Литекс продаде Дока в Турция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс продаде Дока в Турция
Ти нас не ни мисли - продадохме един от многото си добри играчи за 2 млн евра, ще вземем друг на негово място и ще атакуваме Европа. И да не влезем в групите, едно е сигурно - пак ще ви мачкаме цяла година. А Литекс ти го остави на нас, по-добре мисли вие какво ще правите без Дембеле тоя сезон - да не се налага Гигов пак да прави срамни пози за третото място 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Явно в Литекс са реалисти и осъзнават, че подобни пари от клубните турнири не могат да изкарат и сега осребряват.
32-та вече се вижда по-ясно на хоризонта
32-та вече се вижда по-ясно на хоризонта

jorovg написа:32-та вече се вижда по-ясно на хоризонта
Един футболист продадоха и веднага ги отписахте Литекс всички, а до преди месеци говорехте че Дока не бил никакъв играч и прочие?
Нещо логиката не я виждам никак, а и май забравяте че Литекс все още не си е изиграл картите с новите играчи, които ще вземат

Миналото лято продадоха Ивелин Попов и пак станаха шампиони тази.
Първите им мачове от евро турнирите са след 3 седмици, те почнаха подготовка, кога очакваш да вземат "новите играчи" и да се обиграят?
Шампиони станаха заради слабия ЦСКА и тежките евро-мачове на Левски, които се бориха с всички сили да излязат от групите и подцениха някои слаби противници.
Шампиони станаха заради слабия ЦСКА и тежките евро-мачове на Левски, които се бориха с всички сили да излязат от групите и подцениха някои слаби противници.
jorovg написа:Първите им мачове от евро турнирите са след 3 седмици, те почнаха подготовка, кога очакваш да вземат "новите играчи" и да се обиграят?
Литекс се събраха едва днес цял отбор, а цяла седмица минаваха прегледи и са правили леки тренировки.В понеделник тръгват за Холандия когато започва истинската част от подготовката и контролите с не леки съперници.
И какво ти гарантира че тази година няма да е различно ако Левски и ЦСКА влезнат пак в Европа, а Литекс не?
От къде си сигурен, че тази селекция на ЦСКА ще доведе до фурор през есента и какво те кара да мислиш, че ЦСКА ще играе така силно както през пролетта?

Левски с Дембеле беше силен, а сега без него пак ли е силен?

- paceto
- Контакти:
И това какво ви говори, че никой наш отбор не може да се бори на два фронта, а по някога и на три 

Да му мислят цирковите критици там
dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Гришата поне изгради стадион ,Батков с парите от Дембели ще строй завод за екопилета,че от говедата нямало печалба.Не го мисли Гришата.
masona84 написа:dodo7271 написа:А пък на мен ми прави впечатление, че Литекс в две поредни години си продава най-добрите футболисти точно преди началото на евротурнирите. Миналата година това бяха Ивелин Попов и Вилфред Нифлор, сега Дока. Понеже трудно ще чуем обективно мнение от фенове на Литекс (поради разбираеми причини), нека някой да коментира дали Гришата не си избива парите за стадиона и завода с тези трансфери?
Гришата поне изгради стадион ,Батков с парите от Дембели ще строй завод за екопилета,че от говедата нямало печалба.Не го мисли Гришата.
Поклон. Трудно ми е да отговарям на простащината и селяндурщината, която извира от теб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- david_villa
- Контакти:
Беше ми противен, честно да си кажа, има футболисти на "Литекс", към които имам симпатии, но не и този. Колко пари ще вземе Гришата?