Без тв предаване и на Литекс - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Без тв предаване и на Литекс - Жилина

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 13:16

Parmalat написа:
POPCORN написа:
UltraBlue. написа:Аре стига бе.. и тва ако е вярно значи , че тва е поредната чорбарска телевизия.. вместо да гледаме интересен мач , ше гледаме цска-аматьори.. и само като сравниш двата турнира - ШЛ и ЛЕ трябва да ти стане ясно кой мач трябва да се предава..

някой кара ли те на сила да гледаш бе смотан?който дава парите той избира музиката.. кое е чорбарската телевизия, като вече дадоха 2 мача на Левски бе смешник...много сте прости сините фенове ей... чудите се как само да се заяждате!чорбарска телевзия, всичко е чорбарско и бфс и телевизиите и всичко, само горките Левски София са сами срещу всички...

Да ти кажа май оставам с впечатлението,че феновете на Левски са много по-интелигентни от вас.И стига си обиждал хората с това "смотан" вече се изтърка.

вярно ли и кога се изтърка викаш?точно ти не ми говори бе дразнител, винаги пишеш в темите на другите отбори и не си гледаш твоя отбор!като ме дразни , ще го обиждам!а ти какво мислиш по въпроса ми е точно през оная работа да ти кажа... или ще почнете да пишете нормално без да се заяждате или не очкавайте добро отношение... просто дразните хората с вашите епитети...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 26 юли 2010 13:20

gunner4life написа:
ivaylo70 написа:Булсатком спрете гаврата с феновете на футбола в цялата страна. Като не можете да направите едно футболно предаване не се занимавайте с тази дейност. Оставете тази работа на телевизиите, които могат да го правят.

Лично аз мога до някъде да оправдая Булсат понеже те купиха правата за мачовете преди ЦСКА да решат да изместат мача от четвъртък във вторник.

преди УЕФА да реши да измести мача във вторник
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юли 2010 13:24

ZA LITEKS E PO DOBRE DA NEGO DAWAT
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 юли 2010 13:24

ZA LITEKS E PO DOBRE DA NEGO DAWAT
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 26 юли 2010 13:24

^
мдааа, моя грешка. Така или иначе едва ли Булсат са чак толкова виновни за ситуацията.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 13:26

после ЦСКА има много повече фенове отколкото Литекс!Ще спечелят много по голяма алдитория отколкото от мача на Литекс, ама т озатова трябва малко акъл, а не да говорите глупости!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юли 2010 13:27

Уважавам Булсатком,защото са основен спонсор на Берое и дават възможност за гледане на Серия А,но няма как да купуваш правата за всички мачове на бг отборите,без да имаш два ПТС-а.Има регионални телевизии,които разполагат с такава техника,да не говорим,че бедната Канал 3 от няколко години има минимум два ПТС-а,а може би и повече.В този смисъл,дано Ринг или БНТ се сетят да откупят правата,защото това е мач на българския шампион в Европа.Олигофренските коментари,че Литекс бил селски отбор или никой не се интересувал от тях ги оставям настрана.Успех на ловчанлии срещу Жилина ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 юли 2010 13:31

И по-добре, че няма да се излъчва мача на Литекс. Всеки знае къде е стадиона. Аз ще съм там. Колкото по-малко се шуми около Литекс толкова по-добре. Иначе тези булсаци като не могат да осигурят две преки предавания къде се бутат в А група? Според мен трябва да се въведе ред в продажбите на правата на мачовете от ШЛ и ЛЕ. Просто да не се допускат до търговете телевизии които нямат технически средства. Трябва да спечели този, който може да направи 4 преки излъчвания на мачовете, независимо в кой град са, колкото са и участниците ни. Просто е. Другото, трябва да е телевизия която се излъчва от всички сателитни и кабелни оператори, а не някакви частни канали които са собственост на определена сателитка.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 26 юли 2010 13:32

Ей човеко от Цска аз съм левскар, но ви желая успех в евротурнирите и на вас, както и на всички български отбори, все пак сме българи, нали? А темата беше за нещо съвсем различно от Левски и Цска, този спор ще се реши на 01.08.2010г. Та по темата, не мислиш ли че Литекс и Жилина е по интересен за гледане от Цска и Кливтънвил? А е и шампионска лига все пак. За мен е най-добре да дават и двата мача, но в национален ефир и всеки да си гледа мача, който иска и който му харесва.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 13:34

Leon написа:И по-добре, че няма да се излъчва мача на Литекс. Всеки знае къде е стадиона. Аз ще съм там. Колкото по-малко се шуми около Литекс толкова по-добре. Иначе тези булсаци като не могат да осигурят две преки предавания къде се бутат в А група? Според мен трябва да се въведе ред в продажбите на правата на мачовете от ШЛ и ЛЕ. Просто да не се допускат до търговете телевизии които нямат технически средства. Трябва да спечели този, който може да направи 4 преки излъчвания на мачовете, независимо в кой град са, колкото са и участниците ни. Просто е. Другото, трябва да е телевизия която се излъчва от всички сателитни и кабелни оператори, а не някакви частни канали които са собственост на определена сателитка.

къде се бутат, абе вие сте много нахлани бе... не стига че ви дават мачовете на всички отбори ми и пискате...ако не са те ще гледате мач през крив макарон..къде са другите големи телевизии про бг ринг бг бтв канал 1 , нали много са големи само се бият по гърдите....тръгнали да хулите булсатком, където са ебати малката телевизия....
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Литекс”