Може да му даваш такива етикети само когато го познаваш или му знаеш годините, но след като не ги познаваш недей слага етикети кой какъв бил.
Аз отдавна съм минал тази граница на пубертета и колкото и да ми се иска да съм в това време няма как да стане !
Задавам елементарен въпрос, а вие тука ми сучете около него и се чудите как да ми отговорите, като го правите но не и конкретно към зададеният ми въпрос.
Кога Литекс е имал в последните години изявен голаджия, че сега си тръгнал да правиш сравнения?Къде е този таран отпред, който не пропуска да отбелязва голове след Новакович?
Нима след него отборът не е спечелил нищо нито купа, нито медали и не е излизал в ЕКТ?
На базата на какво си толкова краен след 4-ят кръг, че сезона е бил провален?Едните вече се виждат шампиони след 4-ят, а другите пък след него вече сезона бил провал

За провален сезон може да се говори чак към 25 кръг и когато вече си далеч от всякакви купи, медали и участие в Европа.
Ти сега ако си вземал Литекс за Реал Мадрид или Барселона т.е. ако няма купа сезона е провален си е лично твой проблем и виждане и вземи го кажи, за да не си правя труда да те коментирам.
И никой нищо не ти казал относно това да коментираш и не съм ти казал нещо от сорта "Абе я се махай от тук, мнението ти не ни интересува" или "моля те не пиши вече тук, защото не ни харесва това, което казваш".
Ние водим дискусия или поне се опитваме да водим такава като ви приканваме да се аргументирате над вашите виждания, а не ви забраняваме да коментирате.
И тук няма тартори и прочие нека те светна само

[offtopic]И ако наистина се пишеш за голям човек вземи си оправи правописа, че направо е ужас и дете от първи клас няма да направи толкова правописни грешки.
Ама иначе е седнал да ми говори за пубертети ...[/offtopic]