Това чуждо на традициите на Българския футбол име ,Литекс...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Lit3x
Контакти:

Re: Това чуждо на традициите на Българския футбол име ,Литекс...

Мнениеот Lit3x » 02 апр 2008 21:12

Хайде спокойно:)Случват се и такива неща:)Може да е маничък още и затова да се учи да псува:)

litex_go
Контакти:

Мнениеот litex_go » 03 апр 2008 00:05

last_thracian написа:Да ти кажа, доводите не са убедителни. Какво значи "известен с това име в европейските турнири"?! С огромните си успехи?! От европейска гледна точка вашия отбор е меко казано скромен и никой няма да пририта ако си смените името. Значи отбор с името "Ганчев" ми звучи по-смислено и по естетически издържано от "Литекс", поне на Български. И сега да ти кажа....повдигнах темата не за да ви дразня а защото мисля ,че е нужна дискусия по въпроса и ,че заслужавате по-хубаво име.

Ами пич ти сам си си виновен името на Литекс не било естетически добро. А нека да коментираме името на ЦСКА колко е естетически добро. Ще коментираш ли точно и ясно дали името на червения клуб е добро.

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 03 апр 2008 00:21

Става дума за някакъв склад за едни малки лукчета:)

litex_go
Контакти:

Мнениеот litex_go » 03 апр 2008 00:34

last_thracian написа:Дай малко да коментираме иметo на говеждо-чорбарската мръсна сган. Говедата носят името на велик революционер при това мъртъв. Цяла Европа му се смя точно заради това и стадиона където играе. А на чорбарите каква естетика има там е направо смях от всякъде. йде оди се занимавай с твоето отбопрче там де да знам какъв си тъпо говедо или тъпо чорбе.

Ей ,Примитив/Litex_go/...Псува ме в писмо, изказваш се не подготвен за "велики революционери при това мъртви"-ум да ти зайде от такава мисъл и такъв изказ!!!! В Милано живял, не бачкал ,както другите българи там ,като роби/това са твоите думи/...Всичко ти прощавам, но да обиждаш българчетата в чужбина, това никога!!! Да беше възприел нещо от културата на италянския народ бе елемент такъв !!! Или от тука, от изказалите се други фенове на вашия отбор по тази тема !!! Личи си ,че всички бяха обидени от темата , но все пак не прекрачиха границата на възпитанието...[/quote]

Кажи де как ти се струва името на червенте от народна армия. Да направим и една дискусия и да сменим пълното име и на ПСВ. Май само се чудиш как да се заяждаш с хората но аз спирам вече. Умните хора само гледат и тайно се присмиват на хората които само идиотщини могат да измислят. Ники Александров ние половин България е зад теб нали това го беше казал ти.

hoult

Мнениеот hoult » 03 апр 2008 00:47

last_thracian написа:Какво се правите на ощипани девойки бе??? Имената на отборите изразяват или някаква общо- приета идея ,или носят имената на национален герой, или на общо- приета институция или...А вашето име..."Лимонен Текстил" или можеби - "Литературен Експрес"...Вместо да ми се сърдите ,почнете дискусия във вашия град за преименуването на отбора си...Добър отбор, но с това "промишлено" име просто сте дърво без корен...

[b]А я се огледай на запад и ми кажи кой отбор носи името на национален герой или на някаква институция. Само тука в България сме приели тази простотия да си кръстим отборите на национални герои и държавни институции. А тази идея отборът да е кръстен на иметоа на фирма Литекс е не само на Ганчев, а на още над 5000 души които работят там. Много са ти скапани доводите и сега просто се дразниш защото нямаш възможност да си измъкниш от глупоста си.[/b]

hoult

Мнениеот hoult » 03 апр 2008 00:56

МОЛБА ДО last_thracian

Бих се радвал ако спреш да се занимаваш с името на нашия любим отбор и да си гледаш вече твоя отбор от "Борисовата градина". Мисля че и там може да се проведе дискусия да ли е естетчески добро името но няма да стигна до там.

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 03 апр 2008 10:39

Поогледах се на запад и все така ,докато стигнах пак до България. Препоръчвам ви този сайт: http://www.liblib.cn/, като е добре да го отваряте с Mozilla Firefox. Там ще видите много отбори по света с абревиатури, които означават име на институция или просто съкратено дълго име. Има много отбори, които носят имена на герои макар и "умрели", както се изразява онова момченце. Аз на "живи" герои не успях да намеря наименовани отбори...Може би само беларуският тим: Б.А.Т.Е. Борисов...Вероятно хората са впечатлени от възхода на бат Бойко, а той си е жив и ей на ето ти прецедент... Сега трябва да очакваме ф.к. "Путин" или нещо такова....Шегичка! Надявам се да харесате този сайт. Има инфо за много отбори по света. Е, сега може Litex_go или hoult да не разпознаят някое друго име на "умрял" герой/то си е въпрос на обща култура и знание на езици/, но това не е болка за умиране. Поне с абревиатурите ще се справят. Има отбори с абревиатури, колкото си искат...
Имената на отборите са въпрос на местни традиции и култура. У нас е прието да си кръщаваме отборите и на герои от национално значение/макар и "умрели".../и трябва да приемем това. Мисля ,че много хора разбраха,защо повдигнах тази тема...
thracian

hoult

Мнениеот hoult » 03 апр 2008 10:50

last_thracian написа:Поогледах се на запад и все така ,докато стигнах пак до България. Препоръчвам ви този сайт: http://www.liblib.cn/, като е добре да го отваряте с Mozilla Firefox. Там ще видите много отбори по света с абревиатури, които означават име на институция или просто съкратено дълго име. Има много отбори, които носят имена на герои макар и "умрели", както се изразява онова момченце. Аз на "живи" герои не успях да намеря наименовани отбори...Може би само беларуският тим: Б.А.Т.Е. Борисов...Вероятно хората са впечатлени от възхода на бат Бойко, а той си е жив и ей на ето ти прецедент... Сега трябва да очакваме ф.к. "Путин" или нещо такова....Шегичка! Надявам се да харесате този сайт. Има инфо за много отбори по света. Е, сега може Litex_go или hoult да не разпознаят някое друго име на "умрял" герой/то си е въпрос на обща култура и знание на езици/, но това не е болка за умиране. Поне с абревиатурите ще се справят. Има отбори с абревиатури, колкото си искат...
Имената на отборите са въпрос на местни традиции и култура. У нас е прието да си кръщаваме отборите и на герои от национално значение/макар и "умрели".../и трябва да приемем това. Мисля ,че много хора разбраха,защо повдигнах тази тема...

Ох много се оплете и ти вече не знаеш какво да пишеш. Айде отиди да си пишеш в форумчето на твоето червено клубче и не се занимавай с другите. И добре кажи ми значи ПСВ или както е известен клубът като Филипс спортни профсъюзи може , а ние не. Доста ти е двулично мнението ти и май нещо се заплете доста. А и в Ловеч Литекс е традиция Ганчев и компания първо изчакаха да направят авторитет на сериозни хора и после поеха клубът. И ми отговори като те питам за ПСВ защо заобикаляш нещата

Потребителски аватар
last_thracian
Контакти:

Мнениеот last_thracian » 03 апр 2008 20:36

Аз мисля ,че си свърших работата. Поставих според мен един наистина важен въпрос, който стана най разисквания във вашия форум. Моля да ме извините ако съм засегнал някого. И понеже аз отворих тази тема, моля модератора да я изтрие.
Желая успех на вашия тим!
Последна промяна от last_thracian на 03 апр 2008 21:20, променено общо 2 пъти.
thracian

veteran
Контакти:

Мнениеот veteran » 03 апр 2008 21:01

Крайно време беше да се махнеш
А в сайта който си дал можеш да видиш под логото на Панатинайкос ...от коя държава са го праснали :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Литекс”