ЦСКА прати Дормушали Саидходжа в Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: ЦСКА прати Дормушали Саидходжа в Литекс

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 21:30

k_oleto написа:Винаги съм смятал, че мястото на Муши е в ЦСКА Неразбирам защо Любо не го иска ?

Аз вече поставих ведбъж този въпрос във форума, но съм повече от убеден, че Саидходжа е по-добър от Руи Мигел. А що се отнася до схемата.........не ми се мисли, когато на ЦСКА е необходимо да вкарва голове, има 15-тина минути до края и Спас Делев започва да скача за високите топки в противниковото наказателно поле

Съгласен съм с теб. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 31 авг 2009 21:32

k_oleto написа:Винаги съм смятал, че мястото на Муши е в ЦСКА Неразбирам защо Любо не го иска ?

Аз вече поставих ведбъж този въпрос във форума, но съм повече от убеден, че Саидходжа е по-добър от Руи Мигел. А що се отнася до схемата.........не ми се мисли, когато на ЦСКА е необходимо да вкарва голове, има 15-тина минути до края и Спас Делев започва да скача за високите топки в противниковото наказателно поле

Манчев, Платини къде ги забравяш, нали затова взехме платини, таран човека, закакво да държим излишните, а и Манчев като се възстанови нали и той трябва да играе :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:32

Лично на мен Мигел не ми харесва. Спас Делев (вече му викам Спас Рууни ;) ;) ), може и да скача за високи топки, но и играе по целия терен. Това Муши не го прави, просто защото е типичен таран. А точно такъв за този отбор, при тези играчи и при тази схема на Любо не му трябва. А се вижда, че има и кой висока топко да отиграе и при статично положение и от игрово.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:34

zyto написа:

Манчев, Платини къде ги забравяш, нали затова взехме платини, таран човека, закакво да държим излишните, а и Манчев като се възстанови нали и той трябва да играе :mrgreen:

А бе нещо май много взеха да стават нападателите, а дано има и кой да им връзва играта :?: :?: :?:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 авг 2009 21:35

zyto написа:

Мне, просто наблягам на това, че е по-добър с пъти от Руи Мигел

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 31 авг 2009 21:38

Муши е много различен от Мигел .да той не е лош играч ,но определено няма класата за ЦСКА (Мигел също) и според мен заслужено отива в Литекс ,още повече сега когато вече имаме Платини и Манчев се оправи и като добавим Делев и Стоянов и просто няма да има къде да играе и по добре да се даде някъде вместо да му се плаща по 6 000 евра и да джитка за дубъла
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
yellow1912
Контакти:

Мнениеот yellow1912 » 31 авг 2009 21:40

T.Henry14 написа:
skarab написа:
Yobs1912 написа:Що не ни го върнахте бе ? :lol:

Ми не пазим касовата бележка... :lol:

+1 .. без касова бележка не връщат в Ботеф :lol: :lol: :lol:

Питай селяка нали е фен на Фк Локум36 :evil:
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 31 авг 2009 21:46

yellow1912 написа:
Yobs1912 написа:Що не ни го върнахте бе ? :lol:

Питай селяка нали е фен на Фк Локум36 :evil:
[/quote]
докооо але але! сега да очакваме и шефски рокади - наков от велбъжд в локо столипиново, галка - във вихрен, а педераско узунов на лайнута :) :) :) :)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 авг 2009 21:48

Joni_ написа:Муши е много различен от Мигел .да той не е лош играч ,но определено няма класата за ЦСКА (Мигел също) и според мен заслужено отива в Литекс ,още повече сега когато вече имаме Платини и Манчев се оправи и като добавим Делев и Стоянов и просто няма да има къде да играе и по добре да се даде някъде вместо да му се плаща по 6 000 евра и да джитка за дубъла

Така е, но..........

Манчев не е типичен център - той, както знаем започна и игра като крило
Същото, само де не съм го гледал в Сливен, се отнася за Иван Стоянов /най-добре се чувства зад нападателя/За Делев е ясно...., Платини е загадка за мен /не лоши мачове в Черноморец, но в ЦСКА ще е различно/ То по тая логига и Благой Пасков да го разкараме /централен нападател е момчето/
Нищо против горните мнения, просто уважавам и обичам футболисти, които казват: "Искам да играя в ЦСКА", а в същото време ги препащат по света и у нас

Успех на Муши и дано наличните ни нападатели бъдат с няколко класи над него!

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 31 авг 2009 21:54

k_oleto написа:Мне, просто наблягам на това, че е по-добър с пъти от Руи Мигел

Това е много далече от истината , те са различен тип футболисти и не могат да се сравняват директно. Все пак като футболни качества Руи Мигел е с класа над Муши , като техника,движение , креативност , удар .При правилно използване може да е полезен,макар че има някои недостатъци.
Муши е типичен таран който разчита на пласиране и борбеност , в ЦСКА нямаше да играе , така че нека се пробва в силен отбор като Литекс. Дано им свърши работа.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Върни се в “Литекс”