Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висла Краков - Литекс Ловеч - 03.08/21:30
Litex mogat da se klasirat ako postegnat igrata si v za6tita
- Roger_Federer
- Контакти:
Литекс е стабилен отбор за нашите стандарти и по този начин станаха шампиони 2 години у нас.Е,не само по този начин,но това е друга тема.За навън трябва и опит, и класа и традиции.Ловчанлии като видят табела София вече губят с 2 гола разлика,какво остава като видят летището.Желая ви успех,дано биете,но ще е много,много трудно,да не кажа невъзможно.Без значение дали Левски или ЦСКА беше се натресал на Висла,резултата щеше да е същия,просто разлика в класите.Ако играете предпазливо и Любо уцели точната схема,може да стане интересно,но е много важно да устоите на началния натиск,който поляците ще наложат в първите 15 минути на срещата.Прогнозата ми е 2:1 за Висла,но се надявам да не се сбъдне,а да ги отстраните.Ако не,здраве да е,има Лига Европа.
PFC Litex написа:Дали ще отпаднем или не, всеки един фен независимо на кой отбор е длъжен да вярва до последно в неговият си отбор, всичко останало е робска психика.
Чудеса на този свят рядко стават, но точно когато не очакваш вземе, че се случи нещо положително.
Ако има някой,който вярва че Литекс могат да победят с 2 гола като гости и да отстранят Висла бих му казал,че абсолютно нищо не разбира от футбол.
В първия мач,Висла игра с не повече от 40-50% от възможностите си и при единствените си 2 положения вкара 2 гола.Сега при пълен стадион и адска атмосфера нищо добро не чака хората на Любо Пенев.И как искате да прояви характер отбор,който цяла година е бутан от съдии и е действал със задкулисни средства?!
Това е съдбата на "служебния" шампион и бъдете готови да я приемете - абсолютно неконкурентно способни сте в ЕКТ и само "гадните,мръсни шопи" са тези,които отсрамват България в Европа,за да може вие да профуквате коефициента

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
[/quote]eelche написа:
В първия мач,Висла игра с не повече от 40-50% от възможностите си ....
Само да питам как успя да ги определиш тези % . Ако можеш да ми кажеш във финала за Суперкупата на БГ, ЦСКА с колко % игра, за да знам какво да очаквам от сезона?
Roger_Federer написа:но е много важно да устоите на началния натиск,който поляците ще наложат в първите 15 минути на срещата.
Натиск оказва отбор който иска да поведе в резултата. Висла обаче, вече водят с повече от достатъчна преднина (дори загуба с 0:1 ги устройва) така че очаквам техния отбор да се опитва повече да задържа топката и да разиграва в центъра.
Прогнозата ми е 0:0 или 1:1.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]
Според мен ще ни бият много....поне с три майки ! Мисклих , че в Ловеч ще направим равен резултат , но Литекс ме изненада ! къто загуби мача, сега ми е ясно всичко....имаме проблеми както в атака така и в защита,единственто звено на което му имам доверие е халфовата линия ! Извинете ме , но аз съм реалист а не Като Пенев дървен философ!
Да имаш две положения и да ги вкараш с лекота ! Това са големите отбори....ако загубим и този мач няма да има сравнение и извинение от наша страна, понеже щом един отбор те е победил три пъти това значи , че е много по добър от теб! Това че сме ги надиграли са пълни глупости, така изглеждаше понеже на Висла им беше тактиката такава! Оставиха ни да играем, и в точните моменти ни вкарваха голове...имено в 65 мин. когато Тодоров излезе и атаката ни загуби свежест,когато футболистите ни бяха по уморени Висла натисна,а до тогава играеше на контраатака! На наз проблема ни е , че Светлио издържа само 60 мин на терена , а от другите нападатели не очаквам кой знае какво !
С една дума обречени сме ! И за да не кажете ,тоя пък къв фен е ....казвам дано чудото стане и Литекс излезе къто краен победител!!! Успех
С една дума обречени сме ! И за да не кажете ,тоя пък къв фен е ....казвам дано чудото стане и Литекс излезе къто краен победител!!! Успех
PFC Litex написа:Дали ще отпаднем или не, всеки един фен независимо на кой отбор е длъжен да вярва до последно в неговият си отбор, всичко останало е робска психика.
Чудеса на този свят рядко стават, но точно когато не очакваш вземе, че се случи нещо положително.
Хората, които не вярват че Литекс ще отстрани Висла не са с робска психика, а се наричат реалисти