Червена лумпениада: Какъв цирк подготвят феновете на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Червена лумпениада: Какъв цирк подготвят феновете на ЦСКА?

Мнениеот terata » 19 юни 2014 18:26

turb04 написа:
angelco77 написа:
turb04 написа:
urkoto написа:Фенове на ЦСКА готвят подобаващо "посрещане" на Литекс

Въпреки, че по волята на жребия за новото футболно първенство ЦСКА ще гостува в Ловеч още в първия кръг, феновете на "червените" явно нямат търпение да се срещнат очи в очи с тима на Литекс по-рано.

Вече се готви организация за посещение от страна на фенове на ЦСКА на контролата между Литекс и македонския Хоризонт Турново. Тя ще се състои в събота следобед в София, на терена на комплекс "Царско село". От няколко дни именно Литекс и боса на ловчанлии Гриша Ганчев са припознати като най-пресните врагове в очите на червената фенска общност. Причината бе изтъкната дори в официално обръщение на клуба в собствената уеб страница.

Предлагам в тази тема да дискутираме какво точно са ни подготвили криворазбраните ултраси на ЦСКА. Дали ще е ново нахлуване на терена, дали ще е бой на футболисти, дали ще е целене с банани и маймунски скандирания? Предстои да видим в събота, но предлагам тук да дискутираме тази тема. Също така и да дискутираме факта, че всичко това на 99% ще се размине отново безнаказано от синьото БФС.

Брат, теб кой те знае, че да организира нещо срещу теб? Ти надали си интересен на привържениците на ЦСКА, но понеже е очевидно, че разсъждаването не ти е особено силна страна, да ти поясня - милото посрещане е за Косоко и Менди, както и за благодетеля ви. Литекс е симпатичен отбор и аз го харесвам, но никой не обича номера от типа "магистрални каки". Това е.

Стига ве смешник,стига се излага.И в червения ти подфорум ти го казаха-платен писач си.

Ами, ти не си ли? Според мен затова си тук, а? Или ти свети Сериозник Ловчански! :) Момчето, вие сте отбор, който съществува насила и имате 8 автобуса публика - факт! Ако нещо се случи с Гриша Ганчев и Литекс потъва в небитието.
Знаеш ли какво ще ти кажа по въпроса за платеното писане - такива като теб, които имат болни фантазии и липса на широта на възприятита и видят някой, който пише каквото мисли и не се съобразява с мнението ви, веднага става платен! Я си прочети текста в началото и ми кажи, ако си на мястото на друг, дали не би намерил знаци за платено тролстване? Ама това си ти и по задание няма как да си платен, а?
Аз си изкарвам прехраната с писане и хората, които ме познават ще ти кажат, че не правя компромиси с истината. Това е и последното, което пиша по въпроса, защото не ми се занимава с разни параноидни шизофреници, които навсякъде виждат конспирации и скрити намерения. Ако си умен, ще разбереш. Ако не си - върви и се занимавай с теориите на конспирацията, пък може и някога да налучкаш нещо.

Бе кат гледам вие сте по тия теории. :mrgreen:

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 19 юни 2014 18:40

Ти нещо за "Казанската афера" ли намекваш? ;) :) Че там един с мустаки големи конспирации измъти! :) :) :)

draki75

Мнениеот draki75 » 19 юни 2014 18:47

Да бе , кой ви брои вас за живи ?! А за лилавите , " Иртиш " със Старокин , отпаднал от купата на коя държава беше ?!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

urkoto

Мнениеот urkoto » 19 юни 2014 18:56

Тоа па и той друго двайсе, занимавал се с писане, пък постовете му удебелени, подчертани и накривени. Алоооууу, мамин, я върви се прегледай най-добре :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 юни 2014 18:58

Ето това се подготвя,но заменете репликите на М/Пенди (вместо Левски, сложете МЕНДИ) и ще разберете.
[youtube]http://youtu.be/uz5p60YsWks?t=3m30s[/youtube]
Дезертьори за пари, са най - вървежни! За този господин Пенди, мъжката му дума не означава нищо, което говори само лошо за него! А разликата между Литекс и ЦСКА е явна и ТОЙ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ, НО ЩЕ Е КЪСНО! Организационно са на светлинни години от нас, но това никога няма да промени факта, че след мач няма да има къде да ходи да вика мистър Пенди. Заслужаваш Пенди, заслужаваш, а публиката един път загубиш ли и доверието - то трудно се печели отново, малко хора го могат, но не и ТИ! МИШКА!
Последна промяна от TheClub на 19 юни 2014 19:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2014 20:04

turb04 написа:
angelco77 написа:
turb04 написа:
urkoto написа:Фенове на ЦСКА готвят подобаващо "посрещане" на Литекс

Въпреки, че по волята на жребия за новото футболно първенство ЦСКА ще гостува в Ловеч още в първия кръг, феновете на "червените" явно нямат търпение да се срещнат очи в очи с тима на Литекс по-рано.

Вече се готви организация за посещение от страна на фенове на ЦСКА на контролата между Литекс и македонския Хоризонт Турново. Тя ще се състои в събота следобед в София, на терена на комплекс "Царско село". От няколко дни именно Литекс и боса на ловчанлии Гриша Ганчев са припознати като най-пресните врагове в очите на червената фенска общност. Причината бе изтъкната дори в официално обръщение на клуба в собствената уеб страница.

Предлагам в тази тема да дискутираме какво точно са ни подготвили криворазбраните ултраси на ЦСКА. Дали ще е ново нахлуване на терена, дали ще е бой на футболисти, дали ще е целене с банани и маймунски скандирания? Предстои да видим в събота, но предлагам тук да дискутираме тази тема. Също така и да дискутираме факта, че всичко това на 99% ще се размине отново безнаказано от синьото БФС.

Брат, теб кой те знае, че да организира нещо срещу теб? Ти надали си интересен на привържениците на ЦСКА, но понеже е очевидно, че разсъждаването не ти е особено силна страна, да ти поясня - милото посрещане е за Косоко и Менди, както и за благодетеля ви. Литекс е симпатичен отбор и аз го харесвам, но никой не обича номера от типа "магистрални каки". Това е.

Стига ве смешник,стига се излага.И в червения ти подфорум ти го казаха-платен писач си.

Ами, ти не си ли? Според мен затова си тук, а? Или ти свети Сериозник Ловчански! :) Момчето, вие сте отбор, който съществува насила и имате 8 автобуса публика - факт! Ако нещо се случи с Гриша Ганчев и Литекс потъва в небитието.
Знаеш ли какво ще ти кажа по въпроса за платеното писане - такива като теб, които имат болни фантазии и липса на широта на възприятита и видят някой, който пише каквото мисли и не се съобразява с мнението ви, веднага става платен! Я си прочети текста в началото и ми кажи, ако си на мястото на друг, дали не би намерил знаци за платено тролстване? Ама това си ти и по задание няма как да си платен, а?
Аз си изкарвам прехраната с писане и хората, които ме познават ще ти кажат, че не правя компромиси с истината. Това е и последното, което пиша по въпроса, защото не ми се занимава с разни параноидни шизофреници, които навсякъде виждат конспирации и скрити намерения. Ако си умен, ще разбереш. Ако не си - върви и се занимавай с теориите на конспирацията, пък може и някога да налучкаш нещо.

Виж какво,г-н писателю.Отбора на Ловеч винаги го е имало,без значение дали е бил Кърпачев,Осъм,Лекс или Литекс,със или без Г.Ганчев.Феновете на този отбор сме благодарни на Г.Ганчев,той е в основата Литекс да е шампион и носител на купата на България неведнъж.Никой не е вечен на тоя свят,дори и без Гришата тоя отбор ще го има.Дали ще се бори за титла,или ще се бори за оцеляване,или ще играе във Б или В група,за нас,феновете на отбора е без значение.Аз ходя на мачове на отбора когато той се казваше Осъм.
Дали съм платен?НЕ!Аз съм обикновен футболен запалянко.Не се занимавам с теории на конспирацията.Аз съм фен на Литекс,клуб който никога не се е обединявал или закривал кой да е фтболен клуб в България,за разлика от клуба от Панчарево.

п.п.Личи си,че си изкарваш хляба с писане.Лупи пари за заплати няма,ама за теб намира.Автобиография ли му пишеш?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 19 юни 2014 21:00

Кой е платен бе душици?Направиха едно видео преди 5 години на Дихонов, който дава пари на едни циганчета, които по принцип просят по улиците на Ловеч и веднага лепнахте прозвището платени фенове. Толкова сте смешни, че няма на къде, а и ако феновете на Литекс бяха платени нямаше да са толкова малко на мачовете най-вече навънка. Хората си плащат сами пътя и затова ходят по 20 човека, а не като някои други новоизлюпени да им плащат рейсовете и под заръка от заводите да ходят на мачове. Хайде стига сте писали глупости и вземете малко разумно да мислете, а не да мислете като фенове.

Как пък на мен никой не иска да ми плаща пътя и да ходя на мачовете на Литекс в Ловеч? Нито съм от Ловеч, нито имам някой близък там и като ходя на мачове винаги пътувам с някои приятели от София също фенове на Литекс и спим по хотелите и това всичко от нашите джобове.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 19 юни 2014 21:40

Те чорбарските фенове са тъпи и отгоре. За тези полягвания миналия сезон трябва да си заплатите да речем с футболисти :evil:

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 19 юни 2014 21:44

Селяни може да викате когато говорим разликата между нивото на градовете София-Ловеч. Но да викаш селяни при положение, че играеш на един порутен стадион, че плащаш когато ти падне, че чупиш, хвърляш бомби и правиш маймунски звуци. Еми ходи да се образоваш :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юни 2014 21:50

mod edit: Другият път си мери приказките

Върни се в “Литекс”