Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Висла Краков - Литекс Ловеч - 03.08/21:30/Тв+

Мнениеот Pichichi » 03 авг 2011 23:34

Абе за жребия нищо не се знае , освен посочените Тозенборг и Рейнджърс отпаднаха и Панатинайкос,Динамо К и отбори като Трабзонспор,Партизан/Генк които са някъде около Левски като коефициент а може и по-напред. Ще видим аз не мога да се ориентирам в тези пусти коефициенти и не мога да кажа с точност дали Левски ще е поставен .
Последна промяна от Pichichi на 03 авг 2011 23:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 авг 2011 23:34

***cska*** написа:
Muscarin написа:Нищо ново под слънцето.....ебати "грандовете".Жалки сте!!!!!!! Всички! Утре и другите ги чака същото фиаско......

Не искам да се заяждам,но си много прав!Баш гранда утре няма да играе,той вече се класира за следващия кръг! ;)

Айде баш гранда с номер 48,айде байгън! :) :) :) :) Сега сериозно-толкова ни е зле футболът,че скоро и Лихтенщайн ще са ни проблем...Но все пак Левски и ЦСКА седят доста по-сериозно от Литекс,спор няма...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 03 авг 2011 23:35

acmilan написа:Съжалявам за Литекс,но няма как да си продадеш най-добрият футболист в турски средняк за не кой знае каква трансферна сума,да си продадеш и десния бек преди реванша,селекцията ти да е от четвъртодивизионни бразилци,атакуващ халф да ти е човек,който е на терена само да бие статични положения и да налагаш по няколко юноши наведнъж и същевременно да искаш да влезеш в групите на Шампионската лига.Успех в Лига Европа,но не виждам особени шансове и там.

Това мнение казва всичко.
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2011 23:36

Pichichi написа:Абе за жребия нищо не се знае , освен посочените розенборг и Рейнджърс отпаднаха и Панатинайкос,Динамо К и отбори като Трабзонспор,Партизан/Генк които са някъде около Левски като ковфициент а може и по-напред. Ще видим аз не мога да се ориентирам в тези пусти коефициенти и не мога да кажа с точност дали Левски ще е поставен .

Утре трябва да отпаднат 4 отбора с по-висок коефициент, за да сме поставени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 авг 2011 23:36

Pichichi написа:Абе за жребия нищо не се знае , освен посочените розенборг и Рейнджърс отпаднаха и Панатинайкос,Динамо К и отбори като Трабзонспор,Партизан/Генк които са някъде около Левски като ковфициент а може и по-напред. Ще видим аз не мога да се ориентирам в тези пусти коефициенти и не мога да кажа с точност дали Левски ще е поставен .

Тия отбори си бяха в сметките за сега Рейнджърс,Розенборг и май май и Партизан .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 авг 2011 23:36

Tommi написа:

Утре трябва да отпаднат 4 отбора с по-висок коефициент, за да сме поставени.

само 4 УСПЕХ :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 авг 2011 23:37

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:
percival написа:Поредния неуспешен опит за ШЛ .Явно Дока много липсва на отбора .
Новините от тази вечер обаче никак не са розови и за "Левски" поне до сега два отбора с по висок коефициент ще играя в ЛЕ (Рейнджърс и Розенборг) след като отпаднаха от ШЛ.

Е,от другите пък поне три ще отпаднат и така...

И да сте непоставени,да не ти пука!Коефицентът не играе на терена...

Ба,кво да ни пука...Ний щото се класирахме вече,та си сметаме съперниците... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 03 авг 2011 23:38

Няма къкво да ревем против съдиството !!! Факт е , че Висла ни побеждава за трети път !!!! :( така, че стига вече ....нека Пенев си ходи и този мач беше най скучния от тези който съм гледал със Литекс,безидеина игра...нито един пас на мястото си и нито едно положение за гол ! Но на всички ни беше ясно какво ще стане,в по старите ми коментари казах , че поне 3 гола ще ни вкарат! и така и стана, хйде сега да си играем срещу Ботев ,Вихрен и Монтана и да си лупим семките на стадиона :roll:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 авг 2011 23:40

Синьо сърце написа:
percival написа:Поредния неуспешен опит за ШЛ .Явно Дока много липсва на отбора .
Новините от тази вечер обаче никак не са розови и за "Левски" поне до сега два отбора с по висок коефициент ще играя в ЛЕ (Рейнджърс и Розенборг) след като отпаднаха от ШЛ.

Е,от другите пък поне три ще отпаднат и така...

Рейнджърс,Розенборг, Стандарт Лиеж, Динамо Киев и Олимпиакос. Оп-па и Партизан . Положението не е розаво. :roll:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 авг 2011 23:40

iliyan79 написа:Няма къкво да ревем против съдиството !!! Факт е , че Висла ни побеждава за трети път !!!! :( така, че стига вече ....нека Пенев си ходи и този мач беше най скучния от тези който съм гледал със Литекс,безидеина игра...нито един пас на мястото си и нито едно положение за гол ! Но на всички ни беше ясно какво ще стане,в по старите ми коментари казах , че поне 3 гола ще ни вкарат! и така и стана, хйде сега да си играем срещу Ботев ,Вихрен и Монтана и да си лупим семките на стадиона :roll:

това казва всичко,не съм сам :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”