Изхвърлиха Литекс от "А" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Achtung_Juden
Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група
Оловото демонстрира раздвоение, та чак и разтроение на личността след мача. И накрая накзаха Трифон Попов
Тотален цирк дирижиран от нашмърканото джудже.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
-
Bradat-brat
- Контакти:
"Човек, ти си луд. " Тук позна! Браво на теб! И нямаше начин да сгрешиш, защото освен луди, други не останаха тук. А, забравих любимите ти мутри, на които вие - нормалните, по цял ден лижете топките. Да Ви е сладко!
-
Achtung_Juden
Mи не съм сгрешил, наистина си луд. Тия глупости дето ги написа прочете ли си ги? Прочети ги и ще дойдеш на моето.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
Сини мой душички, гризе ли ви съвестта, че заради вас изхвърлиха 3 отбора от елита

ПП Следва №4... знам кой ще бъде, но няма да го обявявам.
- batmanlevski
- Контакти:
не случайно цска са наричани отбора на властта, още преди да стане цирка с Литекс Пламен Марков се изпусна и каза,че очаква няколко силни играчи да преминат в отбора от нова година, вече дори са известни имената на тези които ще преминат от Ловеч в цска, нищо не се губи само сменя своя притежател
но Бойко мълчи,министъра на спорта също , на тях им е изгодно , нали се отнася за тяхното отборче,отборчето на Ганчев и капиталистите !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа:не случайно цска са наричани отбора на властта, още преди да стане цирка с Литекс Пламен Марков се изпусна и каза,че очаква няколко силни играчи да преминат в отбора от нова година, вече дори са известни имената на тези които ще преминат от Ловеч в цска, нищо не се губи само сменя своя притежателно Бойко мълчи,министъра на спорта също , на тях им е изгодно , нали се отнася за тяхното отборче,отборчето на Ганчев и капиталистите !
Чакай малко бе Шумахер, отбора на властта? Ако ние бяхме отбора на властта нямаше да имаме 60 милиона задължения натрупани за 8 години
Teo написа:Сини мой душички, гризе ли ви съвестта, че заради вас изхвърлиха 3 отбора от елита![]()
Заради нас? 3 отбора? Май отрано си почнал да пиеш. За това, че ни подпряха срещу Литекс ме е срам, обаче да обвиняваш Левски, при положение, че техен човек излезе на терена и прибра смешното си тимче - е това няма как да ми го вмениш! Продължавай да поркаш шльокавица. Наздраве!
Teo написа:batmanlevski написа:не случайно цска са наричани отбора на властта, още преди да стане цирка с Литекс Пламен Марков се изпусна и каза,че очаква няколко силни играчи да преминат в отбора от нова година, вече дори са известни имената на тези които ще преминат от Ловеч в цска, нищо не се губи само сменя своя притежателно Бойко мълчи,министъра на спорта също , на тях им е изгодно , нали се отнася за тяхното отборче,отборчето на Ганчев и капиталистите !
Чакай малко бе Шумахер, отбора на властта? Ако ние бяхме отбора на властта нямаше да имаме 60 милиона задължения натрупани за 8 години
Ми що някой друг отбор няма такива дългове, а сте само вие? М? Дай да чуем обяснението ти.
Последна промяна от Nuke на 17 дек 2015 13:02, променено общо 1 път.
Teo написа:Сини мой душички, гризе ли ви съвестта, че заради вас изхвърлиха 3 отбора от елита![]()
Пак си объркал бащиното си мляко с ракията...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Nuke написа:Teo написа:batmanlevski написа:не случайно цска са наричани отбора на властта, още преди да стане цирка с Литекс Пламен Марков се изпусна и каза,че очаква няколко силни играчи да преминат в отбора от нова година, вече дори са известни имената на тези които ще преминат от Ловеч в цска, нищо не се губи само сменя своя притежателно Бойко мълчи,министъра на спорта също , на тях им е изгодно , нали се отнася за тяхното отборче,отборчето на Ганчев и капиталистите !
Ми що някой друг отбор няма такива дългове, а сте само вие? М? Дай да чуем обяснението ти.
Защото от зимата на 2006 година се води целенасочена война срещу най-успелия футболен клуб в България. Случайно ли е идването на Митал + Лупи по времето на тройната коалиция? Кремиковци? След това по най-наглия начин ни взеха лиценза, 2009 година кмета на София по онова време докара сметаджиите от Перник в ЦСКА София с една единствена идея, трупане на дългове без разплащане! След това все тая... 2013-2015 ние си бяхме в несъстоятелност, но просто магиите на Лупи ни държаха на повърхността, докато той си оправя проблемите с източването на кремиковци!Имам съмнения, че тука има пръст и синята олигархия периода 2009-2013.
@ Няма случайни неща тука... всичко е последователно, трябва да се вникне в нещата... навързано е като черва