Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Уникално много ми е кеф, вкл. и от журналистическите напъни

Мнениеот eelche » 26 юни 2013 12:47

Наздраве момчета,аз също пия с вас,заедно победихме комунизма,а това което се случва с този лош отбор е повече от заслужено!

Наздраве на всички свободолюбиви чеда на бунта и протеста,демокрацията победи мракобесния комунизъм!

Да живее България!

НАЗДРАВЕ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 26 юни 2013 12:54

Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас :(
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2013 13:00

lisynger написа:Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас :(

Да, а с хора като вас, които си седят вкъщи,само и само да не падне комунистическо-турското правителство и да му е спокойно, та белким ви вземел Гришата, България ще цъфне :lol: :lol: :lol: И с такива, които веднага са готови да вземат наготово чужди лицензи и подкрепят всякакви мафиотски схеми, само и само техният отбор да не плаща. ;) Не разбирате ли, че вие сте като БСП - обединихте всички срещу себе си с простотиите и далаверите си. Поне феновете на ЦСКА имахте шанса по форуми и в живота да се разграничите от тези далавери и схеми, вие обаче не,кефехте се как ще прецакате всички,само и само вие да сте добре. ;) Е, кои тогава са селяните, простаците и т.н. ?
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 юни 2013 13:06

lisynger написа:Мненията от тая тема лъхат на селяния,простащина и хомосексуализъм наистина България не я чакат добри дни с ''хора'' като вас :(

Виждал ли си си някога аватара? Лъхало му на хомосексуализъм, разбираш ли. :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 юни 2013 13:24

Какви, млади, амбициозни, образовани, остроумни, интелигентни, с европейско мислене и чувство за морал, готови да осъдят и порицаят всяка една ганьовска постъпка и силни обичащи и подкрепящи собствените си отбори ли?

Ами то затова такива хора като нас, вписващи се в горното определение напускат България и тук остават хора като вас. А такива квадратни кухи комунистически лейки ни докараха до настоящето положение. Лъхало на хомосексуализъм каза човека, привърженик на отбора, който е готов да влезе във всякакви нечистоплътни двойки, тройки, четворки и гнусни оргии само и само да си запази лиценза :evil:
Повръща ми се от такива индивиди като тебе, честно.

И оня другия образ, Сайгон. И онзи преди него. Бил съм селянин, комплексар и олигофрен моля ти се защото съм си обичал отбора и съм порицавал гнусните петолъчни пинизи, по същия начин по който порицавам андрешковските изпълнения и ганьовщината. Сега разбирам хората, които настояват за образователен ценз при провеждане на избори. То се е видяло, че друг начин да се оправи България няма, не и докато те определят нашето европейско бъдеще :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 юни 2013 13:29

urkoto написа: човек с 2 грама мозък в акъла

Чета и се чудя, как толкова изпростя и се изроди тоя народ... Не може да отричаш и да мразиш всичко. Все нещо трябва да уважаваш и да обичаш.Като фен на ЦСКА, не съм желал никога лошото на "Левски", винаги съм се отнасял с уважение към противника (не врага, както го насаждат медиите, защото това е спорт, а не война! ). Но има фенове, които не обичат - те обичат да мразят ! И мразят всичко! Заради такива "фенове" от агитките, престанах да ходя по мачове.

Към автора - "urkoto" - Ако искаш мрази майка си и баща си, че са те родили уродлив, не мрази друг!
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юни 2013 13:43

Левскарите са като чума, клонират се даже във форума на Литекс! :lol: :lol: :lol: Все комунизма го отнася... :mrgreen: Хептем ви е ограничена мисловната дейност и тва си е...продължавайте в същия дух. Горкия комунизъм, кво ли го чака още да му изсипят капиталистите. :lol:

Урко, Гришата не го бройте повече за Литекс, ти не загря ли, че му е писнало от вас и си търси повод да се разкара от мириса на люляка на урковци като Ваше величество. :mrgreen:

А и аз съм спокоен, той пак ще дойде в ЦСКА, обичам българската действителност- всичко е фурнаджийски лопати и си мени мнението през ден или два... в крайна сметка всичко се опира до хонорара. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 13:53

urkoto написа:

Какви, млади, амбициозни, образовани, остроумни, интелигентни, с европейско мислене и чувство за морал, готови да осъдят и порицаят всяка една ганьовска постъпка и силни обичащи и подкрепящи собствените си отбори ли?

Ами то затова такива хора като нас, вписващи се в горното определение напускат България и тук остават хора като вас. А такива квадратни кухи комунистически лейки ни докараха до настоящето положение. Лъхало на хомосексуализъм каза човека, привърженик на отбора, който е готов да влезе във всякакви нечистоплътни двойки, тройки, четворки и гнусни оргии само и само да си запази лиценза :evil:
Повръща ми се от такива индивиди като тебе, честно.

И оня другия образ, Сайгон. И онзи преди него. Бил съм селянин, комплексар и олигофрен моля ти се защото съм си обичал отбора и съм порицавал гнусните петолъчни пинизи, по същия начин по който порицавам андрешковските изпълнения и ганьовщината. Сега разбирам хората, които настояват за образователен ценз при провеждане на избори. То се е видяло, че друг начин да се оправи България няма, не и докато те определят нашето европейско бъдеще :|

А сега се напъни и обясни какво общо имат феновете на ЦСКА с далаверите на Гришата и лично аз ще пратя хора да те намерят и да ти връчат документ за образователен ценз, та да гласуваш и да оправиш България. И европейско бъдеще ще получиш аванта. Бре тоя народ, съвсем психяса, още 20 години преход и окончателно ще довърши нацията. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2013 18:46

А какви дни я чакат с хора като вас-готови да откраднат, да присвоят, да не платят, да унищожат, за да са те единствено добре, защото Господ така бил казал :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юни 2013 19:38

Латекс вие колко точно фена имате бе ? Един автобус събира ли ? Даже незнам за къф чеп са направили и отделен форум за вас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Литекс”