Евтино театро,от което печели единствено г-н Домусчиев. Той пък как смее дори да си отваря устата след мача в Разград срещу нас по-рано през сезона и след цялата помия,която изляха върху него от Ловеч.Ама интересът клати феса.
Ако Левски беше в позицията на Литекс и Гонзо беше изкарал отбора за купата,щях да съм абсолютно съгласен с изваждането от групата.И на мен ми се ще понякога да теглим една майна на всичко и да си извадим отбора,ама ръководителите в клуба трябва да бъдат хладнокръвни,разсъдливи и разумни,а не да подхождат емоционални и буквално по детински(ако хипотетично приемем,че това не е било игра от страна на ГГ).Четох и че 20 кръга оранжевите били рязани и вече искали чуждестранни съдии за мачовете с Левски - защо след като всеки мач ви режат,не поискахте международен съдия за съботния мач, и защо извадихте отбора точно в този мач,а не в някой от останалите 20,в които тенденциозно ви "спирали"?
Българският футбол страда от липсата на интелигентни,образовани ръководни кадри,които да мислят повече как да оправят бъркотията в собствения си отбор,а не постоянно да се фокусират върху чуждата паничка.За съжаление той е пълен с първосигнални тъпанари без грам акъл,които тотално го бутат в бездънната пропаст.
Колкото до ЦСКА - този,който не си плаща и гони успехите с цената на безразборните харчове,трябва да си носи последствията.

Ама колко щяло да бъде безинтересно първенството,ама как такива големи отбори можели да бъдат изхвърлени....ми като не спазваш законите и мислиш на парче няма как да очакваш да ти се разминава всеки път.Глупостите за алтернативно първенство и тем подобни пък не заслужават коментар

Да,мачовете с вас винаги са били с различен заряд,но извън това по никакъв начин не ни лиспвате,имаме си къде-къде по-големи грижи и проблеми от това какво мислят и правят феновете на ЦСКА.
Феновете на отбора във форума пък в по-голямата си част са или малоумни дечица,или смачкани от живота тъпунгери в средна възраст.Има и доста качествени такива,но те почти не пишат и дават почва на гореспоменатите да блеснат.