Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2015 23:32

PFC Litex написа:
forever bluet написа:Абе ,а на кой му пука какво ще стане със селския Литекс??? Той джуджака им е приготвил заколение,та ние ще мислим ще ги изхвърлят ли. Няколкото фенове на отбора в Ловеч вече са изтръпнали и знаят,че фк микре умира завинаги а някои гадаят ще изгонят ли Кърпачев,Осъм,ЛЕКС ,МЕКС,или както там са се казвали тези селинджъри! САМО ЛЕВСКИ! И Лиска и Лицецка да станат ,все тая. Поне ще имат име розовите,че толкова години само съкращение. На ред са папагалите и цаците от Варна!

Няколкото фена отдавна го написаха в тази тема, че наказания няма да има, но сините абонати вече шест часа се напъват, като глист на оборски тор да ни сливат и закриват.

Напролет в Ловеч отново ще ви пръснем халките на зеления терен, днес тъпунгера Стойчо ви отърва от резили и как ядете бой от девет играчи на терена.

Бате, при вашата ситуацията в която се намирате, как намираш сили да се ебаваш или подиграваш на някой друг ? Не осъзнаваш ли, че за Г. Ганчев вие сте просто един инструмент и реши ли ще отидете да пръскате халките на Ботев Козлодуй и Гигант Белене....Отбора ви по всяка вероятност ще послужи за изтривалка на прасетата, нашият тръгнал да се ежи, какъв му бил отбора...

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 12 дек 2015 23:32

Испанеца скача на 2 пъти срещу Йонсен той просто го бутна без удар

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 дек 2015 23:33

Цирка който разиграха днес Литекс ми мирише на сливане с ЦСКА .... :?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:34

dunavfc, ако твой близък е раково болен и не се знае ще го бъде ли, ти спираш ли да го подкрепяш и обичаш?
Като дребосъка е*е мамата на този отбор, просто в този момент за мен българския футбол умира и спирам да се интересувам от него, запазвам си спомените и живота продължава.
Изображение

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 12 дек 2015 23:34

При първия честно свирен мач отбора на микренския селски тарикат Лиска, напълни гащите и си би камшика..... Ако изхвърлят и тия утепляци при ония....най накрая справедливоста ще възтържествув. :) а колкото до това дали ще станем шампиони....ние не сме шизофреници като розовооранжевките, нямаме отбор за шампионска титла нито за ект

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 12 дек 2015 23:34

иначе празнуването на Гаджев беше смешно

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2015 23:36

PFC Litex написа:dunavfc, ако твой близък е раково болен и не се знае ще го бъде ли, ти спираш ли да го подкрепяш и обичаш?
Като дребосъка е*е мамата на този отбор, просто в този момент за мен българския футбол умира и спирам да се интересувам от него, запазвам си спомените и живота продължава.

Не, аз не претендирам да спреш да обичаш отбора си, нищо подобно. На мен просто ми е безумно интересно, как е възможно фен на Литекс да намира сили да се подиграва на който и да е било отбор в България в момента при положение от случващото се през последната 1 год. свързано със вашият отвратителен собственик.
Литекс в момента е на едно решение живот....

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 12 дек 2015 23:38

N3-BUL написа:При първия честно свирен мач отбора на микренския селски тарикат Лиска, напълни гащите и си би камшика..... Ако изхвърлят и тия утепляци при ония....най накрая справедливоста ще възтържествув. :) а колкото до това дали ще станем шампиони....ние не сме шизофреници като розовооранжевките, нямаме отбор за шампионска титла нито за ект

Вие сте пародия на отбор-какви титли сънувате.Не можете да вкарате гол ,нито на 10, нито на 9,може би другият отбор трябва да се състои само от вратар?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:38

dunavfc написа:
PFC Litex написа:dunavfc, ако твой близък е раково болен и не се знае ще го бъде ли, ти спираш ли да го подкрепяш и обичаш?

Не, аз не претендирам да спреш да обичаш отбора си, нищо подобно. На мен просто ми е безумно интересно, как е възможно фен на Литекс да намира сили да се подиграва на който и да е било отбор в България в момента при положение от случващото се през последната 1 год. свързано със вашият отвратителен собственик.
Литекс в момента е на едно решение живот....

Е отново ли да пиша същото?
В крайна сметка, какво се случва?
Аз не съм фен на Ганчев, че да му следя проблемите на критическата възраст, аз съм фен на отбора Ловеч и съм фен на този отбор преди още Ганчев да е имал 20 стинки в джоба

Как няма се радва Гаджев, на служебната победа, това с 10 човека да те опънат 4 пъти се е доста болезнено и депресиращо.
Последна промяна от PFC Litex на 12 дек 2015 23:39, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2015 23:39

Да, ще ги извадят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Литекс”