HekakaB написа:Брех , кво напрай тоя младеж!
добре го набута
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HekakaB написа:Брех , кво напрай тоя младеж!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
meteorit написа:Това е нормално, по-странното е, че се чуват само 10-те фена на Йелгаваveni__85 написа:Прави ми впечатление също и , че има доста празни места.
Chefos написа:meteorit написа:Това е нормално, по-странното е, че се чуват само 10-те фена на Йелгаваveni__85 написа:Прави ми впечатление също и , че има доста празни места.
Дребнавата ирония не е на място. Посещаемостта е прилична. Има около 1000 души на стадиона, което е около 4% от населението на Ловеч. Само за сравнение - това са 48 000 в София. Набийте си най-после в главите, че няма как в град с 30 000 души на всеки мач да ходят по 10 000.
Chefos написа:meteorit написа:Това е нормално, по-странното е, че се чуват само 10-те фена на Йелгаваveni__85 написа:Прави ми впечатление също и , че има доста празни места.
Дребнавата ирония не е на място. Посещаемостта е прилична. Има около 1000 души на стадиона, което е около 4% от населението на Ловеч. Само за сравнение - това са 48 000 в София. Набийте си най-после в главите, че няма как в град с 30 000 души на всеки мач да ходят по 10 000.
k_oleto написа:Не е важно публиката: стискаме палци - българи сме !
veni__85 написа:Chefos написа:meteorit написа:Това е нормално, по-странното е, че се чуват само 10-те фена на Йелгаваveni__85 написа:Прави ми впечатление също и , че има доста празни места.
При мач за купата на България преди 2 години, между Спартак(Плевен) и ЦСКА имаше 15 000 души , което е около 14-15 % от населението на Плевен.
Мисля , че мач за Европа ,трябва да е по-посещаван от мач за купата или вътрешното първенство. Или искаш да ми кажеш ,че само 4% от ловчанлии гледат футбол.
Pragmatichen написа:Хора, разберете, в северна и по-конкретно северозападна Бг положението е трагично, не Литекс, а ако ще Реал да играе, народът няма 2 лв да се обръсне, всеки мисли за хляба и тока, бачка се масово за по 400-500 лв, а и като добавим, че десетки години футболистите ни(всички, не само тези на Литекс) с некадърната си игра прогониха всички зрители от стадионите, та изводът е, че все това ще чакаме.
Национален отбор с 500 фена на "Васил Левски" в официален мач.
Клубни отбори, играещи в ЛЕ пред 200-300 фена и т.н.
Нацията ни се топи, застарява, бедна е и е болна.
И няма никакво значение, че Ловеч е 25-30 000 град, ако хората са с по 1500 лв заплати, стадионът ще е пълен.
Мизерията ражда мизерия!
Освен това, запомнете едно нещо, което и аз самият не искам да приема, но е факт, в Бг от поне 15-20 години има София и останалите градове.
Не е нормално столицата да е над 2.5 млн, а градове като Русе, Плевен, Търново и т.н. да се топят ужасно бързо.
В Бг в момента просто има столица с един приличен стандарт и жестоко, ама жеееестоко изоставаща провинция.
Тук е място да отбележим, че имаме и 2.5 млн пенсионери, над 1 млн цигани, над 1 млн деца, и над 3 млн емигранти навън, и то какво остана??
Кой да отиде на мача, детенце на 5 годинки или дядо с 200 лв пенсийка, на 65 години?
Тъжно е, и не е много в тон с мача, но това са реалностите и не очаквайте пълни стадиони от беден народ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта