Монтана- Литекс - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Янев
Какво значение има ли няма ли дузпа? Срещата е завършила и това е. Не може да върнете времето.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Дали е имало дузпа или не е без значение, нали биете. Отдавна искам да попитам фенове на Литекс нещо, на което не мога да си отговоря. Защо ловчанлии не ходят на мачове? За град като Ловеч, който навремето гледаше футбол само в "Б" група, да има такъв отбор и да не пълни стадиона на всеки мач, за мен е истинска мистерия. Ако в Плевен например, имаха такъв отбор, на всеки мач щеше да има по 20 000. Помня през 86-та година, когато Берое станаха шампион, на всеки мач стадиона се пръскаше по шевовете. А стадиона не е малък - около 20 000. Стадиона на Литекс е наполовина, а не се пълни почти никога. Какво е вашето обяснение?
realist написа:Дали е имало дузпа или не е без значение, нали биете. Отдавна искам да попитам фенове на Литекс нещо, на което не мога да си отговоря. Защо ловчанлии не ходят на мачове? За град като Ловеч, който навремето гледаше футбол само в "Б" група, да има такъв отбор и да не пълни стадиона на всеки мач, за мен е истинска мистерия. Ако в Плевен например, имаха такъв отбор, на всеки мач щеше да има по 20 000. Помня през 86-та година, когато Берое станаха шампион, на всеки мач стадиона се пръскаше по шевовете. А стадиона не е малък - около 20 000. Стадиона на Литекс е наполовина, а не се пълни почти никога. Какво е вашето обяснение?
О, боже 86 г. В София има 1,5 млн жители, ама на стадионите ходя по 2-3 иляди човека на мач.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
realist написа:Дали е имало дузпа или не е без значение, нали биете. Отдавна искам да попитам фенове на Литекс нещо, на което не мога да си отговоря. Защо ловчанлии не ходят на мачове?
Първо кажи в кой град феновете ходят на мачове?
Нашата посещаемост се върти около 2 000 средно на мач.

Нормално Ловеч е 40000 град няма как да отидат 20000
Да, Ловеч е наистина малък град, но все пак. София не е добро сравнение, защото ЦСКА и Левски са преситени от титли, победи и мачове. Там големите мачове са в Европа и бая народ се събира. В Ловеч и на мачовете в Европа не се пълни стадиона, а това е необяснимо. В мачовете с ЦСКА и Левски-също. Аз правя сравнение с отбори извън столицата, които са имали шампионски отбори - Берое, Етър, Локо Пловдив. И в трите случая не падаха под 10 000 на мач. Все пак за тези отбори титлата си е голямо събитие.
realist написа:Да, Ловеч е наистина малък град, но все пак. София не е добро сравнение, защото ЦСКА и Левски са преситени от титли, победи и мачове. Там големите мачове са в Европа и бая народ се събира. В Ловеч и на мачовете в Европа не се пълни стадиона, а това е необяснимо. В мачовете с ЦСКА и Левски-също. Аз правя сравнение с отбори извън столицата, които са имали шампионски отбори - Берое, Етър, Локо Пловдив. И в трите случая не падаха под 10 000 на мач. Все пак за тези отбори титлата си е голямо събитие.
През тази година са ходили 20000+ на всеки мач в Стара Загора,в момента пак сме един от най-посетените отбори,въпреки че най-евтиния билет е 5 лв.Ако можеше стадиона ни да вземе лиценз за мача с Рапид за Лига Европа,сигурно щеше да има 30тина хиляди,ама и в София отидохме 5-6..Иначе днес чета как Етър са били 5000 на мач в Б група,дано догодина да влезнат в елита.
realist написа:Да, Ловеч е наистина малък град, но все пак. София не е добро сравнение, защото ЦСКА и Левски са преситени от титли, победи и мачове. Там големите мачове са в Европа и бая народ се събира. В Ловеч и на мачовете в Европа не се пълни стадиона, а това е необяснимо. В мачовете с ЦСКА и Левски-също. Аз правя сравнение с отбори извън столицата, които са имали шампионски отбори - Берое, Етър, Локо Пловдив. И в трите случая не падаха под 10 000 на мач. Все пак за тези отбори титлата си е голямо събитие.
Честно да ти имам сравнението.

ZARAA написа:През тази година са ходили 20000+ на всеки мач в Стара Загора
Тук какво искаше да споделиш не можах да разбера

Re: Монтана- Литекс
PFC Litex написа:niki87 написа:В интерес на истината Монтана днес не игра,поради какви причини не знам.Честито на Литекс за победа и жалко за тези над 4000 души,които отидохме днес на мач...
Последно колко зрители са били, че от 3 различни източника обявиха три коренно различни бройки, а един отбор играе толкова колкото му позволява противника.
Дори да сме с осакатен състав, класата на резервните ни играчи не е само на приказки, но и на дела.
Стадиона е за малко над 7 000 души.Вчера повече от половината беше запълнен.Така че горе-долу 4000 души имаше вчера на мача.