Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море - 10.09 / 20:00 часа /Тв7

Мнениеот paceto » 04 сеп 2011 00:14

Мери си приказките за пубертетите когато не познаваш отсрещният човек ОК?
Може да му даваш такива етикети само когато го познаваш или му знаеш годините, но след като не ги познаваш недей слага етикети кой какъв бил.
Аз отдавна съм минал тази граница на пубертета и колкото и да ми се иска да съм в това време няма как да стане !

Задавам елементарен въпрос, а вие тука ми сучете около него и се чудите как да ми отговорите, като го правите но не и конкретно към зададеният ми въпрос.

Кога Литекс е имал в последните години изявен голаджия, че сега си тръгнал да правиш сравнения?Къде е този таран отпред, който не пропуска да отбелязва голове след Новакович?

Нима след него отборът не е спечелил нищо нито купа, нито медали и не е излизал в ЕКТ?
На базата на какво си толкова краен след 4-ят кръг, че сезона е бил провален?Едните вече се виждат шампиони след 4-ят, а другите пък след него вече сезона бил провал :shock:

За провален сезон може да се говори чак към 25 кръг и когато вече си далеч от всякакви купи, медали и участие в Европа.
Ти сега ако си вземал Литекс за Реал Мадрид или Барселона т.е. ако няма купа сезона е провален си е лично твой проблем и виждане и вземи го кажи, за да не си правя труда да те коментирам.

И никой нищо не ти казал относно това да коментираш и не съм ти казал нещо от сорта "Абе я се махай от тук, мнението ти не ни интересува" или "моля те не пиши вече тук, защото не ни харесва това, което казваш".
Ние водим дискусия или поне се опитваме да водим такава като ви приканваме да се аргументирате над вашите виждания, а не ви забраняваме да коментирате.

И тук няма тартори и прочие нека те светна само ;)

[offtopic]И ако наистина се пишеш за голям човек вземи си оправи правописа, че направо е ужас и дете от първи клас няма да направи толкова правописни грешки.
Ама иначе е седнал да ми говори за пубертети ...[/offtopic]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 04 сеп 2011 11:12

Проблема Паце не е там, че Литекс в момента няма нападатели, а че няма и да има! Мирасема и Кодо си тръгват до нова година и после какво? Пак в търсене пак в очакване?! Литекс не е школа за аматьори да се адаптират да почнат да вкарват голове и после чао и започваме от начало! Да Литекс не е Реал или Барса ... но се има за гранд в БГ и точно за това не трябва да прави такива грешки с привличането на плажисти и анонимници или за такива които се имат за голяма работа а всъшност нищо не правят! Проблема в Литекс е такъв че има футболисти които не стават за нашия отбор, имат странични интереси както Цветанов е манекен и пуска голи снимки в нета, Светослав Тодоров е опитен футболис,т но малко вече изхабен за футбол ,англичаните са взели най-доброто от него и ни го върнаха да се пенсионира при нас за Кодо и Мирасема няма какво да говоря повече...остава един Янев и един Бодуров и може би Занев, които могат да вкарват голове, а играта на Том започва да ме дразни прекалено много симулира на терена, а сега ти ми кажи как да не си мисля че сезона ще е провален? Не смятам да отговарям повече на критики и нападки към мен а да коментирам само и конкретно футболистите и Литекс!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 сеп 2011 13:33

естественно мачовете в ЕВРОПА не дават точки за А група и сезона не е все още провален в първенството,но истината е в ЕВРОПА и там ЛИТЕКС нищо не прави.Както коментираше Крум Савов миналия понеделник отпадането на БГ отборите,ЦСКА и Левски играли слабо или нямали шанс нещо такова,а ЛИТЕКС по принцип нищо не прави в ЕВРОПА бяха думите му.Литекс не е станал шампион случайно ,без да го очаква и така нататък,всички в ЛИТЕКС постояннно говореха как искат да са шампиони,как играели мач за мач към титлата,как ЛИТЕКС има най-добрия отбор и футболисти и най-заслужава да е шампион .

Отбора стана шампион и какво :?: пак лъжи за втора поредна година,продадоха ДОКА и взеха тези играчи за атака на ЕВРОПА,е това ли беше голямото напъване отбора да е шампион,да продадеж най-добрия и да направиш жалка селекция :?: и отново да загубиш и 4 -те си мача във важните кръгове и то от отбори от едно и също ниво.Нито Бате,Дебрецен,Жилина,Висла и Динамо са някакви супер отбори,с някакви супер техничари или супер футболисти,просто научени и здрави отбори това са те .

Как може 8 поредни мача да загубиш по един и същи начин и ние тука да коментираме и да се караме за едно и също :roll: след като си се напъвал толкова да си шампион,няма да махаш ДОКА и дори и да го махнеш ,ще вземеш кластни заместници ,играли истински футбол а не по плажовете,та тези Ерик Оливейра,Майкон,Капетанос и други които се спрягаха да не струват много пари,500 000-1 000 000 най-много е като не дадеш как да успеееш :?: Апоел Никозия вижте какви футболисти имат и са в ШЛ,бразилците им Аилтон и Марсиньо да не са ги купили за по 10 милиона евро ами не са ,НЕ СА :!: или пък македонеца Тричковски,не просто са взели добри футболисти и са направили добър отбор,а не като тука с плажни играчи и такива от 2 дивизия на ФРАНЦИЯ ще атакуваме ЕВРОПА :lol: ПРОВАЛ харесва ви или не ,жалко за ГГ че с толкова желание се грижи за този отбор а тези КРЕТЕНИ покрай него Стойчо Стоилов (да е жив и здрав,най-искреннно му го пожелавам,слава Богу че го спасиха след онзи инцидент,но не става за тази работа) и разбира се ДИХОНА който вдъхнови създаването на нова скала за тъпота :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 сеп 2011 17:41

След като само искате, вие какво давате, я кажи, защото и двамата не сте стъпвали на стадиона не зная от кога?
Де*а мрънланиците му, като не ви харесва Литекс станете фенове на други отбори, не е трудно.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 сеп 2011 19:15

PFC Litex написа:След като само искате, вие какво давате, я кажи, защото и двамата не сте стъпвали на стадиона не зная от кога?
Де*а мрънланиците му, като не ви харесва Литекс станете фенове на други отбори, не е трудно.

+1

Да станат фенове на някой друг отбор и да се радват на добри трансфери и успехи в Европа.
iliyan79 написа:Явно Пацето и Реклесс са тарторите в тоя форум! Но едно трябва да знаят ....всеки има право на мнение и коментар дали им изнася или не си е тяхен проблем! Аз без да изкам май пуснах нова тема за проваления сезон на Литекс... :)и започнаха веднага да коментират! ще го напиша с две думи понеже не ми се занимава с пубертети като ваз!!!! Кодо и Мирасема са до нова година, тъкмо се адаптират към отбора и пак ще сме без нападатели...за това си мисля , че отбора ще се провали в много насоки,но пак казвам това си е мое мнение!

Абе модел, ти пишеш, като първокласник а квалифицираш, като пубертети. Не се ли усещаш малко ?
Аз лично съм такъв пубертет, че ако ти забия един шамар, ще проспиш полусезона, чак до Нова година.
Сам пишеш, че всеки има право на мнение и коментар и веднага след това, мрънкаш, защо сме ти коментирали мрънканиците.
Ми хайде да се усетиш малко а !?
И не, сезона няма да е провален за Литекс. На който не му изнася Дихонов и Стоилов, да отиде и да им го каже.
"Дихонов, ти си тъп, Стоилов, ти не ставаш...", или да отиде на стадиона с подобни транспаранти и това е.
Тук във форума пред кой протестираш ? Пред фенове на Литекс ! И понеже си "голямата работа" в собствените си очи, сигурно очакваш от утре, благодарение на теб да сме фенове на друг отбор, така ли ? Абе я пътувайте с вятъра !
А тази торба, която определи мярка за тъпотия "дихон", сам не се усеща, колко е смешно жалък и откровено тъп индивид.
Коментара му след мач с нас обикновено е:
"Ганчев работи със съдиите..."
И веднага следващото му изречение е:
"Играхме слабо..."
Значи това, че играят слабо не е причина да паднат а причината са съдиите, нищо че на терена никакви ги няма.
И индивид с такъв интелект, има наглостта да дава определения за когото и да било !
А още по-смешното е, че има и по-елементарни и от него, за да му се връзват на приказките и да ги повтарят, като пуйки.
Не е голяма беда да се поддадеш на манипулация. Големия смях е да те манипулира отявлен глупак.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 сеп 2011 19:54

ахам значи нямаме право да критикуваме отбора,защото не го издържаме с финанси ли :lol: :lol: :lol: супер логика ,тогава питам аз ЗАЩО футболните отбори имат фенове след като нямат право да ги критикуват защото не са им дали пари :lol: ,значи левскарите нямат право да обиждат ГОНЗО и Батков защото те дават парите.Хората с пари като ГГ ,Батков и хората около тях се грижат отбора да е на ниво и да върви напред,хора като Стойчо Стоилов и Дихонов вземат решенията за селекция и така нататък,не аз,iliyan или който и да е.Да не би аз да трябва да купя Оливейра или Майкон :?: с 2 лева които дам за мача + още 600 човека най-много и така ли ще помогнем на клуба да ги купи :lol: .Не ние сме милионерите а ГГ ,не ние сме мениджъри на клуба и да доведем плажните перли а Стойчо Стоилов :!: .Отговорни са тези в клуба за това ,че той се проваля там където е истинският футбол ЕВРОПА,а не аз или Илиян за това че не сме дали 2 лева :lol: .Не ние продаваме ДОКА за 2 милиона и прибираме парите и не ги влагаме в нови играчи
Никой няма да се сърди ,че ЛИТЕКС е отпаднал ,ако не беше това напъване отбора да е шампион и тези изказавания "Имаме силен отбор,ще атакуваме ЕВРОПА" , "Ще направим селекция с 3,4 класни играчи които да повдигнат нивото" , "Отбора ще става по-силен" , "Имаме стадион за групите на ШЛ ",футболистите и те "отбора е силен,тази година сме в групите" .Светльо Тодоров вика "ИМАМЕ СУПЕР ОТБОР"
Да бяха излезли и казали,продаваме ДОКА,няма да правим силна селекция за ЕВРОПА,ще си разчитаме на тези играчи ,криза е ,нямаме такива амбициии за групи и каквото стане,НЕ те имаме супер отбор,амбициии тази година за пробив и къде ги показаха тези амбициии,с кое :?:
С МОИТЕ 2 ЛЕВА не мога да направя отбора по-силен :roll:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 сеп 2011 20:50

shotgun blues написа:Да не би аз да трябва да купя Оливейра или Майкон :?:

Оливейра и Майкон струват общо около 3 милиона евра, та какво викаш, то Г.Г. е бездънна яма и трябва нон стоп да вади за да ти направи кефа на форумните мишки и телевизионни плъхове?
Ако имаш претенции към някой, чакам те на мача срещу Черно море и искам всичко това да им го кажеш в очите, не е трудно или нямаш дупе за същото?
shotgun blues написа:Не ние продаваме ДОКА за 2 милиона и прибираме парите и не ги влагаме в нови играчи

А този стадион викаш се прави с трици, а?
shotgun blues написа:С МОИТЕ 2 ЛЕВА не мога да направя отбора по-силен :roll:

Всички ловешки кавали мислите по този начин и да, тези 2 лева са ценни и ще помогнат за дадена сфера.
Изображение

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 04 сеп 2011 21:24

Колко сте смешни само, не става въпрос за 2-та лева а за това че няма кого да гледаме! Българския футбол затъва все повече и повече, но добре че има и шампионска лига и аз лично очаквам мача Барселона-Милан че да се покефя малко...не мисля да гледам театъра Литекс-Черно Море и Плажните гларуси Кодо и Мирасема да изям един пакет семки и до 70 мин да напусна стадиона понеже театър не ми се гледа! Имам чуството че къто играят нашите гледам тренировка а не мач.... или нещо подобно!Пълна скука..... Пияндурници, чалга маняци и женкари няма как да станат профисионални футбулисти....Бодура щом за една бира го даваха по телевизията с националния отбор представям си по колко бири изпива в Ловеч :)

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 05 сеп 2011 00:17

PFC Litex написа:Всички ловешки кавали мислите по този начин и да, тези 2 лева са ценни и ще помогнат за дадена сфера.

Абе пич, незнам този Ловешки кавал ли е или не , ама не е стъпвал на стадиона в Ловеч от бая време , защото билетите не са по 2 лева отдавна . Така , че не се впрягайте на писанията на двама-трима провокатори които се правят на фенове на ЛИТЕКС . САМО ЛИТЕКС ;)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 сеп 2011 00:20

iliyan79 написа:Не смятам да отговарям повече на критики и нападки към мен а да коментирам само и конкретно футболистите и Литекс!

Всъщност никой не те напада тук и нападките идват точно от теб като слагаш етикети на този и онзи.Кой бил пубер, кой бил тартор и т.н., но никой или поне аз не съм те нападал, а съм задавал конкретен въпрос с чакане за отговор и нищо повече ;)

Върни се в “Литекс”