iliyan79 написа:paceto написа:iliyan79 написа:Не смятам да отговарям повече на критики и нападки към мен а да коментирам само и конкретно футболистите и Литекс!
Всъщност никой не те напада тук и нападките идват точно от теб като слагаш етикети на този и онзи.Кой бил пубер, кой бил тартор и т.н., но никой или поне аз не съм те нападал, а съм задавал конкретен въпрос с чакане за отговор и нищо повече

А това не е ли нападане и убиждане? Абе модел, ти пишеш, като първокласник а квалифицираш, като пубертети. Не се ли усещаш малко ?
Аз лично съм такъв пубертет, че ако ти забия един шамар, ще проспиш полусезона, чак до Нова година. Някой хора си пишат каквото изкат и както изкат и не са наказвани за това има тартори дори и модератори които си позволяват да обиждат и заплашват както си изкат за това този форум е ****** според мен...казал съм че някой е пубертет и какво от това нали казахте,че не сте?!
Това е отговор на неграмотността ти. Като казвам, че си неграмотен, не е обида, защото е истина и ясно се вижда.
Можеш ли да спориш по този въпрос ? Неграмотниците, обикновено пишат глупости !
Колкото до "Убидите", колкото ти си позволяваш, толкова и аз. Нали не се имаш за повече от другите !?
ShooterMan написа:Мача е ясен....ако числено сме 11 на 11 Черно Море ще размаже Литекс с 0:3 без особени проблеми.Ако Литекс иска да бие ще трябва да прибягва до методите с които стана шампион - съдиите,ще са нужни дузпи,преки свободни удари-за полетите на Янев,пускане на засади,спиране на контраатаките на Черно Море с измислени офсайди,картони за всички основни играчи на Черно Море и т.н.....
Доста ентусиазирано мнение ! Хайде, очакваме да видим голямото размазване !
И стига евтини застраховки преди мача от типа: Той мача АКО се играе... ама АКО съдиите...ама АКО...
Това не е мъжко бе ! Оправдания в аванс !