ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс
Сега от Левски ще реват видиш ли ако не бяха така точките щяха да са шампиони .....
Нищо че ще има 15т разлика....
Мистри написа:Графът написа:LSFC 1914 написа:BurnX написа:Още ли се карате? Левси са сила , 5 точки за тях са нищо, ще настигнат лудогорци бързо :D
За този ИЗРОД няма ли наказание! Toва не му е за първи път. Виждал съм го няколко пъти така да изписва името на отбора. Не важат ли правилата на форума за него?!9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
хахаха ДС си е за цял живот. аз съм писал два пъти леевски(идва от пеевски), няма ли да ме докладваш, милиционерино?
Ти българин ли си?
а ти?
дефинирай българин. ако първият критерий е да съм фен на отбора ви- едва ли
Последна промяна от Графът на 22 яну 2016 21:28, променено общо 1 път.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- Garra Dembele
- Контакти:
Мистри написа:Графът написа:LSFC 1914 написа:BurnX написа:Още ли се карате? Левси са сила , 5 точки за тях са нищо, ще настигнат лудогорци бързо :D
За този ИЗРОД няма ли наказание! Toва не му е за първи път. Виждал съм го няколко пъти така да изписва името на отбора. Не важат ли правилата на форума за него?!9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
хахаха ДС си е за цял живот. аз съм писал два пъти леевски(идва от пеевски), няма ли да ме докладваш, милиционерино?
Ти българин ли си?
И той не може да ти отговори на въпроса, защото е дребна душица.
Графът написа:Мистри написа:Графът написа:LSFC 1914 написа:BurnX написа:Още ли се карате? Левси са сила , 5 точки за тях са нищо, ще настигнат лудогорци бързо :D
Ти българин ли си?
а ти?
дефинирай българин.
Българин НЕ се дефинира.Българи се раждаме!Дефинират се такива , като теб.

- Garra Dembele
- Контакти:
Вълчан написа:Сега от Левски ще реват видиш ли ако не бяха така точките щяха да са шампиони .....Нищо че ще има 15т разлика....
5 точки са много. Ако някой каже обратното значи не е добре с горния етаж... И как прецени, че ще има 15 точки разлика. Да не би Лудогорец да е Барселона??? Отборчето, което плаща доста добре под масата на БФС. Домус ага може да е спокоен. Още 5 поредни титли за Делиормана!Машала!
Поздрав за делиорманци!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UbxmwrUpvj4[/youtube]
Графа си е едно комплексирано педерастче, дето само си бие чикии във форума. Не му обръщайте внимание, толкова му е багажа на детето....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Мистри написа:Графът написа:Мистри написа:Графът написа:LSFC 1914 написа:BurnX написа:Още ли се карате? Левси са сила , 5 точки за тях са нищо, ще настигнат лудогорци бързо :D
Ти българин ли си?
а ти?
дефинирай българин.
Българин НЕ се дефинира.Българи се раждаме!Дефинират се такива , като теб.
и какъв съм? пиша това, което мисля и не ви харесвам отбора, методите му и феновете. ако искаш дай да си сменим профилите във фейсбук на лично и да видим кой какъв е. кой е българин, кой с какво си изкарва хляба, какво е учил и тнт
Dani Kiki написа:Графа си е едно комплексирано педерастче, дето само си бие чикии във форума. Не му обръщайте внимание, толкова му е багажа на детето....
сладур си бее. сериозни констатации от особа, ползваща ник с името на бежанец
Гаджев и той да подава жалба, че радоста му след мача отиде на вятъра, имаше реална опасност да скъса кръстни връзки при тия подскоци а БФС-то му се из*ра на труда! 
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Графът написа:Българин НЕ се дефинира.Българи се раждаме!Дефинират се такива , като теб.
и какъв съм? пиша това, което мисля и не ви харесвам отбора, методите му и феновете. ако искаш дай на лично да си сменим профилите във фейсбук на лично и да видим кой какъв е. кой е българин, кой с какво си изкарва хляба, какво е учил и тнт[/quote]
Ами смени си профилите "във фейсбук",
Твоето образование не се равнява дори и на половината от моето.Освен , ако не си завършил Сорбоната.Не е жена.