Parmalat написа:POPCORN написа:UltraBlue. написа:Аре стига бе.. и тва ако е вярно значи , че тва е поредната чорбарска телевизия.. вместо да гледаме интересен мач , ше гледаме цска-аматьори.. и само като сравниш двата турнира - ШЛ и ЛЕ трябва да ти стане ясно кой мач трябва да се предава..
някой кара ли те на сила да гледаш бе смотан?който дава парите той избира музиката.. кое е чорбарската телевизия, като вече дадоха 2 мача на Левски бе смешник...много сте прости сините фенове ей... чудите се как само да се заяждате!чорбарска телевзия, всичко е чорбарско и бфс и телевизиите и всичко, само горките Левски София са сами срещу всички...
Да ти кажа май оставам с впечатлението,че феновете на Левски са много по-интелигентни от вас.И стига си обиждал хората с това "смотан" вече се изтърка.
вярно ли и кога се изтърка викаш?точно ти не ми говори бе дразнител, винаги пишеш в темите на другите отбори и не си гледаш твоя отбор!като ме дразни , ще го обиждам!а ти какво мислиш по въпроса ми е точно през оная работа да ти кажа... или ще почнете да пишете нормално без да се заяждате или не очкавайте добро отношение... просто дразните хората с вашите епитети...