Новини за Литекс !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Новини за Литекс !

Мнениеот paceto » 11 яну 2015 19:21

Литекс започна с двама нови

Изображение

Отборът на Литекс започна подготовка за пролетния дял на шампионата с две нови попълнения. Колумбиецът Рафаел Перес и Илия Мунин се присъединиха към селекцията на Красимир Балъков като бяха официално представени пред медиите на традиционния брифинг преди първата тренировка на тима за Новата 2015-а година.

Президентът на Литекс Трифон Попов сподели, че контрактите и на двамата играчи са за по 2 години и добави, че има опция за продължаване.

25-годишният Перес за последно е играл в Португеза. Той се състезава на поста централен защитник, но може да играе и като бек. В Литекс Рафаел Перес ще играе с номер 5, а името, щамповано на фланелката му е Рафа.

Изображение

„Благодаря, че съм тук и че съм така посрещнат. Доволен съм, че съм тук. Първата ми цел е да се адаптирам. Това е ново предизвикателство, нов опит, искам да покажа своя потенциал и ще се стремя да помогна за постигане на целите на отбора. Цели като да играем в Лига Европа и да бъдем шампиони. Истината е, че нямам много преки впечатления, но съм се информирал за по-важните неща от интернет“, сподели Перес.

Същевременно Илия Мунин се присъедини към ловчанлии, след като разтрогна с Берое. Защитникът, който взе номер 2 при „оранжевите, коментира: „Искам да се развивам като играч и да помогна на отбора. Аз познавам почти всички. Искам да помогна на отбра. Играл съм много пъти тук. Тръгнах си от Берое поради няколко причини, но няма смисъл да коментирам. Всичко е зад гърба ми“.

Изображение

Наставникът на Литекс Красимир Балъков заяви, че е възможно да има и още едно ново попълнение.

Изображение

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 12 яну 2015 17:06

Ако човек слуша радио Дарик ще си помисли, че такъв отбор няма. Започнаха подготовка и ни вест ни кост. Тенденционно ли е незнам :roll:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 яну 2015 01:06

Литекс се подсилва с нападател от Франция

Изображение

Литекс е на път да се подсили за новия сезон с нападателя на френския Истър Джонатан Тинан, съобщава lequipe.fr.

Според информацията Тинан вече има подписан договор с отбора воден от Красимир Балъков.

Изданието обаче не съобщава подробности относно финансовите параметри по сделката между двата клуба, както и условията по договора на 25-годишния футболист с ловчанлии. Джонатан Тинан има 15 мача от началото на сезона с екипа на Истър и е отбелязал три гола.

Той може да играе като десен нападател, а също така и на върха на атаката. Кариерата му започва в Гренобъл. Той играе с отбора, както в Лига 1, така и в Лига 2. Общо в своята кариера има 10 мача в Лига 1. През 2011 година подписва четиригодишен договор с Монпелие.

През 2013 година играе за Арл Авиньон като преотстъпен от Монпелие.

http://www.transfermarkt.co.uk/jonathan ... ler/120760

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 15 яну 2015 16:52

Дано е добър като Гари Мендес Родригес.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2015 16:55

Нашите журналисти са се загубили някъде в превода, а този, като му гледам визитката ще е поредния пешеходец в българското първенство.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 яну 2015 22:22

Новият колумбийски защитник дано е добър,че изпълненията на Васко Божиков вече идват в повече.Каква е разликата между Мунин и Горанов ....
Отминаха времената на Дока,Том,Сандриньо,Кайе,Сичеро,Новакович и т.н......но дано намерят някой добър чужденец ,за предпочитане плеймейкър,че няма кой да гради играта и се разчита само на избухванията на Асприля.
Този потенциален нов френски нападател ,за последните 5 години има точно 10 гола ..... 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 18 яну 2015 22:56

Кой те излъга, че този е нападател :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 яну 2015 19:24

Литекс отмени лагера в Гърция

Литекс отмени лагера си в Гърция, където трябваше да се готви от утре до края на месеца. Ловчанлии предпочетоха да проведат втория етап от зимната си подготовка в Пловдив, където ще бъдат настанени на базата на хотел "Беркут".

Те заминават утре в 9 сутринта. Красимир Балъков ще вземе група от 27 футболисти за лагера в Пловдив.

До този момент няма други нови футболисти, освен привлечените още в началото на подготовката колумбийски защитник Рафаел Перес и напусналия Берое - Илия Мунин. Литекс пък преотстъпи младока Красимир Станоев на Пирин Благоевград.

По време на лагера си в Пловдив "оранжевите" ще изиграят три контроли. Първата е на 23 януари от 11 часа срещу Локомотив Пловдив, а освен това са планирани проверки и с други български клубове на 26 и 28 януари. Съперниците за тях все още се уточняват. На 31 януари Литекс ще пътува за Благоевград за контрола срещу местния Пирин. Последният етап от подготовката на Литекс ще бъде в турския курорт Анталия през февруари./БТА

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 яну 2015 22:09

Свършиха кинтите ли
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 яну 2015 09:26

Армандо Ваюши отказва да се присъедини към лагера на Литекс. Албанецът е недоволен, защото клубът не го е продал през зимата.

Той бил следен от няколко италиански отбора, като най-настойчиви били от Удинезе. Там обаче преценили, че Литекс му иска твърде много пари.

Според "Меридиан мач" става въпрос за 1,5 млн. евро. Ваюши се ядосал и си тръгнал.

В клуба също са ядосани и ще сезират ФИФА с искане за спиране на правата, ако не се появи скоро. Договорът на Ваюши е до лятото, но санкцията му може да удари две години.

Върни се в “Литекс”