Ще има ли футболен отбор от Ловеч?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има ли футболен отбор от Ловеч?
Ако Ганчев направи това, ще стане най-големият престъпник. Какво ще ги правят тез милиони дето са ги откраднали през всичките тези години? Ако наистина обича ЦСКА дава 30 000 000, плаща дълговете и ще бъде голям! Ако направи намисленото ще убие 2 отбора, като създаде някакво изчадие!
Аз съм от Микре Юнайтед
bobo_13 написа:MaX написа:[offtopic][/offtopic]bobo_13 написа:Явно е чукал намного врати преди Осъм защото и за Етър имаше мерак ама тогава с бензиностанциите в града беше силен Хилендара и не го пуснаха.
Колкото до Ловеч, ще се върне Осъм и при добро стечение на обстоятелствата ще сте в Б група.
Ама аз до колкото разбирам сливане/обединяване с ЦСКА не може според всички закони на БФС и УЕФА. Вариантът е Литекс да се премести в София и то след края на сезона; да си смени името и така. Така,че това ще е Литекс ама с дрехите на ЦСКАПредставяте ли си ЦСКА начело с Величко и Стойчо
Осъм не. Ловеч да. Така по прилича на футболен а не на хандбален отбор. 1996 преди да го вземе така се казваше. Така както между 1999 и 2001. Младите фенове не помним този отбор с това име.
Сори, ама за мен си е Осъм, защото тогава започнах да гледам футбол и Осъм си бяха все в Б група заедно с Чумерна Елена, Червено знаме Павликени и т..н. Осъм Ловеч с един напълно непохватен двуметров вратар Вутов.......даже имам спомен за някакъв мач за купата, когато в търново му вкарахме 3-4 гола, даже го прехвърлиха веднъж и ние много се смяхме.....после го помн и като ЛЕКС
Иначе много съм се радвал после като тровихте живота на Левски и ЦСКА, съжалявам, че сао в ЕКТ не успяхте да оставите следа, а имахте доста добри играчи минали през клуба.
Е, явно си почнал да гледаш футбол в началото на 90-те, Павликени влязоха в Б група 88-ма, а Елена - 90-та, доколкото си спомням. Докато Осъм си бяха от постоянното присъствие в нея, тия имат по няколко години, не е коректно да ги слагаш на едно ниво.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- action66
- Контакти:
MaX написа:WPWW написа:Като ви питаха нали отговаряхте "Това са глупости, Гришата е оранжев завинаги" и т.н. Ако бяхте истински фенове, щяхте да заемете позиция и то на стадиона и най-малкото да искате обяснение от микренския. Затова Литекс няма много фенове даже и в Ловеч - защото е ГМО и временна прищявка на една мутра-джудже.
Няма да има дори и да го няма това ГМО. Така е навсякъде у нас. Всяко начало си има край но мачовете като вчерашния няма как да ни изстрият.
Дори и да не се случи с ЦСКА нищо е редно да се махне той и всичките му приближени. Пък да става каквото ще.
Когато за пръв път играхте бараж за влизане в "А" група , си бяхте "Осъм Ловеч" и стадион "Кърпачев" бе препълнен за мача срещу "Хасково".После ви дадоха втори шанс и играхте допълнителен бараж с "Локомотив Пловдив" на стадион "Васил Левски" .Паднахте,но бе оспорвано и имахте отново много публика,колкото никога като "Литекс" не водихте в друг град.Така че мисля си местната власт и бизнеса ще намерят нещо по-нормално като мащаб и вариант за вас,но много по-истински.И отново ще пълните стадиона си.
Ще има футболен отбор от Ловеч, ако си направите. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- action66
- Контакти:
v.r.s. написа:Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.
Ти май забрави за "Велбъжд" - "Локомотив Пловдив" , "Олимпик Тетевен" - "Берое" , "Хебър" - "Беласица".....?!
W84me написа:Аз се чудя какво ще стане с досегашните мачове между двата отбора? 8:0 загуба ли ще е или победа? И за кого?
Боево 4-4...
action66 написа:v.r.s. написа:Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.
Ти май забрави за "Велбъжд" - "Локомотив Пловдив" , "Олимпик Тетевен" - "Берое" , "Хебър" - "Беласица".....?!
Нищо не съм забравил и съм го написал в предишен коментар, тогава наредбата го позволяваше или по точно казано нямаше забрана, но след тези сливания БФС промени наредбата си и от доста години не позволява подобни сливания или както и да го наречете по друг начин.
защо написа:openminded написа:Не беше ли Лекс по едно време?
Това беше някаква абревиатура - ЛЕКС. Бяха много просперираща фирма първата половина на 90-те, президентът (сега не се сещам как му беше името) .
-Георги Аврамов
Абе ако стане това с ЦСКА-Литекс, то чорбарите ще си продължат с традицията да затриват отбори, за да може да съществуват. Левски се спряха през т.нар Демокрация, ама ЦСКА са на път да затрият 2-ри отбор след комунизма. Първият беше Пирин, които бяха изхвърлени от А групоа заради 500-600К лева дълг, а Пирин чакаха до последно 300-400К от ЦСКА ( за Пиетробон, Делев и още някакви играчи) с които щяха да си покрият на 70% дълговете и щяха да си останат в А група, а не да се случват цирковете при тях след това.
Интериорни врати - Врати хармоника