Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 11:46

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:
Sleepwalker написа:Е като има купени съдии и мачове, да не се говори за тях ли? Да не би да са спрели някой футболни босове да дават пачки, че да не говорим за това? :roll:

кои са купените мачове от тоя полусезон?Моля те дай ми ги да ги видя?И кой купва мачове?ЦСКА, Левски кой?Литекс?

Миньор-Литекс 0-1

Пирин-Литекс 1-2 купени мачове

Литекс-ЦСКА 0-0 100% договорка.Литекс запазва разликата с Левски ,а ЦСКА печели 1 точка по пътя към Европа.

а купените на Левски?Тях ,защо не ги казваш?Договорка?И за какво?ЦСКА си играе за себе си.На тоя стадион Литекс имаха само победи включително и вас ви биха..Там се играе трудно каква договорка виждаш?Литкес като домакин имат само победи...На вас левскарите все ЦСКА ас ви ви виновни!Само във вашите очи е договорен мача!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 11:48

Купени от Левски няма този полусезон.И няма как да има когато касата е празна и отбора всеки мач се мъчи за да победи.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 11:49

ЕМИЛ написа:Купени от Левски няма този полусезон.И няма как да има когато касата е празна и отбора всеки мач се мъчи за да победи.

е разбира се!Това го очаквах!А ЦСКА сигурно и те са с и купили някой мач според тебе а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 май 2011 11:51

ЕМИЛ написа:факт , че Левски и ЦСКА играят до зимата в Европа ,а Литекс само 4 мача и от август месец им почва гонене на първенството

А къде на какво мирише хич да не се притесняваш.Във футбола си има традиции.А вашите в момента ги създавате с пари под масата.

Не си прав ЕМИл кажи ми какво направи Левски срещу Дебрецен,Жилина и БАТЕ Борисов?Отпадна и от трите отбора последните години.И Литекс като Левски отпадна от тях.Просто тези отбори бяха над нашето ниво.

Няма какво да се заяждат левскарите,защото най-смешното в случая е,че вие отпаднахте от същите тези отбори.Нима бързи-бързо забравихте това?Вместо да поздравите Литекс,че си оправят стадиона и ще станат шампиони на България всеки ден виждам как повечето от вас мразят в червата Литекс.Защо?Нали искахте конкуренция в А група?Не гледайте Литекс,а вашия отбор.Само на него може да се сърдите че сега сте втори,а не първи.
Управлението в отбора ви е пълна каша.

Разликата между Гриша Ганчев и Тодор Батков е от земято до небето.Единият е изкарал много пари и ги дава за различни видове спортове,а другия е изкарал много пари и иска все още и още.

Единият инвестира със СОБСТВЕНИ пари стадиона в Ловеч,а другия иска държавата да му оправа стадиона.И има наглостта да иска 38 000 капацитет на Герена.То и аз така мога да искам на чужд груб ако има кой да даде.
Последна промяна от Parmalat на 01 май 2011 11:55, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 11:53

POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:Купени от Левски няма този полусезон.И няма как да има когато касата е празна и отбора всеки мач се мъчи за да победи.

е разбира се!Това го очаквах!А ЦСКА сигурно и те са с и купили някой мач според тебе а?

Не.Според мен не са.Нямам съмнения в досегашните ви мачове освен 0-0 с Литекс.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 01 май 2011 11:54

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:
Sleepwalker написа:Е като има купени съдии и мачове, да не се говори за тях ли? Да не би да са спрели някой футболни босове да дават пачки, че да не говорим за това? :roll:

кои са купените мачове от тоя полусезон?Моля те дай ми ги да ги видя?И кой купва мачове?ЦСКА, Левски кой?Литекс?

Миньор-Литекс 0-1

Пирин-Литекс 1-2 купени мачове

Литекс-ЦСКА 0-0 100% договорка.Литекс запазва разликата с Левски ,а ЦСКА печели 1 точка по пътя към Европа.

Миньор - Литекс мача е 0:3 и викаш че е купен :lol:
Пирин - Литекс, тука съдията сбърка и в двете посоки, вие като гледате през сините очила виждате само това което ви изнася
Литекс - ЦСКА, нормално след като конкурента се е издънил, Литекс да се стремят повече да не загубят мача за да не се скъси разлика, а и имаше неотсъдена дузпа в полза на Литекс

дай някакви доказалтесва стига с измислиците

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2011 11:57

roskata21 написа: ......... Отпадането от Бате беше изцяло по вина на Мъри Правилия, така че не ми говори за евро подвизите (издънките). Ако мислиш че Пирин или Славия ще се представят по-добре в ЕКТ да им оставим един сезон за да ги видим. Литекс просто ги гони малшанса в Европа и дано на лято най-накрая да извадят поне малко късмет в жребия и мачовете

Отпадането от БАТЭ беше изцяло по вина на отбора, който не изпълни треньорските указания и се беше на**ал от страх в края на мача в Ловеч. Така в една безобидна ситуация вратарят изби топката в корнер, вместо просто да я улови. След корнера стана и голът за БАТЭ, а "клането" в продълженията беше само въпрос на време. :mrgreen:
П.П. Когато някой български треньор постигне успехите на Мъри в Европа, можеш да ми се обадиш. А дотогава, бъди така добър да не се подиграваш на човек, който стои много над теб във всяко отношение. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 11:58

Parmalat написа:
Не си прав ЕМИл кажи ми какво направи Левски срещу Дебрецен,Жилина и БАТЕ Борисов?Отпадна и от трите отбора последните години.И Литекс като Левски отпадна от тях.Просто тези отбори бяха над нашето ниво.

Няма какво да се заяждат левскарите,защото най-смешното в случая е,че вие отпаднахте от същите тези отбори.Нима бързи-бързо забравихте това?Вместо да поздравите Литекс,че си оправят стадиона и ще станат шампиони на България всеки ден виждам как повечето от вас мразят в червата Литекс.Защо?Нали искахте конкуренция в А група?Не гледайте Литека,а вашия отбор.Само на него може да се сърдите че сега сте втори,а не първи.

Ще се заяждаме.Защото всички ни се смяха когато паднахме от тези отбори ра когато литекс загубиха бяха пониски и от тревата.неможеше да ги чуеш.Иначе преди това големе фанфари бяха.

Литекс си оправят стадиона защото е тяхна собственост.Забелязваш ли разликата в сравнение с другите отбори?

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 01 май 2011 11:59

Captain Stottlemeyer написа:
roskata21 написа: ......... Отпадането от Бате беше изцяло по вина на Мъри Правилия, така че не ми говори за евро подвизите (издънките). Ако мислиш че Пирин или Славия ще се представят по-добре в ЕКТ да им оставим един сезон за да ги видим. Литекс просто ги гони малшанса в Европа и дано на лято най-накрая да извадят поне малко късмет в жребия и мачовете

Отпадането от БАТЭ беше изцяло по вина на отбора, който не изпълни треньорските указания и се беше на**ал от страх в края на мача в Ловеч. Така в една безобидна ситуация вратарят изби топката в корнер, вместо просто да я улови. След корнера стана и голът за БАТЭ, а "клането" в продълженията беше само въпрос на време. :mrgreen:
П.П. Когато някой български треньор постигне успехите на Мъри в Европа, можеш да ми се обадиш. А дотогава, бъди така добър да не се подиграваш на човек, който стои много над теб във всяко отношение. :evil:

а ти сигурно си Специалния

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2011 12:00

Parmalat написа: ......Разликата между Гриша Ганчев и Тодор Батков е от земято до небето.Единият е изкарал много пари и ги дава за различни видове спортове,а другия е изкарал много пари и иска все още и още.
Единият инвестира със СОБСТВЕНИ пари стадиона в Ловеч,а другия иска държавата да му оправа стадиона.И има наглостта да иска 38 000 капацитет на Герена.То и аз така мога да искам на чужд груб ако има кой да даде.

:lol: :lol: :lol: Младо момче, ама ти сериозно ли?! Гришата е спестил от закуски за милионите на Литекс Комерс?! :o Затова и не е пораснал?... :lol: Айде стегни се малко и тръгвай по-бързо на работа, защото вече започваш да ставаш смешен с всяка твоя тема или пост във форума! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Литекс”