turb04 написа:angelco77 написа:turb04 написа:urkoto написа:Фенове на ЦСКА готвят подобаващо "посрещане" на ЛитексВъпреки, че по волята на жребия за новото футболно първенство ЦСКА ще гостува в Ловеч още в първия кръг, феновете на "червените" явно нямат търпение да се срещнат очи в очи с тима на Литекс по-рано.
Вече се готви организация за посещение от страна на фенове на ЦСКА на контролата между Литекс и македонския Хоризонт Турново. Тя ще се състои в събота следобед в София, на терена на комплекс "Царско село". От няколко дни именно Литекс и боса на ловчанлии Гриша Ганчев са припознати като най-пресните врагове в очите на червената фенска общност. Причината бе изтъкната дори в официално обръщение на клуба в собствената уеб страница.
Предлагам в тази тема да дискутираме какво точно са ни подготвили криворазбраните ултраси на ЦСКА. Дали ще е ново нахлуване на терена, дали ще е бой на футболисти, дали ще е целене с банани и маймунски скандирания? Предстои да видим в събота, но предлагам тук да дискутираме тази тема. Също така и да дискутираме факта, че всичко това на 99% ще се размине отново безнаказано от синьото БФС.
Брат, теб кой те знае, че да организира нещо срещу теб? Ти надали си интересен на привържениците на ЦСКА, но понеже е очевидно, че разсъждаването не ти е особено силна страна, да ти поясня - милото посрещане е за Косоко и Менди, както и за благодетеля ви. Литекс е симпатичен отбор и аз го харесвам, но никой не обича номера от типа "магистрални каки". Това е.
Стига ве смешник,стига се излага.И в червения ти подфорум ти го казаха-платен писач си.
Ами, ти не си ли? Според мен затова си тук, а? Или ти свети Сериозник Ловчански!Момчето, вие сте отбор, който съществува насила и имате 8 автобуса публика - факт! Ако нещо се случи с Гриша Ганчев и Литекс потъва в небитието.
Знаеш ли какво ще ти кажа по въпроса за платеното писане - такива като теб, които имат болни фантазии и липса на широта на възприятита и видят някой, който пише каквото мисли и не се съобразява с мнението ви, веднага става платен! Я си прочети текста в началото и ми кажи, ако си на мястото на друг, дали не би намерил знаци за платено тролстване? Ама това си ти и по задание няма как да си платен, а?
Аз си изкарвам прехраната с писане и хората, които ме познават ще ти кажат, че не правя компромиси с истината. Това е и последното, което пиша по въпроса, защото не ми се занимава с разни параноидни шизофреници, които навсякъде виждат конспирации и скрити намерения. Ако си умен, ще разбереш. Ако не си - върви и се занимавай с теориите на конспирацията, пък може и някога да налучкаш нещо.
Бе кат гледам вие сте по тия теории.