=30
Дано и ние почнем ремонт скоро, че е срамно да се затриват милионите вложени до момента в базата и да се чака да падне

Колко ще стане ще видим след финалният етап.
В момента има някакви индикации за още една промяна на секторите от страни на сградата, но е още на ниво слух.
Според мен след финалният ремонт общият капацитет заедно с ВИП-местата, тъй като те също част от общата бройка ще е между 9 500 - 10 000
В сайта на UEFA има всички неща описани до последният детайл, така че който му е интересно може да ги прочете по всяко време.
На това ниво и с оглед факта средна посещаемост в Ловеч, големината на града като население, този капацитет е предостатъчен.
В момента има някакви индикации за още една промяна на секторите от страни на сградата, но е още на ниво слух.
Според мен след финалният ремонт общият капацитет заедно с ВИП-местата, тъй като те също част от общата бройка ще е между 9 500 - 10 000
В сайта на UEFA има всички неща описани до последният детайл, така че който му е интересно може да ги прочете по всяко време.
На това ниво и с оглед факта средна посещаемост в Ловеч, големината на града като население, този капацитет е предостатъчен.

-
- Контакти:
Само да кажа, че стадиона на Литекс е прекрасен ! Много добре сте го изпипали. От такива кокетни стадиончета има нужда България. Успех срещу Висла 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Georgi1914
- Контакти:
AnalBreaker написа:Само да кажа, че стадиона на Литекс е прекрасен ! Много добре сте го изпипали. От такива кокетни стадиончета има нужда България. Успех срещу Висла
Наистина от такива стадиони има нужда (7-8 за по малките отбори и 15-20 хиляди места за по-големите), но с осветление, хубави високи и покрити трибуни с конструкция, а не построени върху земен насип, и модерни съблекални, административна сграда и ГОЛЯМ ПАРКИНГ, който на почти всички стадиони е или много малък или го няма. Поздравления на Литекс за стадиона и успех довечера срещу Висла.

Браво на Ганчев ,че построй такъв стадион . А доколкото капацитета , 7-8 хиляди ще ви е перфектно ,защото едвали ще го напълните повече.
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
PFC Litex написа:Сектор "А": 1 600
Сектор В (без ъгловите) го беше смятал някой във вашия форум, че е точно 2561 места.
Ъгловите да са общо 1000?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

Колко точно е капацитета на всички сектори поотделно-б в г и а .вип ложите в сектор а колко са срува ми се в момента няма 8000 места каквото е изискването за игра в групите на уефа.
- paceto
- Контакти:
Re: "Градски стадион Ловеч"
Мисля че ги има + - няколко, ама с точност не знам или по скоро не вече не помня колко бяха.
- football_fb
- Контакти:
Re: "Градски стадион Ловеч"
Относно стадиона - бил съм два пъти: преди и след ремонта! Смея да твърдя, че Литекс е един от малкото клубове, които не излизат по вестниците и не казват: ще направим това, ще изградим онова ... ще станем много велики ...! А точно обратното се случва в Ловеч - когато нещо е направено казват: Елате да видите какво направихме!
Мисля, че този кратък но съдържателен коментар е напълно достатъчен и описва това, което се върши в Литекс.
Успех по пътя за УЕФА!
Мисля, че този кратък но съдържателен коментар е напълно достатъчен и описва това, което се върши в Литекс.
Успех по пътя за УЕФА!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!