Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море - 10.09 / 20:00 часа /Тв7

Мнениеот iliyan79 » 05 сеп 2011 10:22

paceto написа:
iliyan79 написа:Не смятам да отговарям повече на критики и нападки към мен а да коментирам само и конкретно футболистите и Литекс!

Всъщност никой не те напада тук и нападките идват точно от теб като слагаш етикети на този и онзи.Кой бил пубер, кой бил тартор и т.н., но никой или поне аз не съм те нападал, а съм задавал конкретен въпрос с чакане за отговор и нищо повече ;)

А това не е ли нападане и убиждане? Абе модел, ти пишеш, като първокласник а квалифицираш, като пубертети. Не се ли усещаш малко ?
Аз лично съм такъв пубертет, че ако ти забия един шамар, ще проспиш полусезона, чак до Нова година. Някой хора си пишат каквото изкат и както изкат и не са наказвани за това има тартори дори и модератори които си позволяват да обиждат и заплашват както си изкат за това този форум е ****** според мен...казал съм че някой е пубертет и какво от това нали казахте,че не сте?!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2011 12:58

Мача е ясен....ако числено сме 11 на 11 Черно Море ще размаже Литекс с 0:3 без особени проблеми.Ако Литекс иска да бие ще трябва да прибягва до методите с които стана шампион - съдиите,ще са нужни дузпи,преки свободни удари-за полетите на Янев,пускане на засади,спиране на контраатаките на Черно Море с измислени офсайди,картони за всички основни играчи на Черно Море и т.н.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 05 сеп 2011 14:47

ShooterMan написа:Мача е ясен....ако числено сме 11 на 11 Черно Море ще размаже Литекс с 0:3 без особени проблеми.Ако Литекс иска да бие ще трябва да прибягва до методите с които стана шампион - съдиите,ще са нужни дузпи,преки свободни удари-за полетите на Янев,пускане на засади,спиране на контраатаките на Черно Море с измислени офсайди,картони за всички основни играчи на Черно Море и т.н.....

Наистина ли вярваш, че ЧМ ще размаже Литекс и то в Ловеч? Ако е така имаш много развинтена фантазия (по-развината ще е даже от бековете ви след мача) :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 сеп 2011 17:48

ShooterMan написа:Мача е ясен....ако числено сме 11 на 11 Черно Море ще размаже Литекс с 0:3 без особени проблеми.Ако Литекс иска да бие ще трябва да прибягва до методите с които стана шампион - съдиите,ще са нужни дузпи,преки свободни удари-за полетите на Янев,пускане на засади,спиране на контраатаките на Черно Море с измислени офсайди,картони за всички основни играчи на Черно Море и т.н.....

Искам да ви дадат две несъществуващи дузпи с които да ни победите и тогава да видя какво ще коментираш, тъй като преди този мач сте напълнили гащите като пеленаче.
Това, че Литекс се представи слабо в ЕКТ и вече направихте гранде заключенията, че сме на ниво "Б" група.
Този мач както и да завърши, той шампионата няма да реши.
Съдията, та съдията, като толкова ревете, защо от вашето ръководство не поискаха за мача чужда съдийска бригада?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 сеп 2011 18:28

Като толкова ревете за пребитата дузпа миналата година и сте безпристрастни, то същата трябва ли да се пребие или не? - ще ми е интересно да прочета мненията ви

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 сеп 2011 19:43

Айде стига вече с тези глупости, че ставате банални и приличате на феновете от синият лагер.
За много големи се взехте нещо и сега се застраховате със съдията.

Левски и ЦСКА като отиват в Ловеч не се заканват с такива смели резултати от 0:3 пък Черно Море се заканва не се ли усещате малко, че ставате вече за смях? :roll:

Стига сте говорили барабар Петко с мъжете каквото чуете от останалите и дай и ние да сме с тях !

Жалка история, а ви мислех за по различни като фенове.

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 сеп 2011 00:14

iliyan79 написа:
paceto написа:
iliyan79 написа:Не смятам да отговарям повече на критики и нападки към мен а да коментирам само и конкретно футболистите и Литекс!

Всъщност никой не те напада тук и нападките идват точно от теб като слагаш етикети на този и онзи.Кой бил пубер, кой бил тартор и т.н., но никой или поне аз не съм те нападал, а съм задавал конкретен въпрос с чакане за отговор и нищо повече ;)

А това не е ли нападане и убиждане? Абе модел, ти пишеш, като първокласник а квалифицираш, като пубертети. Не се ли усещаш малко ?
Аз лично съм такъв пубертет, че ако ти забия един шамар, ще проспиш полусезона, чак до Нова година. Някой хора си пишат каквото изкат и както изкат и не са наказвани за това има тартори дори и модератори които си позволяват да обиждат и заплашват както си изкат за това този форум е ****** според мен...казал съм че някой е пубертет и какво от това нали казахте,че не сте?!

Това е отговор на неграмотността ти. Като казвам, че си неграмотен, не е обида, защото е истина и ясно се вижда.
Можеш ли да спориш по този въпрос ? Неграмотниците, обикновено пишат глупости !
Колкото до "Убидите", колкото ти си позволяваш, толкова и аз. Нали не се имаш за повече от другите !?

Доста ентусиазирано мнение ! Хайде, очакваме да видим голямото размазване !
И стига евтини застраховки преди мача от типа: Той мача АКО се играе... ама АКО съдиите...ама АКО...
Това не е мъжко бе ! Оправдания в аванс !

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 06 сеп 2011 00:41

Появиха се и информации, че Ермес Паломино бил с много тежка контузяи и ще пропусне не само с нас мача, а и още доста. Ако е вярно това- съвсем не ги виждам морячетата.
[center]Изображение[/center]

Skandalboys
Контакти:

Мнениеот Skandalboys » 06 сеп 2011 09:05

Да им се чуди човек на Гларусите от Варна :lol: :lol: Отбор който не е доказал нищо в последните десетилетия постигнал сега шепа победи и тръгнали да се държат едвали не Реал М ще очакваме в Ловеч.Че то на такива и кодо ще се разпише :lol: :lol:
А ако Литекс покаже дори 20 % от играта и хъса както срещу Висла- жална им е майка на Еклерите на терена в Ловеч.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 06 сеп 2011 22:32

:lol: :lol: :lol:

Изображение

Едно време много обичах да го чета и сега след този твой коментар ме върна назад във времето за което ти благодаря

Върни се в “Литекс”