Дискусия: Миньор - Литекс - 0:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусия: Миньор - Литекс, 27.02 / 15:00ч., XVI-ти кръг
Браво на Литекс!
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Негрото много мачка, много футбол има в него.
След влизането на Миланов и Диуф станахме по агресивни в атака.
Относно мача същият беше адски тъп, а първото полувреме е .................
В крайна сметка днес бяха важни точки, а Миньор се бранеха доста грамотно.
Късметът беше на наша страна
Играч на мача Дока от Амазонка
След влизането на Миланов и Диуф станахме по агресивни в атака.
Относно мача същият беше адски тъп, а първото полувреме е .................

В крайна сметка днес бяха важни точки, а Миньор се бранеха доста грамотно.
Късметът беше на наша страна

Играч на мача Дока от Амазонка

bat boiko написа:Тая схема от коя година е![]()
Когато една схема е печаливша същата не се пипа.

Тя не е пипана, просто при теб не е вярна. 

Поздрави на PFC Litex най-големия фен на Литекс в тоя форум ! Няма да лъжа исках перник да ударжат 0:0 но не стана,много зле играеха в атака от пернику.А литекс в края вкара 2 гола ,все пак се играе до 90 +
Любо ще ви вкара ако не в групите на Шампионска Лига,то поне в тези на Лига Европа.
Много слабо първо полувреме за Литекс и силно второ.Джерманович се представи слабо в първият си официален мач.В противоположният полюс се представи сененалеца Папа Диуф много силно включване развижи много атаката като цяло и вкара гол.Личи се че има качества,но от него зависи да ги развие изцяло в Литекс.Лично според мен от това ,което видях Диуф е по-добър от Джерманович,а и нека не забравяме,че е само на 20 години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Джерманович нещо не го забелязах. Вратаря много нерви ми скъса в началото. Дока си е Дока, добро впечатление имам от Момчил Цветанов, който игра с желание а и много добър беше в спечелването на топките, скоростта и прецизните пасове. Вторият гол си беше негова изработка. Диуф според мен е идеален за Литекс. Раздаваше се и търсеше резултата, дано да продължава така. И аз в началото се изненадах от апатията на терена, особено 1-вото полувреме, но последните 20 минути от мача, Литекс направиха страхотна игра с бързи, точни и идейни отигравания, които направо ме вдигнаха. Сякаш по сигнал се промениха изведнъж. Ако са мотивирани и изиграят цял мач, така, както играха в последните 20 мин. срещу Миньор, ще се ударя в земята от кеф. 

Видях нещо доста интересно във форума на Литекс затова ще го копна свързано е с Папа Диуф
Ако иска ПФК Литекс да го копне в темата за трансферите.

От началото на шампионата е вкарал 7 гола и е на второ място в голмайсторската листа на Сенегал (водачът е закупен от Оксер). Препоръчан и доведен в Литекс от Мурад Хидиуед. Може да играе като централен и флангови нападател, не притежава ЕС паспорт. http://forum.pfclitex.com/viewtopic.php?f=5&t=2938
Ако иска ПФК Литекс да го копне в темата за трансферите.

[center]R.I.P[/center]
Мога отсега да ви честитя титлата. Ще кажете, че е рано, ама не е. Честитя ви победата и...титлата отново.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.