БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: БФС ПОТВЪРДИ: Литекс аут от А група!

Мнениеот NOMER14 » 23 яну 2016 08:53

Демба_Ба написа:За Пеевски и Боко е по-важно да съсипят микренеца и да му вземат бизнеса,и въобще не им дреме дали Левски ще е шампион...ама така както върви-първо Цветан Василев,сега Гриша Ганчев е на дузпата,след него нищо чудно да дойде ред и на Домуса.Тея нема да се спрат докато не заграбят всичко в тая държавица нещастна.... :lol:

Дано...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 фев 2016 22:29

Литекс внесе жалбата си в КАС

Литекс е внесъл вече своята жалба в Спортния Арбитражен Съд в Лозана, относно изваждането на тима от А група, съобщи Нова телевизия.

В понеделник същият ход ще предприеме и Левски по казуса с анулираните резултати на "оранжевите" от есенния полусезон.

От ръководството на Левски са платили необходимата такса и подготвят нужната документация, която трябва да стигне до Арбитражния съд в Лозана, който ще разгледа претенциите на клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2016 22:49

paceto написа:Литекс внесе жалбата си в КАС

Литекс е внесъл вече своята жалба в Спортния Арбитражен Съд в Лозана, относно изваждането на тима от А група, съобщи Нова телевизия.

В понеделник същият ход ще предприеме и Левски по казуса с анулираните резултати на "оранжевите" от есенния полусезон.

От ръководството на Левски са платили необходимата такса и подготвят нужната документация, която трябва да стигне до Арбитражния съд в Лозана, който ще разгледа претенциите на клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Ако имам възможност лично, бих уважил жалбата на Литекс и не бих уважил тази на Левски, а ако трябва да съм сериозен-Литекс постъпват много нагло :evil: Не може да минеш на червен светофар, с превишена скорост, и да обясниш, че го правиш като протест срещу дупките по пътищата и затова не трябва да те наказват.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 фев 2016 09:27

Кашчей написа:

Ако имам възможност лично, бих уважил жалбата на Литекс и не бих уважил тази на Левски, а ако трябва да съм сериозен-Литекс постъпват много нагло :evil: Не може да минеш на червен светофар, с превишена скорост, и да обясниш, че го правиш като протест срещу дупките по пътищата и затова не трябва да те наказват.

Ми те и нагло ше им отговорят.В смисъл:уот дъ фак...или ар ю фак уит ми... :P
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 фев 2016 15:42

Кашчей написа:

Не можеш да разбереш ! Литекс не спорят срещу това, че трябва да бъдат наказани а срещу това, че трябва да бъдат извадени от първенството ! Такова правило съществува само в България, написано от някой на две ракии в БФС !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2016 16:12

Reckless написа:
Кашчей написа:

Не можеш да разбереш ! Литекс не спорят срещу това, че трябва да бъдат наказани а срещу това, че трябва да бъдат извадени от първенството ! Такова правило съществува само в България, написано от някой на две ракии в БФС !

Може да е тъпо, но е правило и трябва да се спазва. Да са мислили преди да вадят отбора по време на мач, или ти искаш по време на сезона да бъде написано специално правило, че ако "Литекс" прекрати мач, то той трябва да бъде глобен, а не ваден от групата?! Аз не съм чел дисциплинарните правилници на чужди федерации, но всеки сам си решава какво да вкара като нарушение и наказание. Любопитно ми е на каква основа ви стъпва обжалването в Лозана, защото съм убеден, че от там ще се поинтересуват какво гласят вътрешните правилници на БФС за такива случаи :roll:

ПП- В нашата фирма пушенето на работното място е абсолютно забранено и всеки го прави на свой риск-ако шефът го хване глобата в размер на 5% му е сигурна, ако не е нов и му е за първи път. За някои това е тъпо правило, но е въведено от този, който има право да го въведе и следи да се спазва.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 фев 2016 22:51

Кашчей написа:ПП- В нашата фирма пушенето на работното място е абсолютно забранено и всеки го прави на свой риск-ако шефът го хване глобата в размер на 5% му е сигурна, ако не е нов и му е за първи път. За някои това е тъпо правило, но е въведено от този, който има право да го въведе и следи да се спазва.

Само погледни в едно изречение, колко пъти си противоречиш :lol:
Между другото правиш ли разлика между глоба и уволнен, то ест за един фас да бъдеш уволнен от работа, нищо, че си от един основните двигатели на фирмата?

За месец и половина се начетох на уникално тъпи примери.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2016 08:27

PFC Litex написа:
Кашчей написа:ПП- В нашата фирма пушенето на работното място е абсолютно забранено и всеки го прави на свой риск-ако шефът го хване глобата в размер на 5% му е сигурна, ако не е нов и му е за първи път. За някои това е тъпо правило, но е въведено от този, който има право да го въведе и следи да се спазва.

Само погледни в едно изречение, колко пъти си противоречиш :lol:
Между другото правиш ли разлика между глоба и уволнен, то ест за един фас да бъдеш уволнен от работа, нищо, че си от един основните двигатели на фирмата?

За месец и половина се начетох на уникално тъпи примери.

Примерът е за спазването на правилата, а не за уволняването на основен двигател и да, шефът уволни основен работник, защото оня много си повярва. Тъпото при вас е не правилото, а че си повярвахте, че сте нещо повече от него и ще ви се размине. Още по-тъпото е ръководните ви фактори, които трябва да са запознати с евентуалните последствия от такова действие, да го извършат, а след това да си обжалват наказанието и да обясняват, че понеже, обаче, защото...
А най-тъпото е, че у нас това, да не се спазват правилата, е всъщност основно правило!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 фев 2016 13:29

Я сега кажи, каква е разликата между нов и правилата, че новия ако го хванат дам у се размине, то правилата не важат ли еднакво за нови и стари?
То ест Литекс е стария издънил се е и е изхвърлен от групата.
Монтана е нов отбор в групата, напуснали са стадиона и няма да ги изхвърлят, понеже са нови.

Ей това имам впредвид, на какви глупости се начетох, но щом така ви харесва продължавайте в същия дух.

Понеже някъде го прочетох, но не помня къде.
Жалбата ни ще бъде разгледа и ще се изкажат по казуса до рестарта на шампионата
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2016 16:30

PFC Litex написа:Я сега кажи, каква е разликата между нов и правилата, че новия ако го хванат дам у се размине, то правилата не важат ли еднакво за нови и стари?
То ест Литекс е стария издънил се е и е изхвърлен от групата.
Монтана е нов отбор в групата, напуснали са стадиона и няма да ги изхвърлят, понеже са нови.

Ей това имам впредвид, на какви глупости се начетох, но щом така ви харесва продължавайте в същия дух.

Понеже някъде го прочетох, но не помня къде.
Жалбата ни ще бъде разгледа и ще се изкажат по казуса до рестарта на шампионата

Нещата са съвсем различни, но е дълго за обяснение, след като не искаш да разбереш. Само ще ти намекна, че забраната при нас не е написана на хартия и никой не те запознава с нея официално, нарушава се редовно и е за сметка на нарушителя, докато е непростимо ръководството на един елитен ФК да не е запознато с правилниците на БФС и Наредбата за провеждане на първенствата и турнирите за съответния сезон. Последствията отново са за нарушителя, но той (във вашия случай) смята, че е неправилно наказан, нищо че нещата са записани пределно ясно и нарушението е извършено напълно съзнателно!

ПП- Приемам забележката за неправилно посочен пример, защото аз не уточних всичко в детайли.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Литекс”