Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот bubka » 17 дек 2015 01:46

damyanov1963 написа:Стига с тая завист бе, момче. Къде си тръгнал да се сравняваш с ЛЕВСКИ! Той е на над един век, следователно е ВЕЧЕН! Вие, измислените от мафията отборчета си отивате един по един, където ви е мястото :mrgreen:

Ти имаш спешна нужда от психиатър бе момче. :facepalm: Явно си проспал мутренските години, когато Чорни стоеше зад Лефски, а в момента още по-голям мафиот стои зад вас.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 дек 2015 03:13

dunavfc написа:Левски, никога не са ми били симпатичен отбор, но как е възможно, някой да ги обвинява за нещо в тази нелепа ситуация !? Каква вина имат Левски ?
Категорично, като неутрален фен мога да заявя, че Левски изобщо не е бутан от някого. Има мачове в които ги ощетяват и такива в които ги подкрепят. Феномен, който е присъщ за всички големи клубове, навсякъде по света.

Изключително съм доволен, че в тая скапана държава най-после някой удари по масата и си спази шибаните правилници. Заслужено изхвърляне на Литекс.
Ако бяха направили подобен цирк в Европа, сигурно щяха да ги накажат 3 год. да не играят в Евротурнирите.

Аз пък съм много доволен, че накрая някой удари по масата и показа, че шибаното ни първенство е корумпирано ! Много е забавен кадъра в който съдията се извинява на Минев и още един от подуяне за жълтия картон ! Само този кадър е показателен и дава отговор на въпроса "Защо Литекс са извадени от мача?" От два мача, три червени картона и трите заради бедоя ! В мача за купата, защитник на Литекс получи червен картон, заради това, че тича покрай бедоя ! Нито задържане имаше, нито бутане, нито спъване ! Оня просто се пльосна на земята и това беше достатъчно ! В последния мач бедоя напада Йонсен без топка, последния го спира на дистанция и оня пада, като парцал. Изобщо не ги подпираха подуяне, ама никак ! Гаджев скача за глава с лактите вдигнати над раменете, съвсем умишлено удря Гълъбов в лицето и това не заслужава вниманието на хомото в черно ! Цялата работа стана, когато съдията видя, че и с човек по-малко ги шляпаме и си изпусна нервите, заедно с балерините на сините ! Ако беше си свирил фал за опасна игра срещу вратаря, нямаше да се случат последствията. Няма как вратаря да скочи настрани на предно кълбо от нищо ! Това означава, че е атакуван, при положение, че е овладял топката във вратарското поле ! Това се свири навсякъде !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 дек 2015 04:15

Евтино театро,от което печели единствено г-н Домусчиев. Той пък как смее дори да си отваря устата след мача в Разград срещу нас по-рано през сезона и след цялата помия,която изляха върху него от Ловеч.Ама интересът клати феса.
Ако Левски беше в позицията на Литекс и Гонзо беше изкарал отбора за купата,щях да съм абсолютно съгласен с изваждането от групата.И на мен ми се ще понякога да теглим една майна на всичко и да си извадим отбора,ама ръководителите в клуба трябва да бъдат хладнокръвни,разсъдливи и разумни,а не да подхождат емоционални и буквално по детински(ако хипотетично приемем,че това не е било игра от страна на ГГ).Четох и че 20 кръга оранжевите били рязани и вече искали чуждестранни съдии за мачовете с Левски - защо след като всеки мач ви режат,не поискахте международен съдия за съботния мач, и защо извадихте отбора точно в този мач,а не в някой от останалите 20,в които тенденциозно ви "спирали"?
Българският футбол страда от липсата на интелигентни,образовани ръководни кадри,които да мислят повече как да оправят бъркотията в собствения си отбор,а не постоянно да се фокусират върху чуждата паничка.За съжаление той е пълен с първосигнални тъпанари без грам акъл,които тотално го бутат в бездънната пропаст.

Колкото до ЦСКА - този,който не си плаща и гони успехите с цената на безразборните харчове,трябва да си носи последствията. :roll: Ама колко щяло да бъде безинтересно първенството,ама как такива големи отбори можели да бъдат изхвърлени....ми като не спазваш законите и мислиш на парче няма как да очакваш да ти се разминава всеки път.Глупостите за алтернативно първенство и тем подобни пък не заслужават коментар :lol: Да,мачовете с вас винаги са били с различен заряд,но извън това по никакъв начин не ни лиспвате,имаме си къде-къде по-големи грижи и проблеми от това какво мислят и правят феновете на ЦСКА.
Феновете на отбора във форума пък в по-голямата си част са или малоумни дечица,или смачкани от живота тъпунгери в средна възраст.Има и доста качествени такива,но те почти не пишат и дават почва на гореспоменатите да блеснат.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 дек 2015 05:52

Няма как ръководителите на Литекс да не знаят че,ще бъдат изхвърлени ако напуснат терена.Това евтино ,,театро'' е по сценарий.Но искам да ви обърна внимание на следствията от това шоу.БФС присъждат служебна загуба в този двубой,тоест за двата отбора първенството приключва.Защо се присъждат загуби на всички срещи до сега на отбора.Така се облагодетелства силният на деня Кирчо Гела.Любимият ми Ботев беше изваден за дълг от 50 000 лева ,но това не се случи,а всички срещи от вторият полусезон на другите отбори се присъжда победа с 3-о.Сега всеки друг ще е недоволен и класирането ще се промени.Съжалявам симпатичният Литекс,но това се случва с бутиковите отбори.Да се готвят лудите горяни.Времето ще изкара кукловодите наяве.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 дек 2015 07:35

Случи се най- доброто за Литекс.Догодина ще играе в Б група и хората от град Ловеч ще си имат футболен отбор.Червените , които в момента най- много плюят , бяха най- големите радетели Литекс да се превърне в ЦСКА.Тогава клубът щеше да бъде унищожен.Така че , стига крокодилски сълзи.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 17 дек 2015 08:36

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Съжалявам симпатичният Литекс,но това се случва с бутиковите отбори.

Литекс е на трето място във вечната ранглиста на А група. http://bgclubs.eu/ranking/position Това не е бутиков клуб. Като оставим настрана успехите им, не трябва да забравяме, че ловчанлии имат единствения печеливш футболен модел в страната и са дали немалко добри национали на България. Литекс е единственият силен отбор, който се самоиздържа. Други фалираха или разчитат на политическа подкрепа, за да оцелеят.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 17 дек 2015 08:37

727150 написа:Тогава клубът щеше да бъде унищожен.

Това изобщо не е вярно.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 17 дек 2015 08:50

Ще продължа да подкрепям отбора както го правя от дете/сега съм на 36/ в която и да е група. Жалко,че рядко съм в Ловеч а Б-група не се дава по телевизията. Вярвам,че всичко постигнато до тук няма да бъде пропиляно и след 2-3год.отново Литекс ще бъде основен фактор.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 17 дек 2015 09:03

Betchualeng Arnaikem написа:
hristo1306 написа:
petar_m_popov написа:
hristo1306 написа:
petar_m_popov написа:А пък за този умник писал подобни простотии :
1. Защото заради него беше изхвърлен отбора на "Берое" преди години от А РФГ.
2. Защото по нараждане/закана / на Насо газо Раев бяха ликвидирани Пернишките отбори - непокорните.
3. По нареждане на друг техен гуро Евг. Бакърджиев успяха да унищожат "НЕФТОХИМИК" / но не успя да събори мавзолея/ гадния ******** !
4. Станаха "служебни" шампиони - по нареждане от свише.
5. Ликвидираха ЦСКА
6. Унищожиха и Локо Сф
7. Наред са непокорните "Литекс"
8. Следва силния "Лудогорец" - да не им мъти водите
9. Преди това унищожиха и надигащия глава "Ботев" - чрез банката. ....да припомним кой наистиа стана служебен шампион през 2003г. когато спечелиха мача с Локо Пд.3-0 служебно.Някалко години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас.Освен това точно ЧОРБАТА игра ФИНАЛ за купата след СЛУЖЕБНА победа над Литекс през 1998г.

.Някалко години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас
Не помня такъв резултат, фен съм на НАФТАТА от години. ДОКАЖИ ми го и ще ти се извиня !!!!!

Не си спомням точно коя година но Порточанов се запъна нещо и не пусна телевизията да предава пряко и наложиха служ.победа 3-0 за червените

НЯМА такова нещо ! Чакам си ИЗВИНЕНИЕТО !!!!

ЦСКА получава служебна победа за изиграния на 19 август 2000 година мач НЕФТОХИМИК-ЦСКА.
Ако не греша мача инак завършва 1:3.
Като толкова те вълнува намери някъде информация за служебните загуби на нафтата и ще видиш.

Колегата ти е отговорил.При моите архиви мача е даден на 18.08.2000г. от 20-30ч.може после да са го изместили за 19.Аз гледам предварителната програма която е излязла 2-3 седмици преди първенството.Изрязал съм си я и си я попълвам кръг по кръг така вече повече от 25 години.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 дек 2015 09:10

Reckless написа:Аз пък съм много доволен, че накрая някой удари по масата и показа, че шибаното ни първенство е корумпирано ! Много е забавен кадъра в който съдията се извинява на Минев и още един от подуяне за жълтия картон ! Само този кадър е показателен и дава отговор на въпроса "Защо Литекс са извадени от мача?" От два мача, три червени картона и трите заради бедоя ! В мача за купата, защитник на Литекс получи червен картон, заради това, че тича покрай бедоя ! Нито задържане имаше, нито бутане, нито спъване ! Оня просто се пльосна на земята и това беше достатъчно ! В последния мач бедоя напада Йонсен без топка, последния го спира на дистанция и оня пада, като парцал. Изобщо не ги подпираха подуяне, ама никак ! Гаджев скача за глава с лактите вдигнати над раменете, съвсем умишлено удря Гълъбов в лицето и това не заслужава вниманието на хомото в черно ! Цялата работа стана, когато съдията видя, че и с човек по-малко ги шляпаме и си изпусна нервите, заедно с балерините на сините ! Ако беше си свирил фал за опасна игра срещу вратаря, нямаше да се случат последствията. Няма как вратаря да скочи настрани на предно кълбо от нищо ! Това означава, че е атакуван, при положение, че е овладял топката във вратарското поле ! Това се свири навсякъде !

Поне да беше гледал мача и ситуациите преди да се изкажеш. Футболни "специалисти" колкото искаш в България. :|
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Литекс”