1982 написа:Да, проблем сте ..... ако се заиграе честно, може и да мръднем поне малко напред. Ама с тия циркове всеки мач ....
Къде мръднахте в Европа този сезон? Миналия? Там пак Левски ли ви пречи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1982 написа:Да, проблем сте ..... ако се заиграе честно, може и да мръднем поне малко напред. Ама с тия циркове всеки мач ....
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
onceMORT написа:1982 написа:Сега ти е забавно и остроумничиш, ама иде лятото и ЕКТ, а там ги няма Пастата и чики-рики, и пащ ще лееш горчиви сълзи, като лъсне истината за пореден път.
Тия "ощетените" ще ги видиш че ще постигнат по-лоши или еднакви резултати с "подпираните".
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
SobieskiVanilla написа:Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Само да вметна. Живея в Младост-2 в София. В същия квартал, няколко блока по-нагоре живее и Николай Йорданов. Тази година не съм го срещал, но лятото миналата година няколко пъти го виждах, и като изключим 2-3 пъти с ежедневно облекло, останалите пъти беше със сини футболни фланелки. Не мога да кажа, че подпира Левски заради фланелките, всеки да си вади сам изводи и предположения.
Офтопик: когато след един мач ЦСКА-Левски го засякох, и пуснах кучето след него, много бързо започна да върти педалите на велосипедаА то кучето - болонка
)
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
russia написа:onceMORT написа:1982 написа:Сега ти е забавно и остроумничиш, ама иде лятото и ЕКТ, а там ги няма Пастата и чики-рики, и пащ ще лееш горчиви сълзи, като лъсне истината за пореден път.
Тия "ощетените" ще ги видиш че ще постигнат по-лоши или еднакви резултати с "подпираните".
Само че има едно голямо "НО"! И то е, че "ощетените" може и хич да не стигнат до ЕКТ за разлика от "подпираните"! Нали тъй!
radewski написа:Tommi написа:radewski написа: и червен картон. МАЧА СВЪРШВА май?
За такова нарушение днес изгониха Сидуел от фулъм!!!
-
Да, и червен картон
Не съм го гледал, но хващам бас, че не е точно такова нарушение.Тук или е без картон или най-много жълт.
има го положението на фулъм в спортала. виж го. 95% е същото и директен червен. а фаула срещу манолев завършил отново с червен картон е 90% подобен на фаула на мулдер срещу ваюши. не се заяждам просто в нормалните първенства за такива секири хората гонят директно. затова като излезем в европа и ни гонят футболистите. справка бандаловски. за него в БГ и жълт може да няма за влизането му срещу дания. тия неща трябва да се изчистят.иначе сме обречени в европа. напоследък особенно се следи опасната игра!
radewski написа:
има го положението на фулъм в спортала. виж го. 95% е същото и директен червен. а фаула срещу манолев завършил отново с червен картон е 90% подобен на фаула на мулдер срещу ваюши. не се заяждам просто в нормалните първенства за такива секири хората гонят директно. затова като излезем в европа и ни гонят футболистите. справка бандаловски. за него в БГ и жълт може да няма за влизането му срещу дания. тия неща трябва да се изчистят.иначе сме обречени в европа. напоследък особенно се следи опасната игра!
mertezaker написа:Защо спорите??? Пожелавам от все сърце Левски да станат шампиони, после Господ да им е на помощ...
Show Must Go On написа:Абе левскарчетата трябва да лижат на Ивчо Тонев краката (да не казвам нещо по...). Човека си им каза - "има си други начини да станем шампиони и ще станем".
Сега, който не вярва - вече може да помисли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта