Мнениеот Reckless » 03 авг 2011 23:42
Да, дузпа за мен нямаше, но причината да се стигне до това положение си е наша грешка. Бодуров вкара гол, но за мен повечето грешки в защита са негово дело. При първия гол, можеше да си вземем топката още при тяхното неточно центриране и да им свърши атаката, но ние постъпихме мързеливо и я оставихме да си я вземат, да си я подадат, без ни най-малко усилие от наша страна да ги спрем. Просто гледахме, какво ще направят.
Никакъв натиск от наша страна, да решим нещо за разлика от мача в Ловеч. Лежерна и безлична игра, като цяло. Имахме едно хубаво положение за гол в началото на 1-вото полувреме и с това се изчерпа всичко в атака. Като цяло, Висла са по-силни от нас и се видя ясно, което обаче няма как да ме направи помияр и да си намразя и оплюя отбора. Загубихме от Висла и това е положението. Нито повече, нито по-малко.
Който си мисли, че неговият отбор би победил, си е негова работа. Това е български отбор а България не е държава, която просперира, така че нормално.
Сега очаквам другите отбори да отсрамят държавата в Европа, понеже това е всеобщото мнение и наистина съм любопитен, как ще се представят.
Продължаваме в плейофите за ЛЕ, но нямам кой знае, какви надежди, защото се надявах днес да видя Литекс по-силни а видях обратното.
Само Литекс ! Ние сме Шампионите и скоро ще се убедите, че няма нищо купено в титлата ни.