ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Мнениеот action66 » 22 яну 2016 22:13

Заклет Левскар написа:
suni написа:
Заклет Левскар написа:
suni написа:4-тото място на ЛЕВСКИ вече е гарантирано,.. па после: ,,БФС не било синьо",.. смех в залата ! :lol:

Яд ли те е, че ще гушнем 250К евро от ЕКТ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колкото и да ви бутат, ЕКТ е все още мираж ! :mrgreen:

Поясни кои ще са четирите БГ отбора в ЕКТ, иначе олекваш.

Нека да опитам аз:
Шампионска лига - "Лудогорец". Трудно,с драми тук и там ,но ще успеят. Заслужено все пак.
Лига Европа - "Берое" като носител на Купата на България,"Левски" като втори в класирането,"Черно море" като бронзов медалист след люта борба със "Славия"....

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 22 яну 2016 22:16

Мистри написа:
Графът написа:
Мистри написа:
Графът написа:Българин НЕ се дефинира.Българи се раждаме!Дефинират се такива , като теб. :lol:

и какъв съм? пиша това, което мисля и не ви харесвам отбора, методите му и феновете. ако искаш дай на лично да си сменим профилите във фейсбук на лично и да видим кой какъв е. кой е българин, кой с какво си изкарва хляба, какво е учил и тнт

Ами смени си профилите "във фейсбук", :lol:
Твоето образование не се равнява дори и на половината от моето.Освен , ако не си завършил Сорбоната.Не е жена. :lol:

и все пак не приемаш да свалим маските без публика. като спомена сорбоната, познаваш ли проф. бернар лори, специалист по нова обща история, едно време беше на специалицазия в белград и говореше много лошо за Съединението от 1885г.?

Не познавам хора , които са те обучавали.Тоест-учители на неграмотни.Сменяй си профила във фейсбук и намери приятели от твоето малцинство.Сбогом. :mrgreen:[/quote]
поиграх си да си прочета всички мнения от тая вечер и установих, че не съм обидил никого персонално! въпреки това, бях наричан какво ли не, само защото съм си изказал мнението. не се оплаквам, напротив, още веднъж се убедих, че с право голяма част от прякорите ви са заслужени. тоя с ляйняните пръсти сигурно това явление го е видял първо при себе си, за да го препоръчва, а мотиката му е съвет от някой съмишленик в сектор б.
живи и здрави! това е само форум, но в него най-добре се вижда кой е неграмотен и кой само се опитва да бъде грамотен. за това аз и не пиша с главни букви, освен в особени случаи. нещо, което не е по вкуса на турско синята интелигенция, пишеща в тоя подфорум.
успех в борбата за второто място, искрен съм!
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 яну 2016 22:23

Мистри написа:Два отбора останаха в А група.Два ИСТИНСКИ отбора с история , и корени.
Славия и Левски.
Останалите-Велбъжд,Металик, Олимпик , а другите дори не ги и коментирам.
Гореспоменатите отбори , влезли в А група по криминален начин.
Време е Левски да напусне тази менте група.Да остави дънните риби да се самоизядат.
Ако някой знае наистина историята на футбола в България, знае, че това няма да е прецедент и , че ВИНАГИ, другите НОРМАЛНИ отбори са следвали ЛЕВСКИ.
Лека ви пръст.

Какъв нормален отбор сте вие, бе, да припомням ли как заграбвате и унищожавате Спартак София и ФК Княз Кирил, от които са ви и едни от най-големите играчи в историята ??!

Най-обичам левскар като ми заговори за морал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 22 яну 2016 22:53

1982 написа:
Мистри написа:Два отбора останаха в А група.Два ИСТИНСКИ отбора с история , и корени.
Славия и Левски.
Останалите-Велбъжд,Металик, Олимпик , а другите дори не ги и коментирам.
Гореспоменатите отбори , влезли в А група по криминален начин.
Време е Левски да напусне тази менте група.Да остави дънните риби да се самоизядат.
Ако някой знае наистина историята на футбола в България, знае, че това няма да е прецедент и , че ВИНАГИ, другите НОРМАЛНИ отбори са следвали ЛЕВСКИ.
Лека ви пръст.

Какъв нормален отбор сте вие, бе, да припомням ли как заграбвате и унищожавате Спартак София и ФК Княз Кирил, от които са ви и едни от най-големите играчи в историята ??!

Най-обичам левскар като ми заговори за морал.

Заграбили Спартак Сф?????Ти не си в ред.Я си спомни кога и как стана обединението.Това да не ти е ОНВ-отбор насила влязъл от 1949г. когато пре-бахте ДНА Пд.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 яну 2016 22:58

И ко стана сега - само синя ти-ши-на. :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 22 яну 2016 23:06

Мистри написа:
DANS написа:Резонно решение, както много пъти писах тук, за меродавно се взе момента на нарушението, заради което Литекс бе изваден от "А" група!

Меро...какво? :lol:
ГолЕм смЕх е да ви чете човек мненията.Сите сте прависти, литератори, и най-вече-анти Левски.Не си гледате отборчетата, но щом трябва да се плюе Левски сте на първа линия.
Най смешното е ,че ако ръководството на сините наистина действа както трябва, БФС ще бъде осъден.Не коментирам изявите на "сачмо", защото те са подсъдни дори и по нашите закони.
Да ни отнемат точки.Много ме радва това. :lol:

Меро.. не меро... http://rechnik.info/%D0%BC%D0%B5%D1%80% ... 0%B5%D0%BD, изразил съм се "екзактно" ;)

не плюя по "Левски", просто съм напомнил, как точно съм тълкувал казуса с точките, когато той възникна, сега беше решен точно по същия начин!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 яну 2016 23:09

В темата защо изобщо пишат хора, чиито отбори нямат отношение към казуса? Вашите отбори да не би да са безинтересни?

Така или иначе Лудогорец ще си станат шампиони. По-голямо значение има за отбори като Славия, Берое и Черно Море дали точките ще се запазят или ще се прави ново класиране.

Срещам съм много прости хора, обаче тоя Голеадор няма равен. Кашчей го прави за 2 стотинки, ама нашия е тъп и упорит. Дано е някой тинейджър или бежанец, поне да има оправдание :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 яну 2016 23:11

petar_m_popov написа:Заграбили Спартак Сф?????Ти не си в ред.Я си спомни кога и как стана обединението.Това да не ти е ОНВ-отбор насила влязъл от 1949г. когато пре-бахте ДНА Пд.

Няма никакво обединение, а чисто заграбване, следствие на което иначе добрия отбор на Спартак София изчезва от футболната карта. А вие им заграбвате и играчите, и базата, и всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 яну 2016 23:14

ralka_levskarka написа:Левски си бил купил титлата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: главата ви е купена на вас, Домуса пак ще реве за теслите в Европа, халал да ти е титлата, то някоя честна има ли, е въпроса.. Перчем мастийски!

Честно казано всичко започва от изцепката на Литекс. Тя едва ли е дело на Домуса.
Изхвърлянето на Литекс е според правилника, там де факто ако е натиснал да стане дори е играл по устав и е бил прав, правилата са за да се спазват.
Ако е повлиял някъде е било именно в искането за анулиране на точките. Но първо, правилника е така написан, че е възможно да се направи така да се каже законно, второ - това нямаше да го бъде без изцепката на Литекс.

Като цяло смятам, че просто имаме "двама се карат, трети печели". Литекс си замина и за чао пак ни го заби, тоя път без да ни вкарва голове.

Не виждам причина да правим трагедия от анулирането на резултатите. Аз не мисля (както и много левскари впрочем), че имахме шанс за титлата. Така че дали Лудогорец повежда сега с 5 точки или след още 4-5 кръга, разликата е във времето и нищо друго.

Любопитното е, че сега като че ли отпада теоретичния вариант да изгорим накрая за ЕКТ, който поне малко съществуваше при наличието на Литекс и Берое в битката. Защото хич не ми се вярва, че Славия или Черно море ще могат да ни спънат там. За Берое не знам, все пак миналата година бяха втори, само заради това трябва да не ги подценяваме.

Специални поздрави първо за един футболист, който се радваше като че ли титла взехме при напускането на Литекс, както и за всички, които бяха сигурни, че тая врътка е дело на Левски с цел някаква аванта.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 яну 2016 23:15

inivanov написа:
Заклет Левскар написа:
suni написа:4-тото място на ЛЕВСКИ вече е гарантирано,.. па после: ,,БФС не било синьо",.. смех в залата ! :lol:

Яд ли те е, че ще гушнем 250К евро от ЕКТ?

Откога 4-тото място гарантира участие в ЕКТ?

От момента, в който класирахме два отбора в групите на ЛЕ и един в ШЛ, което ни изкачи където трябва в листата на УЕФА. Тоест - от някой ден в бъдещето хаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Литекс”