Наздраве момчета,аз също пия с вас,заедно победихме комунизма,а това което се случва с този лош отбор е повече от заслужено!
Наздраве на всички свободолюбиви чеда на бунта и протеста,демокрацията победи мракобесния комунизъм!
Да живее България!
НАЗДРАВЕ!
Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас 
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
lisynger написа:Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас
Да, а с хора като вас, които си седят вкъщи,само и само да не падне комунистическо-турското правителство и да му е спокойно, та белким ви вземел Гришата, България ще цъфне

lisynger написа:Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас
Виждал ли си си някога аватара? Лъхало му на хомосексуализъм, разбираш ли.
Какви, млади, амбициозни, образовани, остроумни, интелигентни, с европейско мислене и чувство за морал, готови да осъдят и порицаят всяка една ганьовска постъпка и силни обичащи и подкрепящи собствените си отбори ли?
Ами то затова такива хора като нас, вписващи се в горното определение напускат България и тук остават хора като вас. А такива квадратни кухи комунистически лейки ни докараха до настоящето положение. Лъхало на хомосексуализъм каза човека, привърженик на отбора, който е готов да влезе във всякакви нечистоплътни двойки, тройки, четворки и гнусни оргии само и само да си запази лиценза
Повръща ми се от такива индивиди като тебе, честно.
И оня другия образ, Сайгон. И онзи преди него. Бил съм селянин, комплексар и олигофрен моля ти се защото съм си обичал отбора и съм порицавал гнусните петолъчни пинизи, по същия начин по който порицавам андрешковските изпълнения и ганьовщината. Сега разбирам хората, които настояват за образователен ценз при провеждане на избори. То се е видяло, че друг начин да се оправи България няма, не и докато те определят нашето европейско бъдеще
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа: човек с 2 грама мозък в акъла
Чета и се чудя, как толкова изпростя и се изроди тоя народ... Не може да отричаш и да мразиш всичко. Все нещо трябва да уважаваш и да обичаш.Като фен на ЦСКА, не съм желал никога лошото на "Левски", винаги съм се отнасял с уважение към противника (не врага, както го насаждат медиите, защото това е спорт, а не война! ). Но има фенове, които не обичат - те обичат да мразят ! И мразят всичко! Заради такива "фенове" от агитките, престанах да ходя по мачове.
Към автора - "urkoto" - Ако искаш мрази майка си и баща си, че са те родили уродлив, не мрази друг!
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
- dreben23
- Контакти:
Левскарите са като чума, клонират се даже във форума на Литекс!
Все комунизма го отнася...
Хептем ви е ограничена мисловната дейност и тва си е...продължавайте в същия дух. Горкия комунизъм, кво ли го чака още да му изсипят капиталистите.
Урко, Гришата не го бройте повече за Литекс, ти не загря ли, че му е писнало от вас и си търси повод да се разкара от мириса на люляка на урковци като Ваше величество.
А и аз съм спокоен, той пак ще дойде в ЦСКА, обичам българската действителност- всичко е фурнаджийски лопати и си мени мнението през ден или два... в крайна сметка всичко се опира до хонорара.
Урко, Гришата не го бройте повече за Литекс, ти не загря ли, че му е писнало от вас и си търси повод да се разкара от мириса на люляка на урковци като Ваше величество.
А и аз съм спокоен, той пак ще дойде в ЦСКА, обичам българската действителност- всичко е фурнаджийски лопати и си мени мнението през ден или два... в крайна сметка всичко се опира до хонорара.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
urkoto написа:lisynger написа:Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас
Какви, млади, амбициозни, образовани, остроумни, интелигентни, с европейско мислене и чувство за морал, готови да осъдят и порицаят всяка една ганьовска постъпка и силни обичащи и подкрепящи собствените си отбори ли?
Ами то затова такива хора като нас, вписващи се в горното определение напускат България и тук остават хора като вас. А такива квадратни кухи комунистически лейки ни докараха до настоящето положение. Лъхало на хомосексуализъм каза човека, привърженик на отбора, който е готов да влезе във всякакви нечистоплътни двойки, тройки, четворки и гнусни оргии само и само да си запази лиценза![]()
Повръща ми се от такива индивиди като тебе, честно.
И оня другия образ, Сайгон. И онзи преди него. Бил съм селянин, комплексар и олигофрен моля ти се защото съм си обичал отбора и съм порицавал гнусните петолъчни пинизи, по същия начин по който порицавам андрешковските изпълнения и ганьовщината. Сега разбирам хората, които настояват за образователен ценз при провеждане на избори. То се е видяло, че друг начин да се оправи България няма, не и докато те определят нашето европейско бъдеще
А сега се напъни и обясни какво общо имат феновете на ЦСКА с далаверите на Гришата и лично аз ще пратя хора да те намерят и да ти връчат документ за образователен ценз, та да гласуваш и да оправиш България. И европейско бъдеще ще получиш аванта. Бре тоя народ, съвсем психяса, още 20 години преход и окончателно ще довърши нацията.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
А какви дни я чакат с хора като вас-готови да откраднат, да присвоят, да не платят, да унищожат, за да са те единствено добре, защото Господ така бил казал
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Drunken_Master
- Контакти:
Латекс вие колко точно фена имате бе ? Един автобус събира ли ? Даже незнам за къф чеп са направили и отделен форум за вас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".