Честно казано всичко започва от изцепката на Литекс. Тя едва ли е дело на Домуса.
Изхвърлянето на Литекс е според правилника, там де факто ако е натиснал да стане дори е играл по устав и е бил прав, правилата са за да се спазват.
Ако е повлиял някъде е било именно в искането за анулиране на точките. Но първо, правилника е така написан, че е възможно да се направи така да се каже законно, второ - това нямаше да го бъде без изцепката на Литекс.
Като цяло смятам, че просто имаме "двама се карат, трети печели". Литекс си замина и за чао пак ни го заби, тоя път без да ни вкарва голове.
Не виждам причина да правим трагедия от анулирането на резултатите. Аз не мисля (както и много левскари впрочем), че имахме шанс за титлата. Така че дали Лудогорец повежда сега с 5 точки или след още 4-5 кръга, разликата е във времето и нищо друго.
Любопитното е, че сега като че ли отпада теоретичния вариант да изгорим накрая за ЕКТ, който поне малко съществуваше при наличието на Литекс и Берое в битката. Защото хич не ми се вярва, че Славия или Черно море ще могат да ни спънат там. За Берое не знам, все пак миналата година бяха втори, само заради това трябва да не ги подценяваме.
Специални поздрави първо за един футболист, който се радваше като че ли титла взехме при напускането на Литекс, както и за всички, които бяха сигурни, че тая врътка е дело на Левски с цел някаква аванта.