В кой сайт са писани тези глупости?
1/8 финалите за купата на България са на 12.12.2009, което значи, че мачовете на Левски и Литекс от 1/16 финалите трябва да се изиграят преди тази дата
Пак отлагат Левски - Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс и Левски ще играят в навечерието на Коледа
Искаш да кажеш ,че Левски и Литекс ще играят на 1/16 финала за Купата ли??.................чакай малко .Жребият още не е изтеглен.Прекалено много мечтаеш.....
PFC Litex написа:В кой сайт са писани тези глупости?
1/8 финалите за купата на България са на 12.12.2009, което значи, че мачовете на Левски и Литекс от 1/16 финалите трябва да се изиграят преди тази дата

ЕМИЛ написа:Искаш да кажеш ,че Левски и Литекс ще играят на 1/16 финала за Купата ли??.................чакай малко .Жребият още не е изтеглен.Прекалено много мечтаеш.....
Явно си чел между редовете, щом задаваш този въпрос

Емо прочети по внимателно и аз при 1-вият прочет не схванах малко.Левски и Литекс ще двубойте си на Коледа Левски - още не знам , Литекс - още не знам 

Момчета имате глави на раменете си и кажете на мозъка в тях да поработи бре 
Левски и Литекс ако си отложат мачовете за 1/16 финала за КБ то трябва да ги изиграят преди датата 12.12.2009, защото на тази дата са мачовете за 1/8 финалите.

Левски и Литекс ако си отложат мачовете за 1/16 финала за КБ то трябва да ги изиграят преди датата 12.12.2009, защото на тази дата са мачовете за 1/8 финалите.

PFC Litex написа:Момчета имате глави на раменете си и кажете на мозъка в тях да поработи бре
Така пише в Спортлайн....не съм го писал аз ....

То може да пише, че няма и да се играе, пак ли ще е вярно?
При положение, че има две теми по въпроса litex/ пускането на нова е напълно безсмилено, а и цитираната статия е пълна смехория.
При положение, че има две теми по въпроса litex/ пускането на нова е напълно безсмилено, а и цитираната статия е пълна смехория.

-
- Контакти:
не се вайкайте мача ще се играе на 31.12.2009 в сградата на БФС като 5 двойки от всеки от отборите ще играят белот и който победи ще се пише победа за първенството
така или иначе тоя мач се проточи прекалено много от ннеобходимото

така или иначе тоя мач се проточи прекалено много от ннеобходимото

Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
15 кръг Левски ще играе на 6 декември със Сливен... Или освен да пишат победителят от Левски - отбора който ще се падне на 19 ноември при жребия и Литекс - отбора който ще се падне на 19 ноември при жребия