Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 00:24

alexdb написа:
Cicero написа:Не, защото ще трябва да анулират служебната победа на Левски, а от Лудогорец ще изгубят само една точка за равния предния кръг! Това не е в интерес на #КОЙ, баш-тата на де що има съдия в България.

Преди да пишеш глупости чети правилата и наредбите. Минало е повече от половината първенство така че оттук до края като изритат Литекс ще се присъжда служебна победа за другия отбор. Така че пак червените мераци не се сбъдват. Абе много просто нещо сте вие розовите :)

Те пред правилниците на БФС не отговарят, директно УЕФА се занимава с тях :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 дек 2015 00:24

hazard10 написа:Крайно време време е тия боклуци да отидат при другите утайки! Жужето като се нашмърка, да ги пуска да му ритат на поляната пред къщата в Микре, да ги обединява, слива а кат се нашмърка повече, да ги разформирова пак, и после пак отново! :) Такава е съдбата на отрепките на просто. Едните са са отрепки и подлоги на комунизма а другите на посткомунизма! Честито на печелившите! Микренския гном е прекалил с дозата тази вечер и прасюнгерите го усетиха в сфинктерите си! :)

То той вече няма какво да слива. Кат ги изритат футболистите си заминават и той остава с един празен клуб

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 дек 2015 00:29

Пичове, не знам дали се зададе тук най-логичният въпрос - защо играчите на "Литекс" бяха толкова изнервени? Само заради дадения жълт вместо червен картон на Минев? Едва ли? Футболистите на "Левски" отпаднаха от Купата, много неясноти в клуба и отбора, слаба форма и невъзможност за реализиране на иначе много положения труд - да, "сините" нормално да са изнервени. Ами "оранжевите"? Двата червени картона и съответно дадената дузпа дойдоха точно заради и в следствие нервността им, а не обратното. На мен някой като Бедоя ако ми се изрепчи докато му водя в резултата и след като зверски съм го отстранил от друг турнир оня ден, само ехидно ще му се изсмея в лицето, за да гледам още по-голям цирк от него. Обаче вместо да са спокойни, че отстраниха съперника си 3 дни по-рано, а сега пак водят и няма абсолютно никакви изгледи да загубят, те нервни. Ами, никой не им е виновен.
Стойчо Стоилов пък можеше да изчака изпълнението на дузпата, която "Левски" почти сигурно щяха да изтърват, имайки предвид колко минути не могат да уцелят противникова врата. След това на полувремето да изгледа спорните ситуации и евентуално да забрани на отбора си да излиза за второ полувреме. Това е нормалната реакция минута преди края на полувремето, дори за изнервен шеф, който знае наказанието по правилник за изваждане на отбор от мач. Освен ако не знае също и че правилникът не важи за неговия отбор. Или...
... Освен и ако не се случва нещо задкулисно с "оранжевия" тим, но това значи, че представлението тази вечер е било доста добре режисирано и изиграно.
Времето ще покаже.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 дек 2015 00:32

DrAvalanche написа:
Бившият международен съдия и настоящ административен директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов коментира скандалния мач между Литекс и Левски.

"Георги Йорданов абсолютно правилно свири дузпа в полза на Левски и изгони Рафаел Перес от Литекс в ситуацията в 45-ата минута, която после доведе до прекратяване на мача", коментира Узунов.

Кумът на Христо Стоичков отказа да анализира останалите спорни ситуации през първото полувреме с аргумента, че започнал да гледа дербито на ХХ кръг едва след 20-ата минута при резултат 0:1.

"Началото на мача ме завари на една сбирка, която продължава и в момента, и по тази причина не успях да видя дори повторенията на останалите спорни ситуации, които разбрах, че е имало в началото на двубоя - добави Узунов. - Но за случилото се в 45-ата минута категорично заставам зад решенията на Георги Йорданов - те са безупречни!".

Дългогодишният №1 сред футболните арбитри у нас допълни, че няма никакво намерение да става адвокат на Георги Йорданов, като продължи:

"За тенденция при Йорданов и дума не може да става. За мен той е сред топ реферите в момента по българските футболни терени заедно със Станислав Тодоров, Георги Кабаков, Ивайло Стоянов, Цветан Кръстев и Николай Йорданов. Освен това не е и от т.нар. фамилни рефери от първо, второ или трето поколение, с които в последно време се напълни родната ни съдийска колегия".
Хайде феновете на аматьорските отбори да се поуспокоят малко

Кой е отричал това, което е казал Узунов?
Иначе тактично е избягал от камъчето, което обърна каруцата, а именно простотията на Минев, провокацията на Бедоя и различни аршин в тези ситуации.
Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 13 дек 2015 00:34

alexdb написа:
djd написа:
PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Аз не съм го гледал, но в наредбата всичко си пише.
Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.

То ти подобни локуми разтягаше май като ЦСКА-то нямаше да го гонят и да го наритат в долните дивизии.
Много си в грешка розов. Играчите няма да бъдат наказани, а от момента на налагане на наказание на клуба - вадене от първенството те стават свободни агенти, поради неизпълнение на ангажиментите по договора им от страна на клуба. Така че Микренския си няма представа как сам си го начука и то до сливиците :) А най-ми е кеф в случая, че дисциплинарния правилник беше променен по този начин заради Томето Лафчис когато извади Левски от финала за купата срещу Славия и БФС-то видяха, че там има дупка, та я запълниха :)

Саше, седни си, не си подготвен.
Неизпълнение ще има, ако не им плащат заплатите или ако си загубят професионалния статут и пак не им плащат заплатите.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 13 дек 2015 00:36

alexdb написа:
PFC Litex написа:
Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Боримиров си понесе заслуженото наказание - 1 година забрана да посещава спортни мероприятия и солидна глоба, защото нарита един цървул, който псуваше съдията. ;) И вие ще си понесете наказанието. Селяни бяхте, селяни сте и селяни ще си останете, след като се оставяте на едно мутренско джудже да ви е*ава както си иска. :lol: И най-малко "Левски" ви е виновен за това - кой каквото си го направи, друг никой не може да му го направи. ;) "Трето полувреме" по БНТ можеш да си го запишеш и да си го гледаш и слушаш, блеейки унесен в сладки мечти. Правилникът е категоричен! Трябва да ви извадят! А дали "Литекс" ще прави компания на "Гигант" - Белене или на "Ботев" - Козлодуй, или пък ще консумирате оранжево-червената любов с красноармейците като "Цицекс", мен лично хич, ама хич не ме интересува. "Живей и остави и другите също да живеят". Лека нощ! :)

Правилника е наистина ясен, но тук много юристи, а ако ми покажеш, къде оправдавам действията на Стоилов тогава ми разтягай тези теории и т.н.

Не съм чул някой юрист да твърди нещо различно от това, което е очевидно разписано. При напускане на терена на единия отбор клуба се вади от първенството. Има изключение за футболистите, ако са накарани да напуснат терена от президента на клуба или др. служебно лице. Тогава те отървават наказанието. По ясно от това здраве - правете разлика между клуб и футболисти. Футболистите живи и здрави след изваждането на клуба от първенството автоматично стават свободни агенти и ще се пръснат из другите отбори или в чужбина. Единственият неясен въпрос е какво става с клуба и откъде ще продължи - от Б група и ще се води служебно изпаднал ако успее да вземе лиценз или от окръжните групи. Мисля, че по-логичното е да мине за служебно изпаднал, а последния да играе бараж за оставане в А група. Но да видим. Мисля, че с този отбор има някакъв много голям проблем и микренеца всячески се опитва да се отърве от него по един или друг начин. То ще си покаже скоро.

НАЛИ СПОРЕХТЕ С МЕН И ДРУГИ "КОМУНИСТИ", КОЛКО СМЕ ТЪПИ?!??!?
Е, ЯВНО И ШЕФА НА КОМИСИЯТА Е ТЪП, ЗАЩОТО ТОКУ-ЩО ПО "Спортна треска" БНТ ХД ЗАЯВИ ЧЕ САМО СТОЙЧО СТОИЛОВ ГО ОТНАСЯ!
ВСЯКА АЛИНЕЯ СИ Е САМА ЗА СЕБЕ СИ! ТРИ ПЪТИ ВИ ГО НАПИСАХ САМО АЗ, АМА ВИЕ -ЛЕВСКАРИТЕ НАЛИ СТЕ АДВОКАТИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ И Т.Н. ВСЕ ОСМОКЛАСНИЦИ КАТО ИДОЛЪТ СИ ГОНЗО!

"ЛЕВСКИ В Б ГРУПА!" председателят на Съдийската комисия към БФС Георги Камишев

П.П. ЧЕТЕТЕ И ПЛАЧЕТЕ! ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ЗА 3-ТО НАРУШЕНИЕ(В ЛОВЕЧ), А НА ГЕРЕНА ВИ Е 4-ТО НАРУШЕНИЕ!!!!
НЕ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ, АМИ ЩЕ РЕВЕТЕ НА ДЕРБИТО ДОГОДИНА, ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ НА АРМИЯТА!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 дек 2015 00:37

PFC Litex написа:Кой е отричал това, което е казал Узунов?
Иначе тактично е избягал от камъчето, което обърна каруцата, а именно простотията на Минев, провокацията на Бедоя и различни аршин в тези ситуации.

Простотията на Минев си я знаем. Но за един жълт, вместо червен картон, и един повишен тон на Бедоя ли рискувате изваждане от групата. Повтарям, не 500-1000 лева глоба, а изваждане от групата. Малко странно поведение, не мислиш ли? Ако ще и 5 дузпи в полза на "Левски" да беше дал съдията.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 13 дек 2015 00:40

gzagorov написа:Пичове, не знам дали се зададе тук най-логичният въпрос - защо играчите на "Литекс" бяха толкова изнервени? Само заради дадения жълт вместо червен картон на Минев? Едва ли? Футболистите на "Левски" отпаднаха от Купата, много неясноти в клуба и отбора, слаба форма и невъзможност за реализиране на иначе много положения труд - да, "сините" нормално да са изнервени. Ами "оранжевите"? Двата червени картона и съответно дадената дузпа дойдоха точно заради и в следствие нервността им, а не обратното. На мен някой като Бедоя ако ми се изрепчи докато му водя в резултата и след като зверски съм го отстранил от друг турнир оня ден, само ехидно ще му се изсмея в лицето, за да гледам още по-голям цирк от него. Обаче вместо да са спокойни, че отстраниха съперника си 3 дни по-рано, а сега пак водят и няма абсолютно никакви изгледи да загубят, те нервни. Ами, никой не им е виновен.
Стойчо Стоилов пък можеше да изчака изпълнението на дузпата, която "Левски" почти сигурно щяха да изтърват, имайки предвид колко минути не могат да уцелят противникова врата. След това на полувремето да изгледа спорните ситуации и евентуално да забрани на отбора си да излиза за второ полувреме. Това е нормалната реакция минута преди края на полувремето, дори за изнервен шеф, който знае наказанието по правилник за изваждане на отбор от мач. Освен ако не знае също и че правилникът не важи за неговия отбор. Или...
... Освен и ако не се случва нещо задкулисно с "оранжевия" тим, но това значи, че представлението тази вечер е било доста добре режисирано и изиграно.
Времето ще покаже.

Точно така , та те 5 минути се разправяха за кристалният червен картон ... ако всичко е било на нерви онзи щеше да ги изкара на мига а не да чака да се успокоят нещата преди Роман да бие дузпата .
Пълен селски цирк ... лошото е , че го направиха на наш гръб !!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 дек 2015 00:41

Onze_dOr написа:НАЛИ СПОРЕХТЕ С МЕН И ДРУГИ "КОМУНИСТИ", КОЛКО СМЕ ТЪПИ?!??!?
Е, ЯВНО И ШЕФА НА КОМИСИЯТА Е ТЪП, ЗАЩОТО ТОКУ-ЩО ПО "Спортна треска" БНТ ХД ЗАЯВИ ЧЕ САМО СТОЙЧО СТОИЛОВ ГО ОТНАСЯ!
ВСЯКА АЛИНЕЯ СИ Е САМА ЗА СЕБЕ СИ! ТРИ ПЪТИ ВИ ГО НАПИСАХ САМО АЗ, АМА ВИЕ -ЛЕВСКАРИТЕ НАЛИ СТЕ АДВОКАТИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ И Т.Н. ВСЕ ОСМОКЛАСНИЦИ КАТО ИДОЛЪТ СИ ГОНЗО!

"ЛЕВСКИ В Б ГРУПА!" председателят на Съдийската комисия към БФС Георги Камишев

П.П. ЧЕТЕТЕ И ПЛАЧЕТЕ! ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ ЗА 3-ТО НАРУШЕНИЕ(В ЛОВЕЧ), А НА ГЕРЕНА ВИ Е 4-ТО НАРУШЕНИЕ!!!!
НЕ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛЯТ, АМИ ЩЕ РЕВЕТЕ НА ДЕРБИТО ДОГОДИНА, ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ НА АРМИЯТА!

Намали малко тона!
ОК, и коя точно алинея отменя първа, която гласи, че отборът трябва да бъде изваден от групата? Точка 5 отменя наказанието на играчите по т.1. Не е предвиден случай , обаче, при който клубът да не бъде изваден от групата.
Сега, ако отговорните органи пак четат правилника както дяволът Евангелието, това е друг въпрос :!:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 00:43

Аз като слушам Петрович, човека е в шок, той не спори за съдийските отсъждания, обаче специалиста Ганчев заръчал да ги извади :roll:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Литекс”