На Вас пука ли Ви за Литекс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: На Вас пука ли Ви за Литекс ?

Мнениеот Nuke » 14 юни 2015 13:44

На мен ми пука. Стабилен отбор, който натрупа и опит, и трофеи. Един от най-коравите български отбори. Без него ще е доста по-скучно.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юни 2015 13:45

Captain Stottlemeyer написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...Някои жители на крайните столични квартали искат град с население от 30000 човека да имат средна посещаемост 5000.Простотията не се разхожда по керемидите.

Друго си е викаш, наборе, да живееш и да ходиш на мач примерно в Коматево - на един хвърлей от "Тремона". ;) А според мен средна посещаемост от 5000 зрители в Ловеч искат най-напред г-н Гриша Ганчев, ръководството на ПФК "Литекс" и феновете на отбора, само че едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. За протокола: Ловеч има над 35000 жители (2013 г.).
Иначе на други географски ширини и дължини подобен процент на посещаемост е напълно реален: При 590000 жители население на Дортмунд (2014 година) на домакинските мачове на "Борусия" стадион "Сигнал Идуна Парк" е винаги пълен, а той събира близо 81000 зрители. Само че, нерде Ямбол, нерде Стамбул, и как ще ги стигнем германците!?... 8-)

Капитане,къде сравняваш Ловеч с Дортмунд,не разбрах?Няма нито една допирна точка!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 14 юни 2015 13:46

dreben23 написа:На мен ми пука, но няма друг начин. :cry: Предлагам новото ръководство да дава безплатни абонаментни карти доживот на Ловчанлии на "Армията", по друг начин не виждам как ще им се отблагодарим! :)
Сигурен съм, че хората като мен футболни естети оцянават направеното от отбора на Литекс в българския футбол, но пък трябва да са горди според мен с факта, че най-великият клуб е избрал тях...

Това е цинично!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юни 2015 13:50

Red thunderstorm написа:
dreben23 написа:На мен ми пука, но няма друг начин. :cry: Предлагам новото ръководство да дава безплатни абонаментни карти доживот на Ловчанлии на "Армията", по друг начин не виждам как ще им се отблагодарим! :)
Сигурен съм, че хората като мен футболни естети оцянават направеното от отбора на Литекс в българския футбол, но пък трябва да са горди според мен с факта, че най-великият клуб е избрал тях...

Това е цинично!

Огледай се - повечето българи станаха цинични простаци. Има много причини за това.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юни 2015 13:50

trakia89 написа:Литекс са един от най-симпатичните клубове в България последните години заради развиването на ДЮШ и реално колкото и да ни е слаб национала, то пак Литекс допринасят той да съществува, а не ЦСКА например.

Това което е по-важно, че не е позволено отборите да мигрират в други области и този закон се спазва от доста време, а сега отново ще се покаже двоен аршин. Ако иска някой отбор да се преименува на ЦСКА, то той трябва да е от София, в А група са Левски и Славия, в Б група няма, така че се отива чак към В. Но това е само ако се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, но някои хора отново искат да ги нарушат, а по-голямата част от феновете на ЦСКА изобщо не им пука че правилата отново ще бъдат погазени, тях ги интересува само собственият интерес.

п.п. През 2010 на Ботев не бе позволено да направи такова "обединение" със Свиленград и да започне от Б група, но сега от БФС нямат нищо против. Как после да не се отвратиш от всичко...

Пука ни, разбира се, но щом се погазват за едни и за други ще ги показват, така че "Caps lock" колкото щете, не се правете на най-умните и най-спазващите законите, защото всички сме си на един хал. :cry: Освен това тази процедура не е изобщо незаконна, примери по света колкото щете, ама се иска малко акъл да имаш. :P [offtopic]Ще се чуе пак след някой друг месец като дойде време за внасяне на разните му там вноски и вадене на лицензи! :lol:[/offtopic]

Няма нощо цинично, българският футбол агонизира. Гледам го от 26 години и не мърдаме повече от 2 см, такива стъпки са абсолютно необходими за оцеляването на този спорт у нас! :)

А и два клуба умират, не един, аз съм го осъзнал това, ако вие не можете! :cry: :oops: Но пък ще се роди един по-силен! :P Цинично е за левскари и лудогорци, защото ги е страх, хубав ден на всички! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 14 юни 2015 14:03

Red Warrior написа:Все още е мътна и кървава цялата ситуация. Сещам се как преди 2 години пак ГГ щеше да идва, Ицата разнасяше една червена папка и всичко се оказа една пушилка. Аз искам Литекс да си остане да съществува в "А" група. Най-добре би било да има 4 равностойни отбора - ЦСКА, Левски, Литекс, Лудогорец и още няколко силни като Берое и Локо Сф, а защо не и Ботев и Локо Пд., но това явно няма как да стане. Искам моят ЦСКА да е силен, а не другите да са слаби. Проблемът е, че нормалните фенове, които не сме на заплата никой не ни пита. :roll:

НАй правилното мнение ! Закво ни е ЦСКА във В геупа, Левски трагедия , Литекс под нивото на приличните отбори, мижав Ботев, слаб Локо Пд... И еди що годе читав Лудогорец. Трябва здрава конкуренция и ожесточена ФУТБОЛНА борба по терените, само така може да имаме класни отбори с възможност за постигане на нещо по значимо от влизане с клизма в ЕКТ и там голямо оакване

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 юни 2015 14:17

За силно първенство трябват и силни отбори , през последните 15 години Литекс винаги е бил конкуренция и замесен в топ 3 . Имат най-добрата школа и доста успешни трансфери . С проблемите на Ботев , Левски , Цска и двата Локомотива работата не е розова . Сами виждате националите на какво ниво са :(
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 юни 2015 14:20

Пука ми за отбора като присъствие в България, но не и за оня крадец на ДДС - Ганчев. Измекярчето не излиза с ясна позиция по казуса с преместването, чака само добро от отколешния си враг Боко Тиквата да си дига чукалата към София. Много подло човече, като всички лилипути - дребен, мазен, подъл.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юни 2015 14:21

dreben23 написа:
trakia89 написа:Литекс са един от най-симпатичните клубове в България последните години заради развиването на ДЮШ и реално колкото и да ни е слаб национала, то пак Литекс допринасят той да съществува, а не ЦСКА например.

Това което е по-важно, че не е позволено отборите да мигрират в други области и този закон се спазва от доста време, а сега отново ще се покаже двоен аршин. Ако иска някой отбор да се преименува на ЦСКА, то той трябва да е от София, в А група са Левски и Славия, в Б група няма, така че се отива чак към В. Но това е само ако се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, но някои хора отново искат да ги нарушат, а по-голямата част от феновете на ЦСКА изобщо не им пука че правилата отново ще бъдат погазени, тях ги интересува само собственият интерес.

п.п. През 2010 на Ботев не бе позволено да направи такова "обединение" със Свиленград и да започне от Б група, но сега от БФС нямат нищо против. Как после да не се отвратиш от всичко...

Пука ни, разбира се, но щом се погазват за едни и за други ще ги показват, така че "Caps lock" колкото щете, не се правете на най-умните и най-спазващите законите, защото всички сме си на един хал. :cry: Освен това тази процедура не е изобщо незаконна, примери по света колкото щете, ама се иска малко акъл да имаш. :P [offtopic]Ще се чуе пак след някой друг месец като дойде време за внасяне на разните му там вноски и вадене на лицензи! :lol:[/offtopic]

Няма нощо цинично, българският футбол агонизира. Гледам го от 26 години и не мърдаме повече от 2 см, такива стъпки са абсолютно необходими за оцеляването на този спорт у нас! :)

А и два клуба умират, не един, аз съм го осъзнал това, ако вие не можете! :cry: :oops: Но пък ще се роди един по-силен! :P Цинично е за левскари и лудогорци, защото ги е страх, хубав ден на всички! :)

Цинично е. Нагло е също. Фалирало отборче, което няма бази, няма нищо, да се спаси за сметка на отбор, който си има всичко и е напълно изряден финансово. Нагли сте.

марко йорданов
Контакти:

Мнениеот марко йорданов » 14 юни 2015 14:32

каквито ръководителите на държавата и респективно на футбола, такъв и самия футбол! хората в България вече трудно се трогват от каквото и да било, след всеки абсурд следва още по-голям абсурд и в този ред на мисли на никой не му пука за нищо. като прибавим и факта, че максимата "не е важно на мен да ми е добре, а на съседа да му е зле" е общовалидна, смятам, че повечето хора, на които им пука биха се радвали ако се затрие и литекс :? а моето скромно мнение е, че трябва да има много на брой силни отбори, за да има силен клубен футбол и съответно национален отбор, но по гореизброените причини това очевидно е невъзможно на този етап...

Върни се в “Литекс”