Сигурният трансфер на Литекс??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- makaveli_rip
- Контакти:
Re: Сигурният трансфер на Литекс??
Ние сме в евро съюза това е НЕВЪЗМОЖНО!
Има някви ограничения още в определени държави до 2013-Великобритания,Германия,Франция,Малта,Люксембург,Холандия.....чува се че германците от януари ще вдигат бариератаmakaveli_rip написа:Ние сме в евро съюза това е НЕВЪЗМОЖНО!
soilwork написа:Има някви ограничения още в определени държави до 2013-Великобритания,Германия,Франция,Малта,Люксембург,Холандия.....чува се че германците от януари ще вдигат бариератаmakaveli_rip написа:Ние сме в евро съюза това е НЕВЪЗМОЖНО!
Ами Манолев?
Masaba написа:soilwork написа:Има някви ограничения още в определени държави до 2013-Великобритания,Германия,Франция,Малта,Люксембург,Холандия.....чува се че германците от януари ще вдигат бариератаmakaveli_rip написа:Ние сме в евро съюза това е НЕВЪЗМОЖНО!
Ами Манолев?
При Манолев не знам как е? По принцип всяка държава си има различно законодателство за ограниченията на работна ръка от бившите източни държави! Имам приятели в Лондон и знам от тях че поляците например нямат никакви проблеми да ходят и да си търсят свободно работа там! При нас е различно-трябва некви регистрации,номера,много пари да имаш и некви такива шибани истории
Казангейта на Гришата излезе по-голям от тоя на Батков.
суперстар написа:Казангейта на Гришата излезе по-голям от тоя на Батков.
E не! Онова си беше култова разходка

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Добре де, не могат ли да го пласират в друг отбор до края на трансферния прозорец , в ДБ за Трабзонспор се говори ; дано го продадат , защото иначе няма да има никаква мотивация в БГ , и ще му спадне и формата , и цената ... Много кофти , че това става точно преди мача с Англия , няма как да не му повлияе
А тая простотия за процентите и аз знам че я няма за играчи от ЕС , май от Литекс крият нещо и ми мирише на "Блекбърнска афера" - уж заради англичаните не игра с Локо (Пловдив) и реванша с Дебрецен 

Дано го шитнат някъде...има време до 2 часа!! Иначе ще се срине тук!!Viktor4o_Rs написа:Добре де, не могат ли да го пласират в друг отбор до края на трансферния прозорец , в ДБ за Трабзонспор се говори ; дано го продадат , защото иначе няма да има никаква мотивация в БГ , и ще му спадне и формата , и цената ... Много кофти , че това става точно преди мача с Англия , няма как да не му повлияеА тая простотия за процентите и аз знам че я няма за играчи от ЕС , май от Литекс крият нещо и ми мирише на "Блекбърнска афера" - уж заради англичаните не игра с Локо (Пловдив) и реванша с Дебрецен
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Според мен лакомията на БГ президентите опропастява доста играчи , които могат да идат в чужбина - примерите с Райс Мболи и Ивелин Попов са красноречиви ... Не може да искаш 3 млн евро за Ивелин , та вече в Европа за такава сума се вземат добри играчи от средна по класа отбори като Швеция , Дания или Гърция , които редовно участват на големите форуми , а не като нас , които от 2004 не сме ходили никъде ...

Ми те хората от Блекбърн казаха още преди 2 седмици че такава сума няма как да дадат,обаче тук пичовете от Ловеч твърдяха че щом било публикувано в сайта на Литекс-всичко било 100%сигурно!Viktor4o_Rs написа:Според мен лакомията на БГ президентите опропастява доста играчи , които могат да идат в чужбина - примерите с Райс Мболи и Ивелин Попов са красноречиви ... Не може да искаш 3 млн евро за Ивелин , та вече в Европа за такава сума се вземат добри играчи от средна по класа отбори като Швеция , Дания или Гърция , които редовно участват на големите форуми , а не като нас , които от 2004 не сме ходили никъде ...